egyensúlyozok a 20 milla szabad pénzzel ma vettem, adtam is többet vettem, mint adtam de még boldogulok, főleg, hogy már mindenki olyan pesszimista, hogy innen fog jönni egy nagy felrobbanás, erre fogadok
(Azon gondolkozz már el, hogy van -e bármiféle motivációm is nagyot mondani? . Pénzét nem akarom kezelni senkinek. Felbeszélni papírt nem szoktam. (Néha lelkesedni azért igen.) Rinyálni esésen nem szoktam. . Pedig már gondolkodtam, hogy leírom JL négy olyan szabályát ami a kicsiknek is jó