Nem tisztem megvédeni P-t, mert hallottam milyen ellentmondásos a megítélése, csak pont a minap mesélte a párom, hogy pár éve szócsatába keveredett vele opus ügyben, amikor még olyan 400 környékén volt az árfolyam! Pomperj már akkor 100 körüli számokat emlegetett, ami 400nál(főleg a 810es csúcshoz képest) igen nagy butaságnak hangzott, aztán tessék! De Otpbe olvastam már tőle nem egyszer teljesen eltévedt elemzéseket is, szóval nem tudom...
basszus 10+ éve fórumozol, ne mondd már, hogy nem olvastál pompi mesterről? volt itt ezer éve egy csoki nevű figura, ő még egy mémben is megemlékezett a kaliforniai nostradamusról :)
Azsia. A kep vegyes. DE a kinai es a japan piac egeszsegeseebbnek latszik a tobbinel, Shanghai SSEC es Nikkei is kitoresben van, talan mert az inflacio naluk joval kedvezobb mint mashol. De a tobbi Azsia piac, Korea Taiwan, Malaj, Singapore, es Australia tovabbi esesre keszulnek. A leggyengebb most india Nifty index. , 1)Japan NIKKEI 2 eve oldalaz, ebbol az utolso evet 25.500-29.000 savban oscillalta. DE, epp ma heves fel impulzust kezdett, a JPYUSD esik, es ilyenkor NIkkei szarnyra kap. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230303v00x2ynzo.jpeg . 2)SSEC http://keptarhely.eu/view.php?file=20230303v00xp7owe.jpeg
kedves pomperj, megengedsz egy intim kérdést? nem kell válaszolni rá, ha nem akarsz azt gondolom, hogy nem magyarországon élsz jól gondolom? lehet, írtad már valahol, de én nem tudom
akármikor megveszek egy papírt, kb. két perc múlva szeretnék kiszabadulni belőle:) de nem jól veszek általában ma vettem ezt a fosh mol-t 2672-n és az otp-ből 10740-ről van legalacsonyabban az otp-re nézve már vesztettem a mol-ra nézve még nem tudom, de szeretnék kievickélni
Igen, az SPY es NDX mai daytrade beirasokban szamitottam is erre, es talan egy keveset meg megy fel. De nem volnek biztos, hogy ez a lelkesedes holnap is kitart. Megjegyzem, OTP 2 hete nagyon hasonloan, szinte szinkronban mozog az USA tozsdekkel, de OTP most mintha 8 oraval az USA elott jarna. Leszakadasi veszely van, nem nez ki jol. HA holnap megis OTP felpatt lenne, az utolso fejfeletti ellenallas kornyeken (60min charton 10.900 - 11.000) okosabb kiszallni.
kedves János, megint kivégeztem magam önként ha ez a nyomorék magyar tőzsde továbbra is lefelé megy, akkor énekelek egy dalt: vége, vége, vége nézem , nézem, nézem
Allj felre egy kicsit. Irkalom itt neked egy ideje: maradj ovatos. Nem biztos, hogy ez most a BET-en csak a szokasos gardenparty-tipusu visszahuzodas. Lehet ez fundasan alaposan megtamasztott atertekeles lefele is. A MO macro allapota mar koztudottan pocsek, es a kormany meg pakol ra ujabb rizikokat. , http://keptarhely.eu/view.php?file=20230302v02x1niee.jpeg
az előszél már megjött az aaaaaam-mol-sz@rban ezek szerint nem volt beárazva, vagy a nyomorultak rájátszanak osztrákok ! osztrák mentalitás nyelik be a sz@rt , tolják le attól élveznek ez az aaaaam-fószer meg nemcsak erste igazgató, hanem magyar bankszövetség elnöke jaaaaaaammmm
seniornak: ember küzdj és hízva bízzál ma sima natúr sült husit ettem salátával , de utána bevágtam két szelet citromos-túrós sütit a mai vacsi koronája lett:) /kb. 700 kalória plusz/
stayerke, ha látnánk előre a jövőbe, már nem kéne tőzsdéznünk:) báááááá, belenéznénk a jövőbe és a szerint cselekednénk e helyett a jövőt ki kéne találni a jelenből tegnap nagyon fellelkesültem, hogy sokan jöttek segíteni a süket fejemnek, és ettől boldog lettem de aztán megyünk tovább a saját süket fejünk után nem állok túl jól jelenleg, szorulok rendesen megint:) ez az aaaaaaaam mol-os banda elképesztő, megint kifogott rajtam kezd olyan érzésem lenni, mint amikor a 2900-as napon beszorultam 2802, 2782, 2752-n ezekből szerencsére kijöttem 2830-ig, most viszont 2740-es vételem már elbaltáztam, a mai 2710-es vételem meg mit tudom én .....
Ha Balin kollégára gondolsz, időnként kedvet kapok hozzá, hogy kötekedjek vele, mert nagyon fura ez a kettősség nála! Igazából most mindegy melyik bluet promózzuk, nehéz hónapok jönnek! Azt hiszem az OTP kínzása a kormány részéről még nem ért véget, a MOL az orosz olaj miatt még szivatható, de ott legalább az osztalék szép lehet. Mondanám, hogy a hosszútávon gondolkodóknak ez a felhalmozási időszak, de ezt én se hiszem el...
azon gondolkodom, hogy egy esetleges leminősítés mennyire épült már be az árakba már nem nagyon tudok alávenni opt-nek és mol-nak, ha a telekom lemenetet bírni akarom
stayerke, ma beleolvastam a mol topikba van ott egy alak, aki állandóan az otp-re fröcsög és a mol-t élteti, akárhova zuhan láttam, te is megkaptad a magadét tőle:) szerintem hagyd :)
sziasztok, nekem ma megint vásárlási napom volt, vettem otp-t záróban és mol-t 2710-en és a rém beütött: beázás a felső lakótól , szerencsére nem folyik, de egy nagy ronda folt reggel jön a "mester " fél 8-ra
és még valami mára: nagyon örülök, hogy kérésemre pomperj is beírt, nem is reméltem, és örülök, hogy senior és apocca is beírt, örülök, hogy lett egy kis nyüzsgés a nagyon optimista tkom-vételemre, és ami a legfontosabb, hogy azt éreztem ki, törődnek emberek egymással pedig alapvetően nem erről szól a tőzsde, hogy simogassuk egymás fejét, de ma igazi emberi törődést éreztem köszönöm nektek
nagyon köszönöm mindenkinek, aki ma hozzászólt a tkom vételemhez apocca, pomperj, senior, és Hathor is hűtöttek, de találtam mégis arra utaló véleményeket, hogy nem vagyok teljesen hülye a 400-as tkom-vétellel már 391-ről is van:) most már lényegében mindegy is, mert vettem, meglátjuk, mi lesz a "merészségemmel"
de Hathor, ez nem igaz tegnap épp veled beszéltem, hogy vettem tkom-ot, elmondtad a véleményed, és meghallgattam de ha " be vagyok sózva" valamire, örülök, ha többen írnak róla, tudod, több szem többet lát
igen, már teljesen hidegen hagy:) ma néztem, mert hallottam reggel a rádióban, hogy ciki lesz, de aztán bedühödtem, hogy otp-t 10600 alatt láttam és arra vetődtem
ha "tepsi-mennyiséget" csinálok, egy hétig eszem de nem, van egy kicsi tortaformám, múlt héten az almás süti volt a kedvencem, erre a hétre kitaláltam a túrós-citromost, de nem hatalmas mennyiséget:) alapvetően nem vagyok édesszájú, sokszor elég a görög joghurt és benne sokféle gyümölcs, az már édesség
leves