igazából ahogy én csinálom, nem göngyölt cucc, hanem a bacont elősütöm, és amikor majdnem kész, teszem hozzá a fokhagymás tejbe beáztatott és leszűrt csirkemájat, forgatom is, tehát nem lesz begöngyölve a baconbe, csak együtt sülnek készre és teflonban csinálom, nem sütőben nagyon finom:)
Igazából már a bacon is sokat "javít" a máj keserűségén, a lányom már eszik belőle annak ellenére, hogy nem a kedvence! Egy élsportolónak ilyen kajákat is ennie kell!🏀🥇
amíg nem találtam ki ezt a fokhagymás tejbe előkezelést, a kisunokám sem ette meg a májat, de már megszerette minden keserűségét elveszi a májnak, próbáld ki, hátha nyerő lesz a gyerkőcöknél
tasszka barátnőm rommá süti a baconbe göngyölt csirkemájat 45 percig a sütőben, a bacon ugyan ropog, de a máj cipőtalp lesz én fokhagymás tejbe áztatom a májat, aztán lecsepegtetem szűrőben, aztán elősütöm a bacont ropogósra és ráteszem a csirkemájat , max 10 perc az én májam nem cipőtalp:)
dehogy:) nagyon sokszor csinálok hagyományos kajákat, de szeretek kísérletezni is nálam 3 kaja nem lehet zöldpaprika nélkül : 1. gombapörkölt 2. resztelt máj 3. paradicsomos húsgombócba is teszek legalább 2 zöldpaprikát, betöltve darált hússal, az egész ételnek jobb ízt ad, még ha nem is töltött paprika, ja, és a 4. a lecsó, amibe kell zöldpaprika :)
otp-ben förtelmet érzek a mai 9000 után , ezért adtam el a 9250-es vételt 9490-en amikor reggel megvettem a mol-t 2400-on, csak gondoltam, takarítsam ki, hogy otp-t vehessek nem túl jól sikerült, mert mire eladtam a mol-t 2470-en, már csak 9250-en kaptam otp-t de alapvetően jó lett a mai nap, két szép nyereséggel ha minden nap ez lenne, kibékülnék a kidőlt-bedőlt magyar tőzsdével:)
ez penny kártya nélkül, de a csirkemáj penny kártyával volt 345/fél kiló, abból kétféle kaját csinálok, egyik resztelt máj, másik baconbe göngyölt sült máj , nekem bőven elég egy kajára 250gramm csirkemál a lényeg, hogy jól legyen elkészítve, a resztelt májba mindig teszek zöldpaprikát a végefelé, nagyon jó plusz friss ízt ad
köszi stayerke nézem az amcsikat és csak azért könyörgök, hogy a 9460-as vételem is el tudjam adni az otp-ben és ne szégyenfutással kaja: rakott karfiolt csináltam, marhadarálttal, sajtos besamel, és kevés rizs , finom lett mondanom sem kell, a karfiolt 799-ért vettem/ fej, a pennyben
Nem igazán! A totó azt hiszem 13+1 fociesemény eredményének eltalálásáról szól, míg a mai sportfogadásban bármilyen sportág, szinte bármely eseményére lehet fogadni. Én nem igazán nézem a focit(leginkább csak a fiamat), egy stratégia szerint csinálom, előre lefektetett automatizmusokkal!
Jó a szöveg humorerzeked is! Édességet akartam írni. Már opus adtam is jó volt. Áldom az eszem hogy karácsony tajt - ban adtam és van lé forgatni. Nem mindig azt teszem amit mondok 🤪
Kedves Éva A sok évessel vigyázz mert alattomos mozogni kell akkor sokat! Örömmel olvasom sikereid, persze stayer is ( ő még a mixben is sikeres) Ma vettem OTP és múlt hete. Opus 115-119 közt! Hajrá Mi
Hát én visszavettem a maradékot, egyszerűen nem hiszem el, hogy az OTP csak ennyit ér!? Bárhová is megy le, számomra ennyiért is jó vétel hosszabbtávon!
jövő hétre: stayerke, kössük fel a nem létező gatyánkat mol-ra fogok vadászni, ha lemegy megint 2400 alá kajaügy: megint egy hazugság a lidl-től: úgy hírdetik magukat, mint a legolcsóbbak nem igaz ma leszaladtam a lidl-be zöld almáért, kaptam hálósat 799/másfél kilót, az egyetlen termék, amivel elégedett voltam, szép zöld almák, frissek, nem sárgul egyik sem ebben a hálóban 11 darab zöld alma van, oké, mert almás palacsintatortát tervezek fahéjas-fehércsokis öntettel , de a penny-ben ugyanez a friss zöld alma kilója 368 volt, lehet számolgatni, melyik olcsóbb nem kéne hazudni ....
leves