Igaz bocsi!! 30-27 : ) Hathor: Igen ő lenne a Fitness! A másik, ez nem korfüggő! Zsuzsa egy fiatalos csajszi.Igazából ez agyban dől el,de ezt Zsuzsa jobban tudja,hogy ő mit érez.Egyébként mint mondtam, van mindegyik.Így tudom,hogy nincs különbség ülés póziban.A kormányt odarakom ahova szeretném,vagy nekem kényelmes. Használtnál mondjuk más a helyzet a vágás miatt.Villa csere a megoldás. De ez most mindegy is. Én csak a próbát javasoltam. Egyébként Zsuzsának pont a Fitness állna jobban,már ha divatozni is szeretne. Szerintem csajosabb és fiatalosabb egy Fitness. Mi is közel a 60-hoz,még is a fitness a favorit. A játszni könnyű tekerés és gurulás mindent felülír.Kicsit instabilabb a vékony kerekei miatt,de ezt megszokja az ember hamar. A párom mindig mondja,hogy ezt mennyivel könnyebb felhozni a pincéből.57 kilójával érthető. Az én karbonvázasomról nem is beszélve.7 Kg Kb. Más,nagyon más a két bringa. "trekking vs fitness" Van még egy előnye! Ha megyünk valahova és szállítani kell a vonóhorgos szállítón a könnyebbség végett jobb. A tetőn való szállításról,nem is beszélve.Súly!!! "Puding próbája az evés" Mielőtt vásáról valaki,próbálja ki a különbséget!
Köszönöm a hasznos tanácsokat-meglátásokat-véleményeket kerékpár választás ügyben.Igy igaz,rengeteg szempontot kell figyelembe vennem,ezek közül a legfontosabb,hogy egyéni izlésemnek,adottságaimnak megfeleljen :DD
11600-tesztelését várom már 1 hete otp-ben.Ha 11580 támasz elesik,akkor még nagyobb esés is benne van a technikai kép alapján.Tuti tipp nincs,csak óvatosan. A mai nagy mértékű forint gyengülés is adott egy löketet neki a lejtőn.
végülis, bár sztem esélyes h megy lentebb. mégis eladtad 12 felett? Letört a formációból. Számoltam vele hónap elején, csak azt nem tudtam még megítélni hogy ez csak egy kanóc lesz a juli havin, vagy kuka.
Ha csak 5 pontal is,de a fontos 11600 felett tudott zárni OTP .Ez pozitiv,rövid távon. Bovli kategória egyelőre szvsz elkerülve-de lehet negatív meglepetés is.
kérek egy zöld és egy piros almát ! :) gyerekek, itt csoda jó dolgom van, ma kaptam 3 karalábét, 3 cukkinit, 2 kistököt ajándékba, ezekből karalábépogácsa, karalábéleves, cukkinis-sajtos tészta, és tökfőzi lesz :) karalábépogácsa receptje: a világon a legegyszerűbb: lereszelni a karalábét az almareszelőn, annyi lisztet csak hozzá, amennyit felvesz, de könnyedén,tényleg csak keveset, olajat hevíteni a teflonban, utolsó pillanatban megsózni a karalábés cuccot,hogy ne eresszen lét, pogácsákat formázni, sütni , a oldal, b oldal, addig, hogy a karamellizálódás látszódjon, aztán bármiféle mártogatóssal nagyon jó ---- vagy fokhagymás sós görög joghurttal, vagy édes chili szósszal hajrá otp 12000!
🍎🍏🍎🍏 tessek 🤗 Rossz almom volt es most nem tudok vissza aludni.Teged olvasva,meg is eheztem🤭 ennem nem ldhet mert reggel laborba megyek , rutin teljes verkep...Ma meg nem lesz meg a 12 K arfolyam.Ezen a heten eloszor kezdtek el aggodni a befektetok a varhato recceszio miatt,keves orszag tudja majd elkerulni,mi szvsz nyakig benne leszunk.
drága Zsuzsa, drága stayerke! egy régi kínai filozófus szerint a zöld alma és a piros alma együttállása szerencsét hoz:) magamra értve mindenképp:) nagyon köszönöm :)
az elméletet alátámasztja a valóság is, van két kispapírom, naperergia-orgiás, az egyik a nap, a másik az astrasun, mindkettő guillotine alatt végzett, ATL-en, ez is azt mutatja, ezeket a napenergiás cégeket beeszi a fekete lyuk, aztán .....
Mindig kedvetlenül olvasom, amikor ilyen komolytalan kis papírokkal szomorítod el magad. Szerintem nem lenne rá szükség, a nagyokkal könnyebben és biztonságosabban lehet megkeresni a fagyi pénzt, illetve beragadni se annyira reménytelen, mint például egy DMbe.
igazad van, de ezek a kispapírok már megvannak nekem, és nem adom el minuszban mit tehetek? múltkor 426-on vettem astrasunt, az kiment 496-on, most megint vettem 426-on, de lejjebb barmolták, ma vettem keveset 372-n, aztán meglátjuk, nem túl fontos nem tudom, miért vagyok ilyen kispapír-mániás, de vállalom, hogy vagyok abban teljesen igazad van, hogy ha egy otp-n nagyot rántanak lefelé, szinte biztos a nyerő egy-két nap múlva, tehát sokkal biztonságosabb
Az én véleményem is csak egy a sok közül, nem állítom, hogy tévedhetetlen vagyok. Sok nyerőt neked, bármivel is próbálod elérni. Otp tartja magát, Mol is, de továbbra se bántam meg, hogy Molt cseréltem Otpre.
az építőipari kispapírok után kinéztem magamnak a napipart, hát..... zutty:) de hagyjuk a kispapírokat, fuldoklom bennük egyedül:) egyébként sem célom, hogy népszerűsítsem ezeket az "esik-kel-esik" kispapírokat
ma először próbáltam a kisunokámmal a scrabble- játékot, gondoltam, jó kis sakkirálynő, talán menni fog neki, de azt mondta, csalok, mert nem fogadta el két szókirakásomat az egyik a "kofabók" a másik a "lóbolt" :)
azt mondja, olyan nincs, hogy lóbolt, olyan bolt, ahol lovat lehet venni, mondom neki, a lóbolt egy kézfogás, hogy megveszem a lovadat, pacsit rá, "csalás, csalás, csalás"- kiabálta a kofabókot úgy magyaráztam, hogy a kofa örül, hogy megvettem a terményét és megdícsér, hogy jól vásároltam, "csalás, csalás, csalás" --kiabálta:)
leves