Annyira erőtlen és a kifárasztás zajlik, hogy sehol nem marad egy minimum 30% közkéz de szerintem 10% sem, hogy oda fognak mindent tenni ahova csak akarnak! Btc jót ment 55%
na, mesélek még egy vicceset ma lányomék kaptak egy nyulat ajándékba, már épített is neki a lányom barátja egy kuckót a hátsó kertben a vicces most jön: néhány hete érzékelték, hogy valószínű van egy "bejáró kisegér" a házba, a kutyák jelezték, a macskák is megőrültek, egyik macska elkapott egyet, azt hitték, ennyi volt de aztán jött a másik egérke, a kisunokám épített neki házacskát a bejáratnál, betett kis szekrénykét valami barbie-babásat, betett egy kis fogkefét az egérkének és mondja a lányom, hogy tegnap este az egérke elvitte a kis szalonnadarabot, amit betettek neki :) templom egere helyett a ház egere:) ezek a kölykök ! kutyák, macskák, most már nyúl és egy egér mi lesz itt, kérdeztem, tigrist vagy elefántot még nem terveztek? :) nem, mondták, lovat terveznek :)
stayerke, ti vagytok a nap nyertesei a férjeddel:) megszavaztalak titeket a mol-nak marha nehéz dolga lesz innen, hogy belevettem richtert 8070-nél néztem eladásra, de nem adtam, valamiért azt gondolom, jobb, ha nem ugrálok benne egész pontosan ma így gondoltam
hajrá fiatalok ! jól indul a hét kispapír piacon :) 514-es duna rv kiment 600-on, nem kell az osztalék onnan :) bár mindig korán adok, de nem baj... mol-t vettem ma, de lehet, el is adom, ha tudom :)
kisütöd a palacsintákat töltelék : 250 gramm túró, 1 citrom facsarva, de a héja reszelve előtte, vanilia kikaparva ,, kevés eritrit, nagyon pici só ----minden édességhez kell egy csipet só, kihozza a cukor ízét ---- betöltöd a palacsintákba, a tetején eper és tejszínhab díszként ez utóbbi el is maradhat, egyszerűen nagyon finom a citromos-túrós töltelék a palacsintába
Mint ha 30 lennék ettől a pár naptól, de azért már várom, hogy újra itt legyenek a gyerekek! Tényleg te tudod, hogy kapcsolódik a nyuszi a húsvéthoz, mert én nem tudom?
stayerke, boldog nyuszit nektek:) két nyuszi, ha boldog, , sok ölelésre képes:) a gyerkőcök jól elvannak a nagyiknál, ti jól elvagytok kettesben , kell ilyen is:)
Kis gömböc, nagy röfi, kusza szem, név nélkül Szájer, Borkai, Völner, Rogán ja és az igazi röfi a rezsibiztos Szilárd! Szép egy csapat! De "nagyon bírom" a mindig tapsoló, bólogató és OVra csak áhitattal néző Semjént is! Meglátogattuk a szülőket és 3 napra ott maradtak náluk a gyerekek, mi pedig a párommal egy kicsit visszafiatalodunk!!!
