Igen, a fúzió már meg van, de az opus azóta egy nagyon rövid időszakot leszámítva csak esett, és 100nál fordult mostanában. A férjem 4igben nyert és vesztett sokat(a nyerés részét örököltem😁), én inkább a nagyokkal szeretek foglalkozni és beérem kevesebb plusszal, így jobban alszok.
Nagyon lefagyott a BÉT, vannak vágyaim egy korrekciót illetően, de jelenleg nem érzem az irányt. Utólag is jó döntésnek érzem, hogy egy kis részét eladtam, a nagyobb részt pedig tartom. Azt nem írtam szerintem, hogy Mol osztalékból Molt vettem pénteken. Még mindig foglalkoztat, hogy valamennyi részvényt átváltsak-e PMÁPra...
stayerke, én sem érzek semmiféle irányt, de ma is sikerült 1 kispapírban nyernem, a nélkül, hogy néztem volna, tehát van remény:) amit az otp-ről írtam, komolyan gondolom, megszivatnék egy pár "nagylegényt" de ez csak az én vágyálmom, nem vagyok otp alapkezelő, sem utasításadó nekik
stayerke, előtted az élet:) nekem 40 évesen minden ujjamra akadt volna egy pasi, a lábujjaimra kettő is :) de már lenyugodtam, ma már csak az érdekel, hogy mivel lepem meg a kicsit:) ma is sikerült, gyorsan bekevertem palacsintatésztát és belereszeltem egy almát, 6 kis dundi palacsinta lett 2 sütésre, aztán fahéjas porcukorral meghintettem az összeset, a kicsi szerint "világszakácsnő" vagyok :) valójában csak tudom, mit szeret és mit fogad el csemegének
Minden életkorának meg van a maga szépsége, ha ezt elfogadjuk és eszerint élünk, könnyebb rátalálni az egyszerű hétköznapi boldogságra, nem kell kényszeresen üldözni azt a megfoghatatlan érzést, amit a média próbál ránk erőltetni.
ma két kis vacakban nyertem, nem sokat, mindegyik kínlódik általában tarts ki, lehet, megkapod az otp-t, ahol szeretnéd görög módra favát csináltam ma, sok sült zöldséggel és fekete olajbogyóval és mivel 3 szilvafa is van a kertben és már nagyon finomak a szilvák, szilvás sütit csináltam, nagyon finom lett, a receptet a neten találtam , egyszerű volt megcsinálni https://www.nosalty.hu/recept/szilvas-gyors-suti
Nagyon klassz ez a szilvás süti! OTP meg menjen csak, ha elvánszorog 13300ig, akkor eladom az egészet, mert az tuti, hogy jelentés környékén, valószínűleg utána lesz egy pár száz pontos visszanézés!
stayerke, ma ezt sütöttem:) kaptunk 3 szép cukkinit ajándékba, kb másfél kilós darabja, de meglepett, mert kevés belső részt kellett kivágni , csak egy kis szivacsos belső részt magokkal, egy darab elég volt 30 darab ilyen rudacskához, a panírozás sokáig tartott, de megérte https://sobors.hu/receptek/roppanos-cukkinihasabok-recept/ hozzá csak krumplipürét csináltam, tej nélkül, saját főzőlevéből visszakanalazva sok vajjal , a kicsi utálja a tejet:) "cirmos cica, haj, hova lett a vaj ..."
csak tényleg ügyeskedek, de nagyon keveset nyerek ezekben mostanában , néhány forintra megyek rá sok kispapírban tartom a vasat, opus, delta, appeninn, cigpannonia, astrasun , ilyenek ... nem sokat hoznak, de aránylag rendszeresen valamelyik ..
jönnek a "jópontok" a vidék javára budapesten ilyen nem történhet meg, mint itt tegnap mentünk vásárolni és egy utcai almafánál beszélgetést kezdeményeztem a tulajdonossal kérdeztem, szedhetünk-e almát az almafáról, mert nagyon finom savanykás alma, sütibe remek behívott a kertjébe, 14 almafája van és már nem sokat szednek belőle, a gyerekeik és az unokáik sem kérnek, szóval boldog, ha mi szedünk és sütünk finomságokat belőlük 3 kilót mertem szedni, megadta a telefonszámát, bármikor jövünk errefelé, hívjam, és szedhetünk még almát almás-fahéjas sütit csináltam és almáspite-golyókat belőlük, holnap almás palacsintát sütök sokra becsülöm az ilyenféle emberséget szívmelengető ja, bocsánat , Zsuzsa budapestről egyszer meginvitált meggyet szedni , az is szívmelengető volt :)
Fura lesz részvény nélkül kezdeni a hetet, ritkán adok el mindent. MOL kezd jó áron lenni, csak attól félek, hogy még egy ideig döglődni fog, Otpt csak 13k alatt vagyok hajlandó venni, opus figyelőlistán.
de hát csak beszélgetést kezdeményeztem és megörült neki, és tényleg nem tudnak annyi almát feldolgozni már és csak kedves volt ... és látta, hogy örülök csak ilyen egyszerű mol: nagyon rángatózik lefelé, de most már megéri megint venni, 2750-2790 is jó lett,jó lesz megint szerintem
leves