ez igaz, de vicces, amit beírok az egyik kínainál szoktam konyharuhákat venni, vagy konyharongyokat, nem tudom mi a nevük ezeknek a textileknek, de ezeket én eldobom egy hét használat után, nem mosom ki illetve amikor tiszták még, kimosom őket egyrészt az ára nagyon jó 185 forint /darab vettem karácsony előtt jó sokat, és sokszor beletörlöm a kezem főzés közben, így fogyóeszköz, nem teszem mosógépbe, kidobom ezeket, nem terhelem a mosógépet olajos-foltos rongyokkal ez a készletem csappant le két darabra, ezért akartam venni utánpótlás-adagot
ez sem igaz, mert van egy bolt, ahol a kínai elfogad kártyát, és van néhány, akik szintén, de van egy sor az emeleten, akik soha nem fogadnak el kártyát és most épp az egyiknél akartam venni valamit mindegy
csak meglepett, hogy elvileg egy állandó savanyúságos helyen kell kártyaelfogadással is rendelkezni, és általában, ha van nálam kp úgy is fizetek, mivel ezek kis összegek, de most elfelejtettem eltenni a készpénzt itthon, mérges is voltam miatta, mert akartam venni a kínaiaknál is valamit, azok meg egyszerűen letagadják, hogy lehet kártyával fizetni
ne már, hogy ezt nem tudtad :) na de neki is haladni kell a korral. amúgy meg ha mindenki kp fizetne neki, akkor meg az lenne a gond, hogy vajon hazafelé menet nem szabadítják-e meg a napi bevételtől egy sötétebb mellékutcában :)
a savanyúságos néni sopánkodott, hogy nem tudok készpénzzel fizetni, csak kártyával, azt mondta, nekik ez pénzbe kerül, ha kártyával fizet valaki ez igaz?
délben leszaladtam a piacra és ott jutott eszembe, hogy hétfőm a húsosok zöme zárva tart de találtam egyet, ahol szép volt a marhadarált, és vettem savanyított káposztát, délután rakott káposztát csináltam, illik majd a hidegebb időhöz, ami jön és nagyon szép friss karfiolt kaptam 780/ kilóért, abból rakott karfiol lesz a héten
szokás szerint korán adtam a 7255-ös richtert, még a 7500-at sem vártam meg de legalább lett nyereség más semmi nem sikerült, pedig álltam vételen néhány papírban
én is elmeséltem neki, bármi történik, már biztonságban vagyunk és igen az egész család hatalmas megkönnyebbülést érezhet, nálam a szerencse segített, lányomnak az esze büszke vagyok a lányomra felnőtt
egy dolgot elmesélek : ez a parragh jól odavert a lányomnak és az őt foglalkoztató cégeknek is tegnap feljött a lányom a kicsivel, itt aludtak, én és a kicsi aludtunk, lányom este 8-ra ment munkavacsorára, éjfélre ért vissza, azt mondta, egyenesbe került tudtam, hogy így lesz bíztam, hogy a kölyök tehetséges és az
1998 vagy 1988-as dumáját adták be, teljesen mindegy hazudott ez összevissza, a sleppje függ tőle, ez a "mókamester " egy k@rva napot nem dolgozott, de a hatalmat imádja, sorra kopnak ki mellőle a jobb érzésű volt fideszesek megvetendő ember, ennyit róla , már az egész eu ellene van, kilóg a lólába egyre inkább , ami inkább pata hova tűnt 8 millió magyar, azért kérdeztem, mert tényleg eltűnt 8 millió magyar félelemből, megalkuvásból, mindegy, de "gerincét vesztett ország " ez egy ember vitte az árokba az országot, rengeteg segítője volt parragh, "keresztyénfa@ok, hazugok, moráltalanok, gerinctelenek , lefizetett söpredék
Hogy hová tűnt sok millió magyar, azt már a választásokon is tudni akartam, mert kb az ország 1/3a szavazott a fideszre, mégis 2/3 lett! Persze tudom, hogy átrajzolták a kerületeket, külföldön élők levél szavazás, stb de akkor is! Richter bár lejjebb tették a célárat, de akkor se itt kellene nyűglődnie, a MOL még mindig osztalék bejelentés előtt áll, tkom szerintem nagyjából maxon van, otphez meg sok türelem kell, de a legnagyobb emelkedést a tegnapi záróhoz képest tuti, hogy az OTP fogja megcsinálni év végére! Amúgy ügyes voltál, gratula a nyerőhöz!
jövő hétre: 400-as tkomomnak örülnék, ha kitörne ---- felfelé 7255-ös richteremnek örülnék, ha kitörne ---- felfelé mol-t ma adtam 2570-en, nem tudom, visszaveszem-e otp-ből 10110-ről van legalacsonyabbról , abban lehet, nem kapkodok, csak adok, ha tudok
stayerke , nyomozzunk: hova tűnt 8 millió magyar ember? azért kérdezem, mert ezek az óriásplakátok ---- közpénzen ---- arról szólnak, hogy a magyar emberek 97%-a az uniós szankciókkal nem ért egyet ahogy tudom, a "nemzeti ordenáré konzultációnak" 1, 4 millió ember küldte vissza a szolgai válaszait, tehát 1,4 millió ember számít ezeknek "magyar embernek" és 97%-nak a 8 millió magyar ember hova tűnt?
neked is grat ! mol-t ma elég jól eltaláltam, otp-t nem, de mindkettőben lett nyereség, tehát nagy baj nem történt , csak annyi, hogy korán adtam, de nyereséggel az otp-t nem mondom, hogy nem fáj utólag a közel 100 forintos tévedés, de ez van:) nekem a napi 20-25 ezer nyereség nagyon jónak számít ezen az ólajtós tőzsdén ...
számomra a mai nap beírása , ami viszi a pálmát: "Egyetértek, súlyosan korlátozott a piac, a BÉT meg egy részeg hegyi kecske, valahogy próbál nem lezuhanni." "részeg hegyi kecske":) Frololo beírása az otp topikból
megint kaszinó tojást csináltam, megtaláltam a nagyon jó receptet hozzá, megdöbbentem, hogy a tojássárgája töltelékhez lereszelt a nő egy egész főtt krumplit is, és amikor megláttam a you tube-on, rájöttem, ez a krumpli íz hiányzott belőle mindig tanulok:)
mai nappal megszűnt a 4-es blue-m, ma már nincs mol-om gondolkodom, vegyek-e a tkom ma nagyon jó volt ! de nekem már csak 400-ról van ..... ha a tkom el tudna menni 430-ig, agyamat eldobnám:)
kíváncsi vagyok, meg merik-e csinálni 390-es osztalékkal, eszméletlen jó cég, szerintem nem merik holnap leteperni 7000 alá ha mégis, ott leszek "gyomorforgató" jeligére
hogy az a kidőlt-bedőlt ólajtós ..... ! reggel eladtam a 9810-es otp-t, és beálltam mol-ba 2470-re nem kaptam aztán megindult a mol, és 2570-en eladtam aztán láttam, döngölik a richtert a földbe, akkor vettem 7255-ön, azt hittem jól, de nem, még tovább döngölték aztán vettem otp-t 9800-on aztán nem láttam többet, dolgom volt most nincs mol-om, és több richterem van , ugyanannyi otp-m
leves