Azért az nem csak hablaty. A történet még messze nem ért véget és a kimenetel is kétséges. Óvatosan a nagy derűvel, nehogy a nyerő miatti pozitív érzelmek rossz irányba vigyenek.
tegnap mit összehablatyoltak, olvastad? :) csőd, lóizé, minden volt:) na, most szerintem nehezebb lesz 200 fölé felmászni, de biztos vagyok, hogy sikerülni fog addig lehet próbálkozni 190-es vétellel:)
de egyébként hihetetlen, hogy mit képzelnek egyesek, hova esik egy fundás alapon eléggé megtámogatott papír ami már zuhant botrányosat és még rákárognak:)
például tegnap olvastam valahol egy "tőzsdenagyasszonytól", hogy majd 136-on vesz:) hát..... kicsit mellélőtt a nagyasszony :) mondjuk nem is értem, miért gondolta, hogy majd mindenki elad a kedvéért ATL-en :)
elvileg mehet tovább fel a cig, miután szerintem "eljátszották" az 50 kisbüfi 203-at gyakorlatilag majd a hétfői könyv segít kimi, legyőzöm a törököket egyedül:) de nem de igen de nem :)
ügyes vagy, ha még tartod, én kifuttattam a mai vételeim, 203-ról van még bőven , az is elég:) de, szerintem "tökösség" kellett a mai reggeli vételekhez, szóval tökös vagy Sanci:)
Nem tökösség kellet !!!ha nem szvsz elmúlt időben olyan sokat eset hogy kínálta magát a rv hogy vegyen az ember 172,6-ér !!pulsz még este be raktam a vételi meg bízást.de őszintén nem gondoltam volna hogy ott is kapok de kaptam😁és még tartom 😁
leves