pedig a jó művészeket veszélyes engedni felbukkanni a múltból mert ígaz, amit festenek az egyik képen felfedezni véltem a kis gömböc röfit nem külső hasonlóságra , hanem ami a képből sugárzik a mérhetetlen gőg, gonoszság és alattomosság
stayerke, jól telnek az ünnepek? :) gondolkodom ezen a gulácsyn, miért rendeztek neki kiállítást, talán mert annyira védtelen és különc volt, a reneszánsztól kezdve toulose-lautrec beütésig minden megtalálható volt a művészetében, az utolsó 20 évét meg elmegyógyintézetben töltötte, tehát nem tűnik veszélyesnek kiállítást rendezni egy nagyon kívülálló művésszel nem úgy, mint engedni vagy támogatni a pintér béla- féle színházat
reggel hallottam a rádióban kis röfiről, alias kis gömböc, aki elszakadt már a valóságtól és hallottam nagy /márton/ röfiről, aki alátesz, mit akar hallani a kis röfi , mennyire ártó a nagy röfi , de ugye pénzért mindent, még a lelkét is eladja a nagy röfi röfögés a magyar nemzet élén
a gulácsy-kiállítás nagyon jó, nekem az 1980-as évekből van egy gulácsy-albumom, a legjobb képei benne vannak , néhány grafikája is, azok is jók nakonxipán majdnem olyan, mint ez a magyar őrület, kinyírni a művészeket na nem a "hivatalos, zakós, őrjöngő szájúakat", hanem az igazi értékeket
a gyerkócök hétfőn jönnek, péntek-szombat-vasárnap egyedül leszek, a tasszka is, ezért találtuk ki a múzeumot vasárnapra, remélem, nyitva lesz, holnap megtudjuk
stayerke, gulácsy lajos kiállítás nyílik, elvileg holnaptól, vasárnapra tervezzük tasszka barátnőmmel, hogy megnézzük egy kis kultúra is legyen a húsvét alatt jeligére remélem, nem ömlesztik el a népek vasárnap a múzeumot
a richter okozta a legnagyobb izgalmat, mert volt már, hogy 5%-ot ment egy nap alatt, és tényleg nagyon izgultam, hogy visszakapjam, kell az osztalék ma megint a penny nyert a lidl-el szemben, a pennyben kaptam nagyon szép karfiolt 699/fej és biocitromot fél kilót 399-ért, a fél kilós citrom a lidl-ben 650, és nem is bio , majdnem dupla az ára citromos-túrós palacsintát csinálok holnap:)
stayerke, szépek az almák:) számomra izgalmas nap lett, több szempontból egyrészt nem bírtam ki és eladtam a 7670-as vételű richtert 8020-on, aztán nagyon izgultam, hogy visszakapjam ugyanazt a mennyiséget és záróban visszakaptam , ez sikerült otp ma nagyon furcsa volt, amikor leküldték 10100 alá, beálltam 10050-re venni, de nem kaptam DM-ben megjelent megint az "okádó sárkány", kaptam 34.6-on és 34.2-n és 34-en , úgy látszik, nem nyugszik, amíg újra ATL-re nem teperi le álltam még vételen opusban, de meg sem közelítette a vételi áramat mai nyereség csak a 3100 darab opus tegnapi 118.6-os vétel eladása reggel 122.6-on tkom: kíváncsi vagyok, mikor töri át a 406-ot .... szép újdonság lenne a blue-piacon:)
Heti konklúzió: Richter "életmódot" váltott, Mol a szép osztalék ellenére "csak" a 2700at tudta legyűrni, Tkom nálam maxon van, OTP nagyon erőlködik, de így sincs biztonságban a 10k. 🍏🍎
kicsit elaludtam, opus kiment nyitóban 122.6-on, és megdobtak DM papírral nem , az a kijelentés arra vonatkozott, hogy a semmiből jöttek elő több ezres vevők az egyik percről a másikra, most meg nézik, hogy rohad le az ára , úgy érzed, kárörvendő voltam? szerintem szembesítő akartam lenni
hát... igen amikor 7255-ön vettem richtert, már megvolt ez a 386-os takarék vételem , és ha a fosh takarékot átváltom richterre, már sokkal több lenne a zsebemben de nem váltottam át
stayerke, tudod jól, hogy alapvetően blue-kra váltottam,mostanában nem is lehet másképp túlélni, de néha becsábulok kispapírokba is, ma csak 3100 opust vettem, nem sok, de próbálkozom mindig mindennel a DM-ben nagyon magasról vagyok beszorulva sok rv-vel, abban is muszáj próbálkoznom a takarékjzb meg egy kihívás nekem, annyira rothadt a velejétől, hogy muszáj benne próbálkozni
hogy mikor hagyom abba a lúzer kispapírok vételét, nem tudom tényleg semmi értelmük nincs, legfeljebb a "szerencse", hogy sikerül majd eladni ezeket a DM? 33.5-ön hozzámvágott valaki 1000 darabot már elég régen azt már eladtam 36.8-on de a papírjaim még megvannak belőle
leves