most újakat tanulnak néptáncon és elég bonyolult lépéskombinációkat, sokat nevet, és boldog, az arca kivirul a tánctól, a szeme zölden ég, macskalány :)
Szia! Hogy vagy? Tudod mire gondolok?! Grat a jó körökhöz, én még tartom az Mtelt! Volt egy villámlátogatásom Autowallisban, szerencsém volt, mert eladtam egy kis otpt ehhez, majd miután dobtam a wallist, sikerült olcsóbban visszavenni otpt! Most újra csak teló és bank van! Nagyon szépen alakul.
még emlékszem, nem is olyan rég volt, hogy a 730 volt a vágyálmom a telekomban, aztán sorra kellett módosítani a vágyakat egyetlen mentségem a realizálásokra, hogy mindig vissza lehetett venni alatta, igaz, nem túl sok forinttal és amit írsz, hogy régen 5 forint , az most 50 forint lett, fantasztikus , ami pályát befutott az elmúlt időben lehet, észrevette magáról, hogy blue? :)
igen, jól látod sokszor realizáltam, mindig megbántam 608 óta de most 50 forint/rv nekem jó volt és azért is jó volt, mert gyorsan történt, nem vesztettem el a türelmem, igaz, nézni sem volt se időm, se kedvem az elmúlt napokban
tavaly szeptembertől a telekommal csak nyerni lehet és ha ez a 870-880 szint se fogja meg, akkor felső határ továbbra sincs. Mivel szinte nincs benne elfogadható mértékű visszateszt, beszállni nem is könnyű, illetve most csak várni kell, hogy emelkedik tovább.
530, 520-as vételű app kiment 550-en 825-ös vételű tkom kiment 875-ön 720-as vételű dunahouse kiment 844-en főzés: lencsefasírtot kísérleteztem ki ecetes krumplisalátával, nagyon finom https://streetkitchen.hu/vegetarianus-etelek/lencsefasirt-krumplisalataval/ a kreatív főzésem abban nyilvánult meg, hogy a lencsét előfőztem babérral és marhahús főzőlében, aztán a fasírt: a leszűrt lencse, kevés liszt, fokhagyma, sok mustár, sok petrezselyem és tojás, nem kellett zsemlemorzsa hozzá, sem a bundázáshoz, sem a sütéshez a krumplisalátát ecetesen csináltam, sok hagyma , sok karikára vágott krumpli, balzsamecet, só, bors, cukor, mustár , órákat kellett várni, hogy összeérjen, de megérte ja, a leszűrt lé a lencse után eszméletlen finom, eltettem holnapra leveshez
a halál gyorsan és könyörtelenül rohamozta meg a szívét, nem szenvedett sokat mondta az orvos robert redford szép nevetései velem maradnak a nyári napon érlelt öklömnyi paradicsomai a világ legízesebbjei voltak ezt a férfit a napfényből szőtték a kertjével együtt elszökött örökre
Nagyon sajnálom, tudom, hogy közel állt hozzád, sokat emlegetted. Írnék valamit, ami kicsit könnyítene a fájdalmadon, de erre nincsenek megfelelő szavak! Idővel a fájdalom enyhül és egyre inkább a helyébe lépnek a szép emlékek.
meghalt robert redford hajnali 3-kor a kutyái vonítottak, nem gondoltunk semmi rosszra, csak szokatlan volt megkedveltem egy pasit, akinek a nyári paradicsomai a mennyekbe repítettek , aztán kialakult egy nagyon jó barátság vele és talán még több is de meghalt 71 éves volt és gyönyörű kék szemű , az arca, mint egy 50 évesé ennyi
Évával meg szoktuk beszélni, egymás sikereinek őszintén tudunk örülni! Az, hogy például te idejössz kéretlenül fröcsögni, azzal nem tudok mit kezdeni! Remélem mára beéred ennyivel és nem bonyolódunk bele hosszas szájkaratéba, aminek a végén úgy se lenne konszenzus.
Nem kell ennyire titkolóznod! Nem sokan jelentkeznének, ha megkérdeznénk kit érdekelnek a napi jelentéseid a múltheti hisztid után. Örülj ha nyersz, de ha szerényen elhallgatod azt sem bánja senki.
Tovább léptem. Holnap bálba megyünk, vasárnap focitorna a fiamnak! Ma kapott új sportszemüveget, azt mondta egy tornagyőzelemmel fogja felavatni! Jó hétvégénk lesz!
oldrider általában higgadt és nyugodt pasi, nem akarok beleszólni a vitátokba, csak annyit, amit írtam alább, hogy 800-as hetekig tökölés után adtam volna ma én is a 4ig-t, főleg ha rövid távra vettem és van még sok nyugi stayerke, a kereskedésed a te döntésed és nem kell magyaráznod
Egy mondás az alegységünktől: úgy hiányoztál, mint szar a zsebből! Senki nem kért rá, hogy ideírjál, főleg nem, hogy igazságot tegyél! Kézen foghatod oldridert és mehettek együtt!
