Aki érintett volt a 20.000 Ft-os story-ban, nem úgy volt, hogy dec 17+ 60 nap múlva fizetik csak ki? Mikor fizették ki? 1x 20000 + 33/I kamat van a pénzszámlán.
Hogy mindenki megnyugodjon: a tranzakció történetben lezárt tranzakcióként 15 óra 49 perces időponttal megjelent a kamat kiutalás. A webkincstár felülete zökkenőmentesen működik.
Minden működött nálam is (telefonról), pénz egyből a számlán volt, kamat gondolom majd hétfőn (bár már arra sem emlékszem, hogy hova kértem...) többi meg megy DKJ-ba, mert kelleni fog a pénz 2-3 hónap múlva. Köszi a helpet mindenkinek!
Az előbb léptem be a webkincstárba, teljesen zökkenőmentes a felület, simán megy az eladás is. A kiutalt kamat valóban nem látszik jelenleg sehol, de ez nyilván csak technikai kérdés.
Nen kell sokat gondolkodni. Ugyfest nem lehetseges az eladás tranzakcios hiba miatt. Vagy ilyenkor mar le van zárva a rendszer es nem lehet eladni mert mar rajta a hétfői ár?
ja, az lehet, bár még én nem kaptam pl. sms-t sem a kamatjóváírásról, inkább késő délután szokott helyrerázódni a dolog tapasztalatom szerint, kell némi idő az átfutásra
Magyar Állampapír tulajok