írok egy kicsit a dunahouse-ról már régóta figyelem, az utóbbi időben együtt mozog a telekommal, ma volt az első nap, hogy megelőzte szerintem nem véletlenül mindkét papír jó, de a DH-nál nem állnak forintonként 20-25 ezres eladók, /nem is tudnának, mert 2 forint a lépésköz/, a sokkal nagyobb osztalék miatt várható volt, hogy előzni fogja a telekomot ahogy gondolom, osztalékig elmehet a DH 1200-1400 közé de csak gondolom, majd meglátjuk, meglesz-e
brutális csokitorta a kicsi nézte ki kép alapján könnyű, gyors és halálos:) annyit változtattam, hogy a tetejére nem tejszínhab került, hanem mézben forgatott magnélküli szőlőszemek és áfonya https://www.nosalty.hu/recept/brutalis-csokitorta
sült rakott csirkemell hallo, hallo, nem kell lekövetni a receptet, a csirkemájat nem sütjük agyon, még a szalonna sem védi meg a túlsütéstől és kiszáradástól tehát a csirkemell szeletek, mustáros-mézesen, rá a szalonna, rá a sajt, és a csirkemáj csak pár perc sütés külön , végén hozzátéve a tálhoz, petrezselymes krumplival paradicsomsaláta illik hozzá fűszeresen, kevés fokhagymával, borssal , petrezselyemmel és szójaszósszal https://www.nosalty.hu/recept/sult-rakott-csirkemell
appeninn 36 forint/rv és dunahouse 30 forint / rv összejött megint belenyúltam hosszú idő után az akko-ba 254-en múlt héten, kár volt bár... cig is szerencsétlenkedett rengeteget 280 körül, most már kezd helyére kerülni megajánlom a bizalmat az akko-nak, nem baj, ha egy év múlva lesz 300 fölött:) mert annyi nincs, hogy fájjon, ha nem megy sehova
elfelejtettem kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek mai érdekesség, kizárólag női dolog, kipróbáltam ezt a receptet, nagyon finom különösen finom sonkával https://www.nosalty.hu/recept/olivas-turokrem
Ha nem vették észre óriási szakmai hiba, ha észrevették akkor meg legalább zsarolható volt.. Meglehetett " kérni " bizonyos dolgokra akár .. pl egy pedofilt kiengedni? ... 😂
ja, és még egy kérdés: IGAZSÁGÜGYMINISZTERNEK lehet kinevezni olyan embert, akit nem világítottak át? vagy ha átvilágították, nem vették észre, hogy a férje 16 éve abuzálja? vagy ha észrevették, gondolták, ez lószar?
Ez sajnos bizonyos szempontból nem ilyen egyszerű... Varga Judit politikai és rajta keresztül mindkettejük egzisztenciájának végét jelenthette volna könnyen.. Más szerveknél sem mindig tud a nő segítséget kérni mert az a válaszuk : nem kell egy zűrös magánéletű munkatárs.. azt repül...v mit vmiért..
noname nők gyakran fordulnak a rendőrséghez, miután a férjük szétverik ez az IGAZSÁGÜGYMINISZTER miért nem kért segítséget a főnökétől, hogy 16 éve bántalmazza a férje? miért nem mondta el, hogy késsel a kezében flangál a házban? miért nem mondta el, mint IGAZSÁGÜGYMINISZTER a saját miniszterelnökének, hogy fenyegetve érzi magát? . miért is mondatták le? újabb bili borult súlyos bili, falazás nyomorult bűnösöknek a stylist jó munkát végzett a riport előtt: farmergatya, fekete pulóver, semmi smink, semmi ékszer, a tanácsadója is jó munkát végzett, hadonássz a kis csontos kezeiddel, hogy zavarodottnak és kiszolgáltatottnak tűnjél, gondolom, ez volt a tanács az a baj, hogy ez a nő folyékonyan hazudik ez a véleményem
Arra lennék kíváncsi, ha ugyanezt egy noname nő mondaná, akkor mi lenne a reakciód. Gondolom menne a jaj szegénybántalmazottkiszolgáltatottelnyomottnő. Pláne, ha annyi még tudható lenne, hogy a férje valami fideszes káder, vagy képviselő.
