szülinapi buli volt a hétvégén a szomszédban, repültek a héliumos lufik a sátrakhoz kötve, nagyon jó volt a hangulat strandoltunk is, az is jó volt, leúsztam 10 kilométernyi távot időt nem mértem :) főzőcskéztem is, rio marés tonhalas tésztasalátát csináltam sok cukkinivel és brokkolival, aztán továbbfejlesztettem az almás palacsintakorongokat, feldúsítottam kókuszreszelékkel és a tetejére akácméz lett a végén, egy nagy baj lett a kertben, megjelent egy vakond, a legszebb füves helyeken túr:) állítólag fejbe kell csapni, de nem gyilkolászunk, viszont szomorúan nézzük a szép füvet, amit tönkretesz ez a vakbarom
4ig, ha átmegy 800on, lesz 900 is! De legutóbb a Vodafone vitte 800ig, viszont 1-2 nap után újra szürkeség lett, szóval ha valakinek most van 4ig, akkor nem kockázat tartani, mert 670-700 tartja,de szerintem nincs benne akkora potenciál rövidre, mint jelenleg opusban.
stayerke, mi lett a focitornával? gondolkodtam hétvégén, a 4ig-n ha már elhagyta a 700-at, van esély, hogy 800 lesz ----merészebb becslés 860 ----kiindulva az opus-appeninn páros teljesítményéből de nem tudom, te jobban érzed
Igen, "kicsit" nagyobb darabszámmal dolgoztam, szóval így is szép lett, hétvégén nem ezen akarok agyalni, mert a fiamnak Debrecenben lesz egy nemzetközi foci tornája, ráadásul ma megjött az új autónk! Ezeken túl pedig kezdődnek a Top focibajnokságok is, tele leszek programmal, mozgalmas hétvége lesz!
gondolom, nem 500 darabot vettél:) de legalább 500 darabot megtarthattál volna jövő hétre, hátha tényleg elmegy 800-ig de lehet, nem jól érzem a 800-at, a 4ig néha megindul hirtelen, aztán megfonnyad
gratula ! mondd meg a férjednek, hogy ügyes asszonykája van:) tényleg nagyon érzed ezt a 4ig-t ma megint opusban voltam, de csak 300-tól 313-ig, délután 3-kor már eladtam álltam 290, 280-on is, de nem ment 295 alá és vettem őrmestert, már ezer éve nem volt, régebben néha kötögettem benne, és felfigyeltem, hogy 400-on toporog megvettem 410-en 200 darabot, és kiment 430-on ez nagyon pici nyereség, de mindennek örülök:) éljen az őrmester daytrade:)
Férjemet jó értelemben megüti a guta! Évekig a 4igel kelt, feküdt, a vége elég nagy bukó lett, pár éve amikor kiderült, hogy mégse veszik meg a t-systemet, előtte Rogán szépen kiszórta, a férjem meg menekülés helyett még bővített is, szóval rossz lóra tett. Azóta nem bízik ebben a papírban(se), én azért rápróbálok időnként!
kellő szerénységgel gratula ! átütötte azt a nagy eladót de most 800-ig minimum tartsd, esélyes, hogy az opus és appeninn után megindul egy szép körre !
ugyanakkor kezd kialakulni bennem egy olyan érzés, hogy a kispapírok is szárnyra kaphatnak az opus mintájára az opus után a második az appeninn, amelyik kidugta a fejét a posványból elképzelhető, hogy megindul néhány másik is .....a földbetaposottak
nem tudom még, mit merek holnap csinálni én magam írtam tegnap, hogy a sok régi konzumos 480 óta szív ezzel az opussal, de nem tudom, van-e jelentősége , mert ugyan sok cápa is mozgott akkor a konzumban, na persze, 50 forintról ment 3600-ig, de megismétlődhet ugyanaz, mint 2017-ben?
Igen a résbetöltés jó első megközelítés! Viszont ez a BÉT egyik legfurfangosabb papírja, szóval lehet, hogy 300 alá se fog menni, passz.
Törölt felhasználó2023. 08. 10. 21:43
Opus vs "Bottal sem nyúlnék ilyen nőhöz" : ) Ezt már hányan megfogadták? A szükség nagy úr az éhség ráveszi olyasmire az embert, amit amúgy nem tenne? Éhség kényszerítő erő tud lenni, ami rákényszerít. Érdekes az emberi elme.
korrekció nem volt még, kivéve az elején, amikor 180-tól 150-ig esett, de 150 óta nem volt korrekció, onnan számítva már duplázott is.... már okos nem tudok lenni, legfeljebb merész, vagy inkább vakmerő csak nem tudom, mi lehetne egy jó korrekciós szint szerinted? 280? 250? de az is lehet, ma csak kis bicsaklás volt, viszont ami zavar, nem töltötte be a rést 282.5-ös tegnapi zárás és ma csak 286-ig ment le szándékosan nem engedték le? hogy elbizonytalanítsanak?
visszavettem, de csak egy kis körre, 287 és 283-ra álltam, a 287-est megkaptam, de el is adtam 302-n begyávultam , sikeresen kiráztak, ha innen megy tovább
Opus jól tartotta magát, lehet vissza kell szállni, még bizonytalan vagyok mi legyen. Otpre várnék igazából, talán ma fordulós jel volt a vége, meglátjuk. MOL még kínlódni fog egy darabig, szót se érdemel. 4ig lehet megint jó lesz egy körre, eddig látványosan kerülték, ma viszont elég magas forgalommal nyomták. Richter, Mtel stabil, de semmi extra. Még valaki?
leves