hát igen, csak ahogy írtam előbb, 35-ről 37.8-ig elég siralmas úgy, hogy öntik vissza, és 37-en zár ebben semmi emelkedés nem lehet, úgy látszik pedig én nem állok, csak 1500-2000 darabokkal eladásban, és nem dobálok 22K-t egyszerre
volt még egy 8 ezres azt ki akartam venni de lemaradtam pár másodperccel.azt 36.5 re betettem vételre.szerintem azért öntötték a végén mert várták feljebb nem ment aztán leadták
stayerke, emlékszel mit írtam múlt héten? hogy gyáva vagyok visszavenni az otp-t aztán ---de komolyan --- a te hatásodra vettem 10900-on ma eladtam a 10900-as és a 11000-es vételeket 11200-on és 11240-en, és vettem molt a záróban most attól tojok be:) ja, és a 413-as vételű tkom-ot eladtam 436-on ennyit a nagy papírokról DM-ben láttam, valaki megint öntött egy nagy adagot 37-re, sosem értem meg, miért kell 22K darabot borítani, amikor épp csak megindul a papír 34-35-ös szenvedés után de "f@szkalapnak" lenni is művészet ....
Szvsz, ahogy az Mtel is szépen felment az osztalékvágásig, úgy a MOL is felfog, akár 3k-ig is, a Richternél a 9k ez a bűvös szám. Otp más kávéház, az osztalék nem befolyásolja az árfolyamot jelentősen.
2000 db DMKER eladási ajánlata teljesült 37,500 Ft áron.
Törölt felhasználó2023. 05. 08. 10:24
dm ker el mi van?oszti 0 a,érdemes lenne venni,?ilyen áron ami most van mert látom cég elkezdte venni .meddig mehetne fel 40-50 közé.vagy 50 fölé kicsit.?
Ne haragudj, hogy este nem írtam, már fél tízkor aludtam, mert nagyon nehéz napom volt. Hát ezek a kis papírok tényleg komolytalanok, de úgy is lehet nézni, mint ha lottóznál! Otp, de a Richter és Mol is jó lesz hamarosan, nem mondom, hogy csak fel, de most a megemelkedett forgalom inkább jó jel!
előre borítékolom stayerke véleményét: "éva, mi a jó francokba nyúlsz bele? " belenyúltam, félig kijöttem belőle, még 200 darabom nem adtam na, szerencsejáték jelige
na, még egy kis összefoglaló röviden a papírról : felrángatták 770-ig, akkor néztem, mi ez aztán lerángatták , aztán felrángatták, aztán vettem 560-on, onnan lerángatták 414-ig, onnan felrángatták 550-ig, onnan lerángatták tegnap 484-ig, onnan felrángatták ma 630-ig nem semmi a papír:)
ja, hogy érthető legyen a tegnapi 500-as vétel, előtte felrántották 550-ig, ez után vettem tegnap 500-on köszi a tegnapi idegbeteg eladónak 500-on a mai 630-as eladást helyette:)
még írok erről az astrasunról: múlt héten vettem belőle 230 darabot 560-on, ez után lezúzták 414-ig, veregettem a vállam, jóba nyúltam :) aztán tegnap jött eladó 500-ra, na mondom bekockáztatok még 200 darab vételt, legfeljebb rám szárad le is zárta tegnap pár darabbal 484-re nap végén az illető ma nem léptem be a kereskedésbe,gondoltam, ha a richter megy észreveszem, ha az otp lefelé mozdul, észreveszem csak láttam , 630-on áll az astrasun --- teletexten láttam :)--- beléptem, a 230 darabom, amit betettem eladásra, kiment 630-on :) az elmúlt időben kispapírban nem volt nagyobb szerencsém egyik napról a másikra, mint ebben az astrasun-ban:) mondjuk azt láttam napok óta, hogy egy félőrült bolyong kispapírokban és rántja fel őket, hol az egyiket, hol a másikat na, a mondandóm, bárcsak minden nap lenne ilyen szerencsém valamelyik kispapírban, mint az astrasun-ban:) régebben jól meg lehetett játszani az ilyenféléket, egyik nap reménytelenül adta, másik nap örültem, hogy helyette tudtam adni deja vu lett ma:) 500-as tegnapi vétel 630-on kiment de hogy ki volt a titokzatos vevő 2100 darabbal ? nem tudom, de talán jobb is
stayerke, kezdek megnyugodni, az amcsik repülnek 11500-ig kezdem látni a reményt , ha lesz ráció a magyar tőzsdében, akkor mehet újra 11000 fölé az otp bárcsak úgy lenne ! mit mondasz? úgy lesz? :) 11500-as cél ? :)
stayerke, nem vagyok nyugodt mindig ha korán kapkodok vissza, pórul járok a mol is lefelé mozdult ma, az otp sem tudta a 11000-et megugrani, egyedül a richter lett nagyon szép, abban már csillog a 8500, ha nem verik vissza jááááájjj, nem tudom, mi lesz , gyáva vagyok:) ráadásul annyi szerencsém sincs, hogy a hosszú kínlódás után ez a DM legalább 10%-ot megugorjon, annyit taposták hónapok óta ...
Én is! Feljebb tettem a vételeket, mert dolgom volt és mind teljesült! A darabszámom 0,33-kal(!!!) növekedett, úgyhogy nem én leszek a "hét tradere", de annyira nem engedték esni, hogy inkább lenyeltem a békát! Végül is nyertem rajta, még ha nevetséges összeget is.
gyáva vagyok otp-t venni még nagyon sok van fentebbről és ez 10800-10900-as vételek, amiket tegnap adtam, szintén nagyon régóta megvoltak de ha kifuttattál mindent 11200-ig, akkor értem, miért kezded visszavenni
Ez a DM gyakorlatilag a te felségterületed lett a Béten! Én az OTP visszavétellel kínlódok, egy kevés jött 10860ért, de a lejjebbre betett vételek egyelőre váratnak magukra...
Ha neked a Richter jön be, akkor hajrá! Kevésbé szeszélyes, mint az OTP vagy a MOL! Én továbbra is kitartok amellett, hogy matek alapon a MOL osztalékra vastagabb. Árfolyam emelkedés szempontból pedig szvsz az OTP a legesélyesebb.
richtert vettem a felszabadult otp pénzből ami csillog: 390/rv osztaléknyereség:) fogalmam sincs, jól tettem-e , de veszem a richtert mit tudom én -jelige:) stayerke, mindig azt mondják, ne tántorodjunk el az elképzelésünktől engem bevonzott a richter az otp helyett
Elmentem futni, most jöttem vissza és látom, hogy vissza is fordult! Na akkor most hogyan tovább? Mikor legyen a visszavétel? A "szakértői vélemények" szerint 10500ig nem kellene piszkálni. Már most mondom, hogy addig nagyon nehezen fogom kibírni...
2.részlet eladva 11235nél. Már csak egy adag és mehet az ima, nehogy elszaladjon nélkülem ez a Mustang!!! Amúgy a MOL osztalékkal való trükközés talán még korrigálhatná az esetleges rossz eladást. Ja, csak egy megjegyzés: pomperj pár napja azt írta a "szakmai topikba", hogy 10720nál eladni az Otpt egy csodás lehetőség, hát senki se tévedhetetlen, csak van, aki beismeri...
leves