ez sajnos nem igaz, mert tkom volt 413-ről, és eladtam 436-on, ez csak 23 forint és elrontottam a visszavételt is igaz, előtte vettem 400-on utána 379-en, azokat is eladtam 400-on és 415-ön , nem lett rossz, ha innen nem megy 500-ig ha elmegy 500-ig, akkor nem jól csináltam de nézegetem , gondolkodom vételen
dmker -jo beesett tényleg várni kell ki tudja meddig.nutex az érdekes lehet fordult a kocka és lassan visszajön a bizalom?otp 13k mol 3100ftdunát 750-850 .aztán ez a három nyilván esni fog osztik után.örmester semmire sem megy.futur sem.elég pocsék tavasz van nem csak a tözsdén idöjárásban is a tavasz inkább ősz.
ez a DM : olvasom, a topikjában rám akarják kenni a tegnapi zuhanását, nap végén láttam meg, mi történt borzalmas , hogy 5 forintot nem képes emelkedni, már lökik vissza az ATL-re jó hülyének érzem magam benne, 37.5ös eladás után már vettem is egy adagot 37.2-n, írtam is
az jo ár nekem 14 valamennyi az átlagáram,és van 100k m,hátha.még nyomda van de azt oszti elött eladom,meg a dm,más nincs ,öszig nem is veszek ,ha tudom eladok,illetve nutexet lehet kivárom mert az szerintem tul olcso most,ott van céláram 70ft kb.nem tudom ez van most
stayerke, ügyesen, mennem kell :) pedig rain man is megmondta, hogy esőben nem megyünk ki, de vennem kell néhány dolgot , majd kikerülöm az esőcseppeket:) "dancing in the rain"
Éva minden oké? Nekem ma eseménymentes napom volt(a tőzsdén), de nem is baj, éppen elég gondot okoz az új "Nagy Főnök", hajmeresztő ötletei vannak és úgy tűnik, hogy komolyan is gondolja! Egy idézet máról: Aki azt a kérdést teszi fel magában, hogy "értem én, hogy haderőfejlesztés, de ki megy a gyerekért az oviba", az rossz helyen van! Előbb a haza védelme, aztán a család! Hát nekem ez nem annyira szimpatikus.
Mi rosszat írtam? Kérdezd meg Pomperjt, hogy elképzelhetetlennek tartja-e! Én az ő kommentjére reagáltam. Ha akarja, majd megcáfolja. Nem emlékszem rá, hogy kerestem volna veled a diskurzust.
Ma felment pár forintot, erre Balin mester 11óra körül teleörömködte a MOL topikot, mintha valami történt volna! Lesz nemsokára ugrás a Molban, már csak az osztalék miatt is, de az ilyen erőlködésektől biztos nem lesz se több, se kevesebb!
leves