50 db RICHTER eladási ajánlata teljesült 8790,000 Ft áron. 15:49:34-kor 80 db RICHTER eladási ajánlata teljesült 8850,000 Ft áron.15:53:02-kor éreztem, hogy korán adom a 8665-öst 8790-en, de ez van még jó, hogy a 8705-ös 80 darabbal kivártam 8850-ig nem leszek ott a 9000-nél:)
Richtert legutóbb 8300 körül adtam el, fájna 8700 körül venni, egyébként Otpben nagyobb potenciált látok, jelentősen! Mostanában nem akarok aktívan venni,adni ezért is kerülném Richtert. Neked biztos összejön valami nyerő!
Pont így fogalmaztam meg magamban én is a Richter vételed!!! Mol: nekem TBSZen van, de lehet így is megszabadulok tőle, bár nem tudom mire cseréljem le?!
vettem richtert, remélem, nem most fog összeomlani:) 64 db RICHTER vételi ajánlata teljesült 8705,000 Ft áron. 10:41:50-kor 16 db RICHTER vételi ajánlata teljesült 8705,000 Ft áron. 50 db RICHTER vételi ajánlata teljesült 8665,000 Ft áron. 11:03:41-kor . senior, már kész a lazactatár, gyorsan olvasztottam ki forró vízben, ez nagyon vékonyra szeletelt volt, tudod. az a 10 dekás füstölt
nyugodtan megeheted. ha valóban füstölt, akkor eleve volt már egy tartósítási folyamat. viszont kiolvadás után már mielőbb dolgozd fel. - amúgy nem tudom, ki írta, de hülyeség: gyors fagyasztást szoktak javasolni (erre van is a modernebb mélyhűtőkön funkció), de pont hogy a kiolvasztásnak kell lassan történnie (legjobb a normál hűtőben 24 órán keresztül felengedni). ez minden húsra igaz, nem csak halra.
Jó reggelt! Én is reménykedő pályára állok ma, minden tervezett vételen túl vagyok, szóval hajrá BÉT! Fiam(és én is) nagyon elégedettek vagyunk a 2. helyezéssel, papíron a full esélytelen kategória voltunk, mivel még határon túli csapatok is voltak, de nagyon fegyelmezetten játszottak és hittek magukban!
basszus, konyhai kutatás: a fagyasztómban megtaláltam egy füstölt lazacot, pár hete fagyasztottam le, valaki akkor azt írta, lehet fagyasztani, csak gyorsan olvasszam ki és használjam fel merjem megenni? elvileg a fagyasztás pillanatától nem történhetett vele rossz, de nem tudom
nem mintha jelentene bármit is , de beadom: dow: + 528 nasdaq: + 139 sp: + 56 nyámnyám fiúk, holnap lehetne 2550 a mol és 9600 az otp? csak hogy meg lehessen különböztetni a világ tőzsdéitől a magyart, mint a legsz@rabb államkommunista barakkot
ma egy érdekes kisriportot kaptam el a királyi egyes tv-n: hallelujázva közölték, hogy a magyar állam gondoskodik a legszegényebb, legrászorultabb rétegekről is, tüzifát kapnak, legkésőbb február közepéig kiszállítják ezeknek a szegény családoknak .. még egyszer a dátum: február közepéig kétszer ad, aki gyorsan ad jeligére
de ma tényleg csak 5 percet töltöttem tőzsdével, a többi időt nagyon jól használtam ki, 26 virágot vittem felváltva zuhanyozni, ennyi szobanövényem van, némelyik nem túl nagy, de vannak egész nagyok is, jól elszórakoztam:) általában hármasával lehetett vinni zuhanyozni őket, tusfürdőt nem kértek:)
leves