ma cipőpróba volt, a legkopogósabbat akarta kiválasztani, de nem volt a méretére abból a fajtából de szerintem jobbat választott, abban még a hókirálynő birodalmába is eltáncolhat kay-ért ---- azt mondja, még a tükörszilánkokon is tud benne táncolni:)
már hozza elő az eltett szőlőzselét is:) ez milyen lesz? szőlőzselés meggyszószos csokis piskóta:) még jó, hogy karácsonyra tartogattam a szőlőzselét szőlőtortához holnap elpakolom az eltett szőlőzseléket a láthatárán kívülre:)
Nem mindegy hogyan menne 370 alá. Gondolom nem teszel stoppot, mert ezek a genyák képesek levadászni, aztán már húzzák is vissza. Dec 13ig nem hiszem, hogy nagyon beomlana, inkább csak lifteznek vele párszor. Ha bejön a számításom november végén 4igben, az 1/3át eladom és abból otpt, appot, opust tervezek venni.
1. Nem csak PMÁPom van, ezért írtam MÁPot. 2. Veled is fogadok ha van kedved: akko 220, 4ig 800. Innen melyik megy fel 10%-ot előbb? Én a 4igre teszek.
mivel már megint nyakig ülök a leves-papírokban, szokás szerint, beírok egy jót: ma a kicsi megette a húslevest mindenféle zöldséggel, hússal, tésztával együtt, mert csillogott neki az ígéret, csokis piskótatekercs az ő találmánya, hogy legyen csokis-meggyes piskótatekercs, de féltem, hogy eláztatja a piskótát a meggy, ezért meggyszósznak csináltam meg, mint rátehetőt nagy siker lett:)
ma benéztem, minden papírom rohad, a tkom sem tört ki, az appeninnt mintha lefelé irányítanák, munkácsy siralomház c festménye jutott ma eszembe egyet nem fogok hagyni: a nagy nyereséget az appeninnben azt nem hagyom ott, ha letöri a 270-et, eladok képesek lesznek megcsinálni, amit opusban 430-tól 250-ig remélem, rosszul érzem , talán nem merik megcsinálni a hatalmas lerántást de "ezekben" bízni ...kecskére káposzta vagy még rosszabb : stopvadász pszichopaták
Inkább ha hiszel benne akkor kettővel ez előtti post ... venni lefelé, de nem all in ... hanem szépen lépcsősen ... Esetleg Amerika szakértő ... nagyon remeg a kezem hogy le kellene szállni az emelkedésről. Egyből kétharmadával inditani gondoltam egyből nem is ötödölve ahogy szoktam.
A férjem igen, mert all-int mondott! Én eleve a teljes portfolió kb 30%-val tőzsdézek, a többi MÁP, garázs, sportfogadás. Így nem annyira félelmetes és a férjemmel ellentétben bukóban is dobni fogom, ha úgy látom jónak. Ez a pont 4igben 760 alatt van nálam.
Ma az utolsó pénzmag is bekerült 4igbe, megint jó hír, megint esett. Holnap lehet elesik a 800 is. Ha alatta zár, akkor dobom 0-ban az Otpt és abból is 4ig lesz. Engem nem ráznak ki, úgyis tudom mire megy ki a játék! Halljátok 4ig zsonglőrök? Olcsón ideadjátok? Hát legyen. Veled mi a helyzet(nem csak a tőzsdén)?
Mindig összefut a nyál a számban, ha az aznapi menüről írsz! A tőzsdétől mostanában kevésbé. Pont az a plusz idő hiányzik(amit elvisz a munka), hogy egész nap ugrásra készen álljak, ha indul valami(pl az App...)!
Halkan kérdezem, csak Én tartom a frontot az USA-ban? Én megszoktam játszani az ilyen felhúzásokat. Persze ha nem figyelek akkor az esésekben és résztveszek ... ott nem 1-2% a tét int a Telekom-ban 1 hét alatt. :-)
:)) mindketten erősek vagytok szeretetben, családban, törődésben én meg kajában, ma fokhagymás tejben pácolt csirkemellet sütöttem rizs és brokkoli körettel ,semmi különös, de finom lett
Jo de most már ide többet nem írok, sajnos nagyon sértődékeny típus vagyok.Nem akartam tolakodo lenni senkivel.Tényleg kivancsi vagyok mások véleményére, meglàtásaira azt vagy megfontolom vagy nem.Megyek bedobok egy àfonyàt.Még1szer bocs.
mára annyi a meglátásom, hogy 43-on kiment 1500 darab épduferrem illetve 1400 darab, mert pénteken elvittek 100 darabot ez a papír is hova jut lassan, pokolba nem néztem ma a tőzsdét, más dolgom volt kezdesz nagyon tolakodó lenni .... de lehet, ma azért érzem így, mert k@rvára nem volt fontos a tőzsde
magamban nagyon kuncogtam : elképzeltem a világ végéig guruló jegygyűrűt és : potty de hova esik a világ végéről? a világvége előtti kicsi területre? visszafújja a szél? visszaesik az eső elől? visszarepíti egy angyal? sosem gondolkodtam a világ végéről
a kicsi ma gonoszkodott a lányom kapott egy jegygyűrűt , és a kicsi azt mondta: "remélem, a világ végéig gurul a gyűrű és onnan leesik" beszélgettem ma a kicsivel, miért volt rossz a megjegyzése egyrészt elrontotta a mamája örömét, másrészt belenéztem a balatonszemébe és bemondtam : "nem a nyúl viszi a puskát" , ezt el is magyaráztam a család szemszögéből bocsánatot kért, megbánta, amit mondott elmondtam neki, sokszor van, hogy egy gyerek nem fogad el olyan helyzetet, amin ő nem tud változtatni , de érdemes mindig gondolkodni, mielőtt megbántunk valakit gondolkodott, megértette
leves