"ember, templomból jövök, nem foglalkozom helikopteres szarvasokkal, kaleta gáborokkal, esőcsatornán mászó kábítószeres fazonnal, vak kutyán áteső nőkkel, egyáltalán a nők főzzenek, szüljenek, aztán ennyi, mondta az apám is , mielőtt pofánvágott elég sokszor gyerekkoromban megtanultam a kormányzás művészetét rendíthetetlen lekenyerezés, aztán rendíthetetlen támogatás , totálfüggőség kialakítása, alamizsna bőven adakozása a szolgáknak, kapjanak millós-milliárdos morzsákat, aztán pofa be, amit meg elküldtek a szegények nekünk a parlamentbe egy tábla csokit, bezabáltuk a szarvasos helikopteressel röhögve na, így kell kormányozni életem ez, és nem adom fel, amíg a szervezetem azt nem mondja, hogy dagadék, állj le meg fogok halni, mint mindenki, de az életem totalitárius lett és élvezem dagadt vagyok, most már nem testben, hanem fejben is, de hatalmam van és a hatalom édes, mint a méz nekem csepeg mindenki bekaphatja
nézem a hír tv-n ezt a varga judit- ügyet alig beszél a gyerekeiről, mintha nem is lenne 3 gyereke csak magáról, milyen rohadt helyzetben volt így abuzálta őt a férje, úgy, mutogat a kezeivel, hazugságot jeleznek a kezei, a mimikája az IGAZSÁGÜGYMINISZTERE ennek a kormánynak kitálal a férjéről egyszerűen undorító, főleg, hogy ez a nő falazott sok mindenki rohadt embernek, mint igazságügyminiszter borzalom
ma nem vettem vissza bif-et a tegnapi 780-as eladás után, van még, várok dunahouse szép eladás vettem ma akko-t, de bizonytalan vagyok, régen sokszor voltam benne, nagyon régóta nem, sínylődik, mint a cig sínylődött nagyon sokáig kíváncsi vagyok, a szuper eredmények el tudják-e vinni 300 fölé --- újra --- mert régen bőven volt 300 fölött a mai desszert elég egyszerű, de nagyon finom lett: https://femina.hu/recept/fahejas-bundas-kalacs/?token=936366dbfffe239d3ee8874c33807994
ma 780-on eladtam egy adag bif-et mindig korán adok de legalább 900-ig látom a bif jövőjét a hatalmas kapitalizációval és a szit miatt ma 3 tepsi muffint csináltam, sósakat, pizzás-bolognais, a másik sajtos sonkás olajbogyós, a harmadik krumplis medvehagymás sajtos itt az utolsó, amit ma csináltam, de fekete olajbogyóval : https://www.nosalty.hu/recept/sajtos-sonkas-olajbogyos-muffin
tegnapi eladás után/ 898/ tkom visszavéve 885-ön próba: 875-ös vétel jövő héten, hátha sikerül az a gyönyörű ebben a papírban, hogy mindig el lehet adni feljebb és visszavenni lejjebb , bár nem sokkal, 10-15 forinttal lehet játszani benne, de megéri
Szia, üdv! Megvagyok, köszi. Próbálom tanulgatni a tőzsdét, jobb későn, mint soha alapon. Találtam egy nagyon jó Youtube csatornát, Trade on The Market néven. A mostani podcastok már eléggé elvontak, de a régiek nagyon jók, sokat tanultam belőlük úgy a technikai mint fundamentális téren. Angolul-magyarul megy.
szia Montecarlo, nahát, milyen "nick"ek jönnek elő a régmúltból :) jól emlékszem, ügyvédnőként voltál jelen a tőzsdén? most nem tőzsde: szeretek kísérletezgeni kajákkal, és ez a zöldséges-túrós betét nagyon bejött a rakott krumpliba persze, kihagyható, de tényleg nagyon finom és gazdag lett így a rakott krumpli érdekes, finom új ízek és csak ennyi:) mi újság veled? még mindig ügyvédnő vagy?
