Én ezt az önbecsülés hiányának illetve meglétének nevezném, a lényeggel viszont egyetértek. Hajrá opus, de ígérd meg, hogy ha eléri a célárad(ami ne legyen vágyvezérelt és túlzó), akkor azonnal szabadulsz tőle és nem leszel mohó! Ez a papír nem egy hosszútávú portfólió része.
stayerke, te, mint katona, mit szólsz ehhez: egy nagyon leegyszerűsített felosztás egy "harcművésztől", hogy vannak a "majomagyúak" és a "harcosagyúak" a majomagyú szerinte, ha vélt vagy valós sérelem éri, napokig, hetekig, akár évekig hurcolja bosszúszomjjal a sérelmét a harcosagyú csak ha valódi veszély éri kapcsol be és küzd, aztán kikapcsol újra és elengedi az egészet, főleg, ha győz ez biztos, hogy nagyon leegyszerűsítő meglátás, de nekem tetszett:)
a kicsivel minden lovas filmet megnézünk, már nagyon várja, hogy vágtázhasson, de a "lovas néni" még nem engedi pedig a kicsi azt mondja, már megtanult mindent, két karral széttárással az ügetést, tárgyak elvételét ügetés közben oldalról, akadálykerülgetést, nyeregből kiemelkedést lovaglás közben , de még nem vágtázhat
olyan érdekes, van 3 hatalmas koktélparadicsom bokrunk, kettő naponta 40-50 paradicsomkát hoz, a harmadik szárad, ehetetlen csökött paradicsomok nőnek rajta, robert redford szerint a palántával lehetett probléma robert redford ma hozott nekünk 12 darab hatalmas céklát ajándékba, 3-at megsütöttem és remek köret lett a sült husihoz :) imádom robert redfordot :)
nekem ma két kispapír eladás sikerült az egyik a bif, 488-on eladtam egy kevés 420-as múlt heti vételem eredetileg 570-en álltam eladáson, de lehoztam , 500 alatt már rengeteg eladó gyülekezett a másik az épduferr, 44.8-on kiment egy rész 42-es vételem és vissza is kaptam 41-en ugyanazt a mennyiséget, aztán még 40-ig lerántották , meglett napon belül a 10% minusz érthetetlen, ki adja 40-ért opus: kicsit feljebb végzett, 330-ról és 390-ről várom a csodát benne
majdnem így indult annak idején a konzum is, mint az épduferr először szinte nulla kötés benne, ide-oda 3 forint, aztán egy hír, megmozgatta 70-től 130-ig, aztán visszaesett, aztán kezdett kitörni a papír és nagy forgalmúvá válni, aztán a többit már tudjuk
tehát írhatom, hogy évek óta vegetált az érdekes az, hogy napokig ki sem nyitott, ha kinyitott, kötöttek benne 5000 darabot, és annyi volt most az változott, hogy magasabb forgalommal kötnek benne , néha eléri a napi 2-3 milliót de ami nem változott: egyik nap plusz 10%, másik nap minusz 10 % , ami szinte megszokottá vált benne kíváncsi vagyok, holnap meglesz-e a minusz 5-10% amit köhögnek , hogy nagy projektek készülnek, azt nem támasztja alá az árfolyammozgás elvileg tetszetős a cég, főleg az utóbbi időben, de nagyon veszélyes mozgás, hogy 40, 50, 39 nem értem, ki rángatja, mint kutya a rongyot
olvastalak egyébként ma az épduferr topikban, te sem nagyon értetted ezt a 39-40-et , főleg, hogy belengettek már ezer sztorit ha csak 1 bejönne belőle, már bőven 50 fölött kéne lennie az árfolyamnak, mint várakozás de úgy látszik, lengetés van csak
ha viszont nem meghintett a sok sztori az épduferrben, akkor végképp nem értem, miért kaptam 39-en valami nem kerek jó lenne ott dönteni, hogy mennyit is érnek a sztorik benne 100-at vagy 39-et ? vagy most 39-et, aztán 20 év múlva 100-at? :)
nagyon pici papírból lehet hozni példának az épduferrt is amikor bevezették, elment 50 -től 80-ig talán, lehet tovább, aztán évekig vegetált 40 alatt, inkább 25-30 közt nemrég elvitte valaki 70-ig, aztán azóta visszazuhant 39-ig is , mert hogy ott vettem persze vettem 42-45-ön is, kíváncsi vagyok, a sok meghintett sztori mellett mikor szabadulok ki 50-en belőle:)
szokták mondani, egy papír nem emlékszik a múltjára de az emberek, akik benne voltak és vannak, igen elképzelhető, hogy most sok beragadt figyel és nem ír csak kivárnak
ha jól gondolom, mivel a konzum beolvadt az opusba, illene elmennie újra 480-ig , ha már komolyan gondolják az "ötödik blue"- sztorit ha ... komolyan gondolják ....
thinkpositive betett egy 2017-es oldalt a bif topikban a konzum topikból, ahol még a konzum csak 200 körül barangolt hihetetlen, de most beugrott minden az emlékeimbe és emlékszem, 424-nél a gőzmozdonyt kiáltottam :) aztán 3600-ig ment a konzum nem folyamatosan, az elején akadozva
pedig jól indult a nap otp-ben 13000-13300 közt itt valami más is lesz, nemcsak a tegnapi beszólás , hogy nem tért magához opus semmit nem csinált, épduferrben kimentek a 39-es vételeim, ez az egyetlen jó, ami ma történt
A beragadást Otpben jól kezelem, van rutinom benne. Átgondolva a tegnapot hát arra jutottam, hogy mostanában nem lesz 14k felett, inkább lenyelem a békát! 1/3 részét eladtam 13.345nél, ha jól gondolom, elég lesz a többivel is beragadni, ha pedig valami csoda folytán mégis északnak indul, akkor meg lesz elég így is!
amcsik nem örülnek: dow: -370 nasdaq: -245 sp: -72 nem gondolom, hogy otp holnap fog kitörni nem gondolom, hogy opus holnap fog kitörni meglátjuk egyelőre szomorú péntek néz ki
leves