stayerke, gondolj vissza arra, amikor beírtad fél havi fizudat nyerted meg egyik napról a másikra opusban és gondolom, nem 43 ezer forint a havi fizud:)
ma "megvicceltem" a kicsit "finomlevest" csináltam sárgarépával, zöldborsóval, karfiollal jó kis zöld fűszerekkel és a végén rengeteg virslikarikát tettem bele , és reszelt sajtot , tejfölt leemeli a fedőt, fúj, ezt nem eszem meg nem? pedig vár a csokitorta , de csak ha eszel ebből na, jó, finnyáska megkóstolta 2 tányérral evett :) jól sikerült leves lett:)
ja, még egy érdekesség a mai napról krausz ferenc, a fizikai nobel díjassal készült riportot hallgattam azt mondta: "máig hálás vagyok Kiss tanár úrnak az általános iskolából, aki megszerette velem a fizikát" neki még volt fizika tanára és nem helyettesítő tornatanára
Kis huncut, pedig ha tudná, milyen prémium levessel lepted meg! A tanár témában meg még egyszer se adott választ egy fideszes se, hogy rendben van az uniótól várják a fizuemelést, de csak a 13%át! A maradék 87 miért nincs odaadva?
nem leszek népszerű, a külföldnek ne taníttassunk azt tegye meg mindenki saját költségen. Ha itthon maradnának hazai cégeknél az más. De sajnos nagyon kevesen vannak akik azt mondják fiam tanulj lesz egy jó magyar állásod ... Akkor meg minek toljuk bele a sok pénzt az oktatásba ... nem tudom.
nagy sztorik:) fene egye meg, miért dőltem be a nord-nak tegnap 12.6-on , csöbörből vödörbe kerültem :) na, már megy is vissza az épduferr :) meglesz ma a 42? ez mindig úgy megy, mintha jönne, egyik nap felrántják, másik nap újra 40
OTP talán elkezdi a sokak által nagyon várt korrekciót, de meddig megy le: 13k megtartja(nem hiszem), 12800 vagy még a 12k is elesik? Az én régi szívem csücske 4ig tartja magát, én hiszem, hogy jó lesz, úgyhogy további 1000db 842ért a tulajdonomba került.
Szia! Én nem merek venni. Soha nem volt szàmomra szimpatikus ez a papír. Egy mesterségesen felfújt lufi, teljesítmény kevés van mögötte. Persze az ilyenen lehet nyerni a legtöbbet, de én biztos lemaradok róla. Neked sok sikert kívànok!
Toka drága, mégiscsak jó volt 48-50 en eladni az épduferrt utána --- az 55 után --- kaptam még vissza 45-ön, de azt eladtam 48-on :) ezt írtam egyébként, a billegetést 55 után 45-ig leadták, aztán holnap ki tudja, meddig okádja a "sárkány" :)
na idefigyeljenTokauraság, amúgy falusias megszólítással: ) a főtt füstölt tokaszalonna mindent tud:) azt hittem, a bőrkéjét is ki kell dobni a túróscsuszánál, de nem, isteni finom puha a bőrkéje is:)
Miben bízom: extra adó kivezetése kb 200ft plusz kapásból, AH egyik cég részbeni eladása egyszeri bevétel, külföldi terjeszkedés(már Egyiptom is), hadiipar, drón, áremelésekből is fakadó szép nyereségek... Jövőre csinos osztalék!
Zellernéni és a Te szakmai hozzáertésedet kritizáljak az otp trollmentesben.Nem kell foglalkozni vele..de ugy nez ki figyelik a leves topicot.Szerintem meg Ti egesz jól csináljátok.
jó, akkor hosszú távra lehet, bejön iszonyúan utálom a hosszútávú befektetéseket szerintem kiszállok ---820-on vettem, 870 jó lehetőség lett volna, nem éltem vele, többet gondoltam , te éltél a 870-es kiszállóval, én nem akartam, de eladom, nem foglalja tovább a pénzem
túróscsusza szalonnával, sok tejföllel, túróval, és mellé sült halacska a mai vacsi volt, a kicsi tobzódott, a túrós tejfölös tésztát is szereti, a halat is sütve, natúr, mindenki boldogan evett, nem kellett külön főzni de: tejbegrízt kért csokiöntettel csokiöntet: 70%-os csoki, tejszín, kevés vaj, kevés vaníliás cukor
a mai sikersztorim egyértelműen az épduferr volt 42-45 közötti vételeket adtam 48-49-50-en aztán persze már visszakaptam 45-ön, az is kiment 48-on örülök, hogy megindult 42-ről, ha tartós lenne a felmenetel, még vennék újra, de már ezerszer eljátszották benne az 50-es vagy fölötti felmenetelt, aztán napokig lehetett venni 40-en , még 39-en is kaptam a 70-es felőrjöngés után
mai események: épduferrben beálltam visszavenni, egyelőre nem kaptam a topikjában majdnem leszedte a fejemet az egyik beíró, hogy "forintozok" nagyon forintoztam, miután 40-től 50-ig él egyelőre az árfolyam a forintozás így nézett ki tegnap: 42-es vételem kiment 48-on 43-as vételem kiment 49-en 45-ös vételem kiment 50-en biztos én vagyok a hibás, hogy általában 40-ig visszaokádja valaki , és merek eladni nord: 12.6-os beszorulásom sikeres volt, ma beálltam venni először 11.10-re, aztán vettem 11.45-ön nap vége felé ha nem adja vissza csontig 10-ig a felhajszoló, akkor lehet, ezek a vételek előbb-utóbb nyerőre fordulnak astra: 274-es vételemből ma tudtam adni 160 darabot 300-on, nem a teljes mennyiség vételt adtam oda, nem is tudom, miben reménykedem ott, ma is lerántották
találtam egy jó receptet csokiöntetre, nem valami szenzációs, de mivel hetekig eltartható, nagyobb mennyiséget csináltam a receptben megadottnál piskóta , fagyi, tejbegríz, sütik, sok mindenhez jó https://sobors.hu/receptek/hazi-csokoladeontet-recept/
leves