annál is inkább, mert a hálószobát tényleg csak éjszaka használom alvásra, a tényleges életem a nappali-amerikai konyha és az erkélyem, ha nem zuhog az eső
de már megértettem, ezért írtam, hogy eddig nem törődtem vele, sajnálom, marhára nem vagyok műszaki zseni meg eddig nem is érdekelt, nyáron 5000, télen 17000, nekem nem volt katasztrófa
Digitalisan merik azzal a kis teglalap kocka alaku lapkaval. Fogyasztas fuggoen fizetsz Ezert mondtam pont, hogy tavaly 17volt, iden 18lesz, de ha letekered 10
Digitalisan merik azzal a kis teglalap kocka alaku lapkaval. Fogyasztas fuggoen fizetsz Ezert mondtam pont, hogy tavaly 17volt, iden 18lesz, de ha letekered 10
trikót írtam, hogy abban ülök télen, és írtam, nem vagyok fázós alul egyébként nemcsak bugyiban ülök, hanem otthoni szabadidőgatyában vagy szoknyában és harisnadrágban
nem kérdeztem, ő nem mondta eddig nem is törődtem vele, nyáron 5000 volt a számla, télen 17000 egyik sem volt borzalmas, csak eddig sokat szellőztettem télen, mert nem vagyok fázós
ja, még valami a fűtéssel kapcsolatban : távhőm van, és mondtam a barátnőmnek, hogy iszonyú meleg van a lakásban, trikóban ülök , de ez van azt mondja, nincs rajta szabályzó? de, mondom, 3 éve a maximum 9-esen van tekerd lejjebb ---- letekertem 4-esre, nem jó, úgy már hideg van , 36 nm-t kéne fűtenie a nappali-amerikai konyhában feltekertem 6 és fél-re, ez már jó, hozzá lehet nyúlni a radiátorhoz, nem égeti a kezem kérdezi barátnőm, nem látsz egy kis mérőeszközt a radiátoron? de, látok, valami techem, és mutat számokat na, azt mondja, azon mérik távolról, hogy mennyit fogyasztok ezt sem tudtam de nem vagyok hőmérőmérnök, honnan tudhattam volna eddig?
"morva sonka" az a prágai, 3 csomaggal vettem ma, visszanosztalgiázva a sonkás molnárkára, 349 leértékelve a lidl-ben, 3 óriási szelet sonka egy csomagban, karácsonyra előételként megcsinálom tormahabbal megtöltve krumplisalátával necces, hogy a lejárata december 24, de nagyon jól hűt a fridzsiderem és bontatlanul szerintem semmi baja nem lesz karácsonyig
senior, ma vásároltam , többek közt vettem rengeteg prágai sonkát, camembert sajtot és idén ma vettem először pak choi-t, alig 90%-al magasabb áron, mint tavaly de egyik kedvenc zöldségem sült húsok mellé köretként, pici olajban hers-re sütve kevés só, bors, fokhagymával és a másik, amit szerintem még nem írtam, kaptam ma karalábét, és nem győztem begyűjteni a letépett friss karalábéleveleket mellé, ezt szerintem lehet, sokan nem tudják, hogy a karalábélevélben több ásványi anyag van, mint magában a karalábéban, csak le kell húzni a középső vastagabb erét, felvágni, mint a petrezselymet, és mehet a karalábélevesbe, de még krumplilevesbe is isteni finom , sőt, télen, amikor drága a friss petrezselyem, akár babalevesbe is tehető, nem is értem az embereket, tépik le a gyönyörű leveleket a karalábéról ----- pedig csak utána kéne olvasni , milyen hasznos és jó rész anyám csinált isteni karalábélevest gyerekkoromban, és a leveleibe töltötte a húsgombóckákat
senior, én ma boldog vagyok jó volt a nap közbeni program, jó volt, hogy nem meredtem a gép előtt lesni a semmit jó volt röhörészni a barátnőmmel és jó volt, hogy megvettem az ajándékokat, amiket terveztem
örülök, hogy kihoztam a maximumot a témából :) akkor mondd meg neki, hogy zellernéni drukkol neki, ott lesz a háta mögött és segít győzni, ezt egy zellernagymama üzeni :) hajrá, kis borsgyerekek ! :)
helyes:) akkor mondd meg neki, hogy erős, mint a zeller legyen:) és erős, mint a bors! :) és erős, mint a chili:) gondolkodom, de egy jóféle kínais serpenyős kajában összejöhet a 3 íz
stayerke, tényleg katona vagy? megleptél :) éljen a fiad, sok sikert neki, mondd meg, hogy zellernéni is drukkol :) inkább ne mondd meg, mert nem fogja érteni a zellernénit:)
Szia! Ma elment az egész napom, katona vagyok, lőgyakorlat meg ilyenek... Ahogy látom ma úgy is csak mozi lett volna! A MOL mínuszt én is már fontolóra vettem, de mivel OTP se valami acélos, még várok vele! Hétvégén fiam focitornáján leszünk Debrecenben, nekem most az lesz a világbajnokság! Szép hétvégét nektek is!
ma 2600-2660 közt mozgott, tehát mozog, a brokiknak is kell valami haszon napon belül, de azt már kötve hiszem, hogy egyhamar 2800 legyen a mol pedig milyen jó ötletnek tűnt tegnapelőtt a 2900 után venni 2802, 2780, 2752-n az a baj, hogy a hatalmas zuhanásokat nem szoktam bekalkulálni ... igaz, tegnap reggelre jött meg a hatalmas zuhanás, a 95%-os elvonásra ---- ezt végképp nem tudtam előre kalkulálni
semmi füstölt husim nincs itthon, csak baconszalonnám, de az meg kell a túróscsuszához majd, nem áldoztam be:) ---- takarékos asszony jeligére ---- a krumpligombóckák nagyon finomak, sokféle levesbe szoktam betétként
ha bableves, akkor az nálam csakis a hagyományos, Jókai féle, abban is van jó sok zöldség (még zeller is!!), szóval addig ok, a te verziód is :) viszont kell bele a fülstölt husi az íz miatt (is), na meg jó sok csipetke. petrezselymes-fokhagymás krumpligombóccal még nem próbáltam :)
már megint mit főzök? jó kis majorannás bablevest sok kolbásszal és nagyon sok zöldséggel, erre megint mondhatod, az meg milyen bableves? hát magammódja, sok sárgarépa, fehérrépa, zeller, karalábé, hagymaözön, és a végén petrezselymes -fokhagymás- tojásos- krumpligombócok is:)
leves