199-en tudtam adni pár hete, és azóta figyeltem, de nem vettem, megjelent egy nagyobb eladó benne 176-on, az leejtette 167-ig, akkor vettem --- persze megint korán 172-n de ma tudtam adni , és ennek örülök az enefi cég vett 1700 000 darab tkomot 550-en, és gondolom, a mai megrántás e miatt történt, hogy átment szépen a 800-on a tkom de mit tudom én, annyira nem fontos
Most már meggyőződésem, hogy ez az oldrider fogyatékos! Nem érti, pedig ma már többször leirtam: azt a 4iget adtam ma, amit az mtel eladásból vettem rövidre!!! De továbbra is van mtel részvenyem és akkor letisztáznám, hogy még 4ig is, méghozzá 12500db! Érti uram? VAN MÉG 4IG-EM!!!!! IGEN, VAN MÉG 12500DB 4IGEM!!!!! MINIMUM 900ig tartom is, de ha akkor úgy látom jónak még tovább is! Húzzál már el innen a picsába és nyafogjál másnak!
oldrider, ha nekem lett volna 4ig-m 800-ról, úgy adtam volna ma, mint a bolond ! főleg, ha tele lennék 4ig-vel hány hete "szarakodott" 800-on és alatta? értem a szarkazmusod, hogy megcsípte a főnyereményt, inkább azt írnám e helyett, hogy adott, mert végre emelkedett egy "kis érdemit"
Ezúton is gratulálok neki! Megcsípte a főnyereményt. (Azok meg akik elhitték itt meg a 4ig topikban amiket korábban irkált biztosan nem tudnak szöveget értelmezni.)
még annyit írok, hogy ami most a magyar tőzsdén történik, az példa nélküli a tapasztalatom szerint csúcson a magyar tőzsde, és a kispapírok nemhogy követnék az emelkedést, hanem omlanak össze legyen az "ősfosh" vagy "újfosh" kispapír
Természetesen azt csinálsz a tőzsdén és a topikban is amit az eszed vagy a szíved diktál. Amiért a megszokottnál is több mínuszt kaptál a 4ig topikban, az azért lehetett, mert teljesen ellentétesen cselekedtél, mint amit hónapokon keresztül kommunikáltál. Visszakereshető amiket irkáltál: pl. 800 körül téged nem érdekel, áprilisig szót ne ejtsünk róla... és még számos más ami az olvasókban bizalmat keltett a részvény irányába és hitelesnek véltek. Ma pedig, amikor hosszú idő után éppenhogy megmozdult, emelkedett tudósítasz, hogy dobtad is a pakkod egy részét. Erre tettem megjegyzést, amit már bánok, hisz van értelmes dolog is amivel foglalkozhatok. Felőlem azt veszel meg adsz amit akarsz és utólag mindíg részletesen beszámolhatsz a nyerőidről ahogyan eddig is. Mégegyszer elnézést!
nincs telekomom , és nem tudtam visszavenni sem ha innen tovább megy felfelé töretlenül, akkor nélkülem megy de a 830-as célár teljesült ma még enefit tudtam adni 172-es vételt 192-n stayerke, ez a 4ig valami csodaröfi , nem engedi a tkomot, hogy nagyon lehagyja :) én utálom a 4ig-t, de megértem a mai örömöd:)
Arról se számolok be, hogy mikor megyek wc-re! De szerintem az életem és a tőzsdei kereskedésem minden részletéről se kell részletesen beszámolnom. Rendkívül nagy jelentőséget tulajdonítottál ennek az ügynek, sajnállak, ha ez tényleg ekkora dolog az életedben. Remélem legalább ebben a topikban nem fogsz kötekedni.
Ne haragudj, hogy nem tudtam a gondolataiddal lépést tartani: "Stayerke 2023. 12. 13. 10:20Előzmény: #35055 MilkeKöszi, de most csak itt vannak rövidtávú terveim, 4ig, mtel hosszabbra tervezem." Nem írtad, hogy azóta van rövidtávú terved is a 4ig-gel.
Mtel szépen alakul, most nem szabad ugrálni. Amúgy most kapitalizációt tekintve 3x a telkó a 4ig ellenében!!?? Ezért is cseréltem már telkót 4igre! Idén a "nagyok" közül ebben látom a legnagyobb potenciált! Mióta 800? Hihetetlen.
leves