természetesen elolvasom az elemzéseket és főleg a "szentiment" érdekel a papírokban "összelopom" és "összedolgozom" a véleményeket, elemzéseket és ebből alakítok ki magamnak nagyon rövidtávú terveket
Az estet mire alapozza? Azt gondolnám, ott most nem lesz nagy előrelépés, egyelőre lenyugszik a delta-deal, aztán jön a rengeteg 0.78-as rv (amiből 90%-ra van lockup...).
köszönöm, mondjuk nem erre születtem, a tanítás 35 évig jobban ment, bár sokkal kevesebbet kerestem vele így hát megtaláltam a pénzkereset alternatív módját egyébként ma pokoli rossz napom volt, összesen 20 ezret szedtem össze est-ben, futur-ban és nord-ban
EST időzített bomba, nem egyébb, most fog majd visszaütni a 100 millió szám nyomdázott papír, ami az amúgy parány profitot úgy szétaprózza majd, hogy ihaj, az eladósodottság 4x a komfortos zóna fölött, az a másik kanóc a bombácskán, el manipulálgathatják az árfolyamot persze, a papírokat nem 78 fillérért akarják adni, de sokan fognak ott sírni.
talán tudtok segíteni, ma nagyon furcsát tapasztaltam: tegnap beálltam futurba eladni 113.8-ra 4K darabbal, és tudom, hogy nem állt előttem senki nagyobb, talán 1200 darab, nem emlékszem pontosan ma viszont történt kötés 113.8-on, 8000 darabbal, és ebből az enyém csak 2210 darab volt, maradt is eladáson 1890 darabom ez hogy lehet? vannak cégek, ahonnan előzni lehet eladásban? értetlenül állok a dolog előtt, ilyet még nem tapasztaltam
persze, megbecsülöm, csak ma nehéz volt "összeszedni " ezt a 20 ezer nyerőt is, tegnap meg "repültek" az est eladásaim, és úgy lett csak est-ben 106 ezer nyerőm de tényleg így van, egyik nap hopp, másik nap kopp futurban érdekelt vagy? már begyűjtöttem 12K-t 110-es sávban, ma valaki rámadott 109.4-en 447 darabot akkor megy le tovább?
Október/november körül lehet kereskedni a tőkeemeléses papírokkal, addig nem hiszem, hogy hír jönne, korán lenne a támasztás. A srv-re a keret elfogyott, nincs ami 120-on tartsa.
hát, igen ma est és nord eladások voltak,összesen 68 ezer nyereség, pedig mindkettőben korán kezdtem az eladást --- szokás szerint --- de délután 2-től nem voltam , 25000 darab nordból maradt 5000 darabom, azt nem tettem be eladásra, legmagasabban csak 5K-t tudtam adni 47.8-on futur kezd vicces lenni, hatalmas lemaradó a többi kispapírhoz képest, úgy látszik, megint sikerült "jól" kedvencet választani, semmi baj, amíg a többi megy
leves