ez az ember bele fog betegedni a saját tehetetlenségébe és a mérhetetlen irigységébe támadta ez már zsoltee-t, HóStruccot, szóval majdnem mindenkit, aki sikeres a kereskedésben
na most van egy "muki", aki most tanul elemezni és általában rám célozva azt irogatja, hogy szerencsém van az eladásokban na most elmondom innen, hogy a szerencséhez TENNI is kell valamit, például venni egy papírt lefelé, hogy aztán felfelé adni lehessen, és akkor már nem szerencsével, hanem ésszel történik minden, mert én döntök, hol adom a lentebb vetteket :)
hát.... háromnegyed ötkor kaptam egy telefont, fontos volt, nem láttam a zárásokat appeninn 436-os vétel 444-en kiment, de csak a fele a betett tételnek 242 darabom ment ki ,pedig megnéztem, 15k-val ment a buli így jártam ---- ez a vétel egyébként régi, augusztus 15-én kaptam 1500 darabot est-ben is legmagasabb eladásom 121.6-on lett, de ha megy tovább a jövő héten, akkor van még 119-től nagyon sok eladnivalóm ---- mert persze, amikor lefordult 126-ról, én már 121-től vettem lefelé nem angoltanár vagyok, hanem magyart tanítottam külföldieknek 35 évig
jól vettem észre:) most jön wallisban a "beszorulós-levesben ülés" 112-n kaptam eddig eddig nyereségem csak est-ben van: 114.2-es és 114.8-as vétel kiment 117en és117.4-en
azt vettem észre, hogy wallisban iszonyú szűken lehet kereskedni, nap végén kaptam 113.5-ön, már régóta nem figyeltem benne a kereskedést, majd tanulgatom:) de most már kezdem érteni, miért szeretik sokan mégis a wallist szűk a kereskedés, de forgatva jót hoz
futurból még van 70K-m , ma sem vétel, sem eladás nem történt benne a nap vége allokálás után 23 ezer nyereség lett est-et és wallist aztán nem adtam , wallisból maradt 6K-m és megforgattam ma 8700 darabot vételre és eladásra a legnagyobb nyereségem wallisban lett, 15 ezer, a 8 ezer est-ből jött össze nem túl jó nap, de a hétfőinél jobb:) és főleg jó ötlet volt ---- legalábbis mára --a wallisba belekötögetni
leves