már előre látom magam: eléri a 10830-at, ahonnan van legalacsonyabbról, ott vinnyogva eladom nullában és majd onnan megy 11000-ig stayerke, ha 10830 lesz, állj vagy lövöközz:)
Nem mondj ilyet! Nem tudom írtam-e, de én se voltam zseni a héten: otpből adtam 10%ot 130on, 20%ot 325ön, és most 20%ot 610en, szóval én se vagyok boldog, de lassan fordulni fog, majd javítunk.
gratula ! én meg tökhülye vagyok, eladtam a 9902-es vételt 10140-en és nem vettem vissza olyan mérges vagyok magamra, egy kanál vízben megfojtanám magam
gratula ! én meg tökhülye vagyok, eladtam a 9902-es vételt 10140-en és nem vettem vissza olyan mérges vagyok magamra, egy kanál vízben megfojtanám magam
azt gondoltam tegnap este, hogy ma megpróbálod a nutexet nem mertem direktben javasolni opus még nem biztos, hogy visszaesik, de ma csak nézem, mit csinál ..
a nutex-ben nagy vevők jönnek hirtelen, ma megkaptam a hiányzó 2940 darabom 13.55-ön , de aztán nap végén 14-re jött 100K vevő, tehát ott van támasztás és mozgás
az a 10-es nutex még messze van szerintem, január vége előtt lehet még egy felpróba benne, január végén kiderül van egy sejtésem, hogy a nutex a 20-at el fogja érni, de hogy hogyan, azt nem tudom de nem is akarok találgatni , amit megvettem, tartom benne 13.55- től 14.5-ig ez a DM izgat, persze, nagyon sok van belőle, és meglehet, ez az állandó leküzdő vagy 31-től van benne, vagy céges és adja --- másként nem tudom elképzelni, kinek éri meg állandóan 40-en és alá adni
ma kijöttem több, mint 880 ezer felszabadult pénzzel az opusból , egy kis fellélegzésre jó nem szeretném elszúrni, hova teszem nincs ötletem egyelőre, kis megnyugvásféle csak, hogy kikeveredtem a 7000 opusból úgy könyvelem el, az opus sikerült ---- korán is adtam az elején, de nem baj, a lényeg, sikerült
írok egy kis vidámítót:) nem tudom, miért jutott eszembe, de jó néhány éve a magyar rádió bemondta, ázsiában zuhan a csemegetücsök ára hogy mi van? csemegetücsök? azon gondolkodom, azóta mennyire mehetett fel a csemegetücsök ára:) hej, aki akkor nem aranyba fektetett, hanem csemegetücsökbe szárítottba :)
Nem komoly, csak sokféle, de mindegyik megoldható, idő kérdése! Ezekben az időszakokban lehet eltöprengeni azon, hogy miért lehet hálás az ember az életben, és hogy milyen sokan cserélnének velünk itt a jólétben! Majd lesz jobb is!
engem rengeteg kudarc ért decemberben bezuhant a mol, bezuhant az otp, ráadásul egyik kispapírom sem ment, de nekem muszáj csinálni , de egész decemberben a tehetetlenséget éreztem az én hibám, beszorítottam magam mindenhová , tegnap még azt hittem, ez a 7000 opus is a nyakamon marad az idők végezetéig + 1 nap:) ma örülök, de az otp-t kár volt elengedni tegnap ez a "gyűlnek a felhők" remélem, nem komoly
Nem tudom mi legyen, de nem is kell mindig csinálni valamit! Ez az állandó kereskedési kényszerem már kezd fárasztani, és sok nyerőt vesz el tőlem! Most amúgy is gyűlnek a felhők felettem, persze ez az időszak is elmúlik egyszer!
épp akartam írni, nagyon szépen zárt az otp de a DM-et gondold meg, hónapok óta csak lefelé megy, a cég sem törődik vele, úgy látszik, nem akarlak önzőségből rábeszélni vételre...
10325nél adtam egy kevés otpt, és mivel nem mostanában fogom lejjebb visszavenni, ezért lehet rárepülök a DMre! Amúgy otp 10430, opus 130 mi van itt? Egy nap alatt ekkorát változott a világ?
ezt nem lehetett tudni tegnap, hogy az opust ma megindítják én is egy adaggal 124-en álltam eladáson, azt akkor tettem még be, amikor megkaptam 119.4-en . be is írtam akkor, elment az eszem, 124-re tettem be az eladást na, ma meghálálta:)
leves