na, mi lesz már, el sem tudnak játszani egy szép beejtést:) mol megint csúcsközelben, richter meg sem rezzent, erőltetik itt az otp-t , de nem nagyon megy nekik:) hallo, hallo, egy normális leütés 10500-ig? :) nem megy, mi? :)
újra itthon, jó hideg van kint:) megvettem a bélszínt, egy adagot magam fogok ledarálni belőle a tatárhusinak, vettem egy szép nagy darab karajt, azt lesütöm, vettem édeskáposztát káposztás tésztának és káposztasalátának, vettem két milky way tortaszeletet ---- Zsuzsa, ezt ne is olvasd , olyan édes krém van benne, hogy ránézésre is hízlal :) ---- és vettem sajtokat és két sajtos óriáspogácsát egy zsák pénzt hagytam ott:) a henteske vicces kedvében volt, mutatta a bélszínt, mondom, uhh, de jól néz ki, erre ő: --- köszönöm szépen, na és a bélszín hogy tetszik?
Zsuzsa, én is "technikai szinteken" vásárolok kispapírokat, épp akkor, amikor zuhannak vissza a mélybe:) így volt ez az őrmesterrel is, megvettem, utána 380 lett, aztán hetek múlva jöttem ki belőle ahogy nézem, az őrmester2-vel ugyanez lesz:)
nem mászok bele a kis pappírokba,mert szeretem azt elhitetni magammal,hogy technikai szinteket vásárolok meg :-))) a kicsiknél meg nincs ilyen,legalábbis én nem látom át.
végül is volt egy hasonló kispapír, amit ha hosszú idő után is, de el tudtam adni az őrmesterből vettem 480-on, aztán 420-on, a 420-ast el tudtam adni 490-en, a 480-ast 540-en, tehát ez sem reménytelen, kivéve, ha letekerik 300-ig, az őrmestert is letekerték majdnem addig, mégis kijöttem belőle mondjuk mindkettő dülömgélő vacak , de nem nagy történet ilyenekbe belevenni , sok pénzt sem foglalnak, ha nem sokat veszel , inkább mókás , ahogy mozognak
de végül is nem titok, 17:05:23-kor vettem meg a kispapírt 440-en, 120 darabot, valakivel együtt furcsa, az alapban semmi info nincs róla,de egyáltalán semmi, hívtam az ügyfélszolgálatot, állítólag holnap lehet látni majd 5-ös könyvet , azért is furcsa, mert standard a papír, nem x-tendes
holnap megyek ügyintézni és gondoltam, megint veszek bélszínt tatárbifszteknek, az új hentes, akit megtaláltam nemrég, nagyon ígéretes, jól ért a húsokhoz
szia Zsuzsám, megvagyok, a szemem rendben, a fejem rendben, csak ma váratlan családi esemény volt, ezért nem írtam a záró előtt már voltam, vettem egy kisvackot 440-en záróban, ami előtte 600 is volt ma:) ha el tudom adni, majd beírom :) ha nem tudom eladni, nem írom be:)
igen, ezek alap dolgok, mégis elfelejtődnek. a pörkölt pont azért pörkölt, mert kell pörzsanyag a húsra. a hagymán sose fog megpirulni, csak párolódni (ha mégis pörkölődik a husi, akkor meg már sz.rrá égett a hagyma) :)
kedves Csapó életemben egyszer beszélgettem veled, jó volt sajnálom, hogy ilyen rövid élet lett kimérve számodra de: dús volt és sok boldogságot hozott neked , ezt tudom
nézem, már gmo mentes húsokat is ajánl a pick mikor ajánl gmo mentes otp-t akciósan 10800-ért? most megtakarítás: 1350 forint ne már, 12 150-es otp megvehető most 10800-ért? :) akciós:)
egy kis off --- szokás szerint --- ma néztem egy főzőműsort és sokat tanultam a marhapörkölt jó elkészítéséről, az egyik a vörösbort nem öntjük bele, hanem redukciót készítünk kb fél liter vörösborból két decit, aztán öntjük a pörkölthöz majdnem a végefelé, a másik nagy tanulság, hogy a húst először --- nem hagymán , hanem magában --lesütjük a pörzsanyagok miatt, aztán daraboljuk és tesszük a hagymára ----kicsi trükkök, de jók szerintem
nézegetem a "jóslásokat", richterben , mol-ban felfelét várnak, otp-ben, bár pénteken 10895-ig húzták, sokan lefelét , mintha egy ufo-rv lenne sok esetben a para normális, de valószínű most nem
senior, túléltem a hétvégét orvosi beavatkozás nélkül a visine szemcsepp sokat segített, és egy tincs befésülése az 1920-as évek stílusában, szinte észrevehetetlenné tette a sérülésemet:)
leves