Szia Éva! Ez is biztosan nagyon finom, de mi a hagyományosra esküszünk: krumpli, főtt tojás, paprikás szalámi Békés megyéből, tejföl a tetejére, jól összesütve. Szuper!
sokmindent megfognak tenni a hatalmukért-le sem irom.olajszőkitők-gyilkosságai.mit mondott papa? hogy nem őt kelett volna rabositani-hanem-p-o-k.t.de ami késik az jön.farizeusok .
Mtel-ből viszont biztos kimaradok most már, 900ért nem visz rá a lélek! A 4ig közben 820 körül, mondjuk a legutóbbi helyzetjelentésből kiindulva még ez is csoda, egyelőre nem piszkálom. Maradok az Otpnél, meg várok némi ihletre, hogy kis játékpénzzel valami izgisebb is legyen: pl App vagy AW...
Otp kidobva! Nem hiszek ennek a hirtelen emelkedésnek! Aztán legfeljebb tanulok valami újat!? Mindenesetre erre nem számítottam. Talán egy utolsó szívatás a shortosoknak? Vagy úgy ahogy van, ezt benéztem és irány a 18k? Az fájna...
Ma adtam a lejjebbi Otp-t minimális nyerőben, meggyőztem magam(1-2 általam szívesen olvasott fórumozó hatására is) hogy lesz még egy lekör! Remélem bejön, terv szerint az ottani vételekkel leszek tulaj a vágyott új Ath-nál!
szerintem nem prémium kaja, csak nagyon finom nem sima rakott krumpli, hanem dúsítva túró, zöldségek, besamel, tejföl, sajtok, petrezselyemmel de nagyon finom a főtt tojás és kolbászos ízekkel
stayerke, képzeld, ma rakott krumpli volt közkívánatra, de nem bírtam megállni az újítást , a közepére egy kis meglepetés lett: 25 dkg tehéntúró, tejföl, só, bors,sárgarépa, zöldborsó, reszelt gouda sajt és cheddar, fokhagyma préselve, petrezselyem, az alap egy kis besamel ehhez, ez a "krém" ment a rakott krumpliba a kolbászkarikák és a főtt tojás réteg alá, mondjuk ez zöldséges rakott rakott krumpli lett gazdagon a kicsi a "gazdag" rétegből" halászott krumplival , azt mondta kóstolás után, ez igazi csemege, túrós zöldségek kolbászszafttal és krumplival nagyon finom lett, máskor is megcsinálom így
érdekes ez a DH együtt haladt az utóbbi időben a tkommal, 720-nál figyeltem fel rá gratulálok a kiszállóhoz, én mindig korábban adok, mint kellene a nord szintén érdekes, utoljára elhúzták a "nótáját" nemrég 22 fölé, régről emlékszem, be tudott vadulni , ha volt kellő mennyiségű vevő rá
Mtel/Otp korrekció esetén szerintem jó vétel es még az osztalék! Nekem sok Pmápom van, de lehet egy év múlva már semennyi nem lesz! Bár a portfolióm nyugis részére beérem 6% fix kamattal!
Ősszel államkötvény? Hát az inkább tavaly ősszel lett volna nyerő, nem? Idén őszre lesz kb 6% a kamat!? Azért nem kell sietni! Vagy vannak konkrét terveid, amihez kell a likvid tőke?
nordrol annyit irtam .figyelni kell ennyi,azért irtam ezt mert valamit ott dolgoznak a kulisszák mögött ,aztán mi lesz belöle,utolagkiderül,lesz e valami.
Az általam említett részvények kb azonos liga(4ig azért kilóg egy kicsit). De akkor mit mondjak a Nordról? Nyugdíjalappal nem Nordba teszek, App egy kis apróval jó ötlet, de inkább akciós vételre várnék valamelyik blueban! Esetleg FixMáp? Jó, ez is csak vicc volt.
Eladtam az Mtelt: nagyon szép kör volt ez a pár hét! Na de mi legyen a felszabadult pénzzel? 4ig? Ahhoz nem sok kedvem van, nem időszerű jelenleg. Mol, Richter? Nem látom magam előtt azt a nagy emelkedést! Otp? Az a tuti, vagy mégse? Talán, de annyira itt billeg 17000en, 16xxx-ért jobban tetszene. Rába? Ez csak vicc volt!
leves