akkor most megvan a tapasztalatod az én nagy ijedelmemből zárás után nem lehet átrendezni semmit, mert kiírja, hogy nincs rá pénzed, kapjál nyugodtam frászt holnapig:)
nem jött üzenet a tegnapi megbízás kivételekről , csak az otp vételről csak tudod, a randomban lehetett vígan rendezkedni zárás után is, ott mindig a valóságot láttad azonnal:)
Hát ha zárás van, akkor gondolom Ő sem tudja kivenni a zárt üzletből, ezért hívják zárásnak. De ezt csak gondolom, nem tudom. Ha zárva a BÉT rendszere, és nem küldi el neki hogy oké kivette, akkor nem tud a program tovább futni, majd csak reggel "nyitáskor" hogy oké kivettem. _szerintem_
megijesztett tegnap. hogy kivettem 13 000 darab vételt egy papírból és nem engedte lejjebb visszatenni ----- ennyire ostoba rendszer, hogy zárás után nem érzékeli a valóságot, rám meg a frász jött, ezek szerint sosem zárás után csináltam átrendezést, 700 000 forint hiányzott, annyival lett több ma reggel
Az Erste Bank bankszünnapot tart 2022. 12. 01. 18:00 és 2022. 12. 04. 23:59 között, fiókjai zárva tartanak. A bankszünnapokon az Erste Befektetési Zrt. online kereskedési rendszerei (NetBroker, NetBrokerPro, NetBrokerGo, George Investment, Hozamplaza) és ügyfélszolgálata a szokásos nyitvatartással működnek, azaz december 2-től is elérhető lesz:
a tőzsdei kereskedés hazai és külföldi piacokon,
a deviza ügylet,
a kötvény és struktúrált kötvény jegyzés,
és az állampapír forgalmazás.
A bankszünnapokhoz kapcsolódóan azonban egyes szolgáltatásaink – különös tekintettel a pénzforgalomra - nem lesznek elérhetőek.
Nem lesznek elérhetőek az "Átvezetés bankszámláról" és "Átvezetés bankszámlára" funkciók a rendszereinkben, azaz nem tudja majd használni a pénzátvezetés bankszámla és értékpapírszámla között funkciót az érintett időszakban.
Sajnos van ilyen, majd helyreáll.Hétvégén az átvezetés menü tünt el, az átvezetés utalásos meg kiírta h adjam meg a számlaszámot, de be van írva.Sztem totál megbízhatatlan.
ma betettem egy kispapírba vételeket, összesen 13 ezer darabot, azt nap végén kivettem, vissza akartam tenni lejjebbre, azt írta az erste, nincs rá pénzem fölötte levő vételekre volt pénzem 13 000 darabra nap végéig, , lejjebbre már nem lett pénzem , miután kivettem a megbízásokat és lejjebbre vissza akartam tenni más papírba nem tettem vételt, csak hogy értsétek a helyzetet
Minden részsikernek örülni kell, nem könnyű szakma ez! Hát igen, amcsi zárás elég nagy szembe szél lesz holnapra, de szerintem nem fog napokig időzni 10k alatt az OTP, szóval időben kell nyomni a vételt!
a mai trédem otp-ben majdnem tökéletes lett 9900-as vétel eladva 10340-en amiért sikerült, hogy nem voltam itthon délután 1-ig a többi néma csend, azaz a 10285-ös, 10400-as, 10830-as vételem ---- a többiről nem is beszélve tehát napi siker csak de siker
Otp záró 10200, nem sok, nem kevés. Viszont azt gondolom, hogy le fogják még nyomni 10 alá, de nem azért, hogy visszavehessem,inkább politikai okokból. Innen már csak felfelé menne ebben a környezetben? Aligha.
volt egy résünk 10005-10010 között,azt ma betöltöttük.Ezért "mertem"azt jósolni,hogy decemberben ismét 4 számjegyű lesz otika.Sok függ a mai zárástól.Most egy kicsit homályos a kristálygömb.9660.9700 közé vártam vissza az árfolyamot.Ma volt 9832,elég közel ahhoz az értékhez.A másik fórumon be is írtam 9:46-kor,hogy ma ezzel láttuk a napi minimumot!Főleg azért mert óriási lett hírtelen a pesszimizmus,és azt mindig fordítva kell értékelni .
most nézegetem a kicsiket, mi meddig potyogott olyan nagy pánik nem volt sehol tudod, miért tartottam meg, a 10285-ös vételt? mert nem tartom már olyan kétségbeejtően reménytelennek, mint tegnap ..
köszi, neked is ! most nagyon örülök, hogy mertem:) de hogy innen hova megy, fogalmam sincs az volt a szerencsém, hogy 1-kor értem haza, különben biztos hamarabb adtam volna a 9900-ast:)
gondoltam, elmegyek aranyat lelni, el is mentem, de beálltam venni 9900-ra, ha már 10285-ön is vettem tegnap jó korán megkaptam, 09:04:34-kor és most nemrég adtam 10340-en 13:16:22-kor:) minden jó, ha a vége jó, de még nincs vége, mert a 10285-ös vétel megmaradt...
igazi mozgalmas nap lett, 300-on shortot nyitottam,zártam 150-en. Ma már nem nyulok többet bele,nem tudom mi lehet a nagy volatilitás mögött.Mikulás napi ajándéknak jó volt.
200on elment, szóval megint OTP nélkül vagyok, de nincs beragadás, ami régen sokszor előfordult velem! A következő beszállót tényleg hosszútávra tervezem, remélem még lenéz 10 alá mostanában...
leves