kis tőzsde, vagy inkább nem is az: a magyarok 78%-a akar a az európai unióhoz tartozni továbbra is, a legrosszabb eredmény az osztrákoké, csak 55% akar európai uniót és még egy érdekes: a fideszes sokmilliárdos felmérés hozta, amit előre terveztek, a 2 millió körüli válaszoló 93%-a igent mondott a fideszes propaganda kiküldött marhaságára micsoda meglepetés ! :))
csodaszép idő volt ma kirándulásra a nap olyan melegen sütött, hogy nem kellett télikabát és tényleg nyílik a százszorszép és a hóvirág félek, ennek meglesz a böjtje márciusban , fene ezt a kifordult időjárást
még annyit a megint múltba nézésről: ezt az őrületes parfümöt a gimis barátnőmtől kaptam, daisy-től aki a gimi alatt a legjobb barátnőm volt, együtt vállaltunk nyári munkát a petőfi sándor utcai drogériában, ahol végignéztük és izgultuk voigt ági és bodrogi gyula veszekedését , na, daisy a franciaországban élő apjától kapta a parfümöket , daisy egy gyönyörű csaj volt, az egész gimi pasijai megőrültek érte, aztán még egyszer láttam ,egy osztálytalálkozón, aztán hívtak, meghalt daisyvel a fél fiatalságom elveszett akkor úgy hívták: Gábor Daisy
anyám 53 évesen halt meg, akkor voltam 30 nem volt előtte soha ekkora fájdalmam pedig azt gondoltam, már mindennel fel vagyok vértezve 30 évesen de nem voltam
akkor már épp ideje,hogy megsüsd neki :DD holnap padlizsán krémet készítek,még az ősszel sütöttem meg a padlizsánokat,kint a kerti grillen,és azóta a fagyasztóban tárolom.A legfinomabb padlizsánt vásároltam az erdélyi piacon,amikor mindszentek napján szüleim sírján gyújtottam gyertyát.
az a baj a parfümökkel, hogy 2-3 évente változtatnak az illaton, és már az 1980-as években is bebüdösödött:) akkor tértem át az opium parfümre , de néhány év múlva az sem lett jó
volt napon túli pozim is otikában,még év legelső napján vettem 9866 és 9902 bekerüléssel. pár napra rá 10630-on megváltam tőlük,akkor úgy véltem látni,hogy még napon belül fordul,és vissza tudom venni 10440 környékén.Hát nem tudtam.Így azóta napon belül nyitok csak pozit benne.USA-ban most kezdődőtt el a negyedéves gyorsjelentés szezon,és gyengébbek lettek az eredmények a vártnál.
nagyon sok gyöngyvirágom is van,az árnyékosabb helyeken.Ha kinyílnak,megkérem Hathort,hogy vigyen neked belőle,felmászik az erkélyedre,oda teszi,ha nem engeded be :DD
a gyöngyvirág illata a legjobb a világon annál már csak egy jobbra emlékszem, a madame roshard ---- nem biztos, hogy így írják, madámm roshé-- nak ejtik ----félelmetesen izgalmas illat volt az 1970-es években kétféle volt a parfümből, egy szürke és egy sárga üveges, a kedvencem a sárga üveges volt, eszméletlen illat
tudod, mi a kedvenc virágom? a gyöngyvirág még évekkel ezelőtt kaptam sokat utcai virágárusoktól is, de most azzal nem tudom, mi van az is védett lett?
Zsuzsa, szerintem lassan érdemes neked is long irányba állni de ez csak megérzés, ma is igazad lett --- félig ---- mert 11240-ig elment az otp az utána következő lebaltázást nem igazán értem, de mondjuk szerencséd volt a shorttal nagy szerencséd:)
micsoda nap, aki állandóan figyeli :) nem figyeltem, de sikerült az elgondolásom , 11200-as eladás kicsit árnyalja a helyzetet, hogy a 10710-es felét adtam csak megnézem, mire megyek jövő héten a 10710-es és a mai 11000-es visszavétellel
szívesen az első heti nem lógás a tőzsdén sikerült , jobban, mint előtte a 10710-es otp felét eladtam 10200-on, majdnem 500 forinttal feljebb, ha néztem volna állandóan, szerintem hamarabb adom el a mol iszonyat gyenge, még mindig nem tud túljutni a 2700-on sem az opusról azt gondolom, bár utálom a papírt, de érdemes még tartani 180-at saccoltam be, ameddig elmehet jó hangulatban amcsik nem zuhantak össze, ez főleg az otp-nek kedvez dow: + 111 nasdaq: + 78 sp: +15
micsoda nap. szokástól eltérően nagy forgalma volt otinak,a péntek ellenére.Éva,a short pozim hozott ma többet.11170 és 11220 szinteken nyitottam,és 10975-10980 zártam,az első 10960-as leütésnél.10840-en már longot nyitottam de azt kisebb haszonnal 10950-10960-nál eladtam.Akkor úgy tünt már nem húzzák vissza 11000 főlé.10880-as szint volt az amit figyeltem,mivel,hacsak rövid időre is,de bement alá,így a jövő héten nagy eséllyel újra teszteli ,és akár alá is megy.Hétfőn USA zárva,így a Daxli csóválhatja a farkát szabadon :DD.
Opus totál sötétben tapogatózás! Napok óta emelkedik, viszonylag nagy forgalommal, hír sehol! Ráadásul az az érzésem, hogy ez most nem beetetés, hanem szint lépés! Mondjuk van honnan... -50% visszahozásához legalább 200 kellene opusban, 16000 otpben. Nem a jövő héten, de összejöhet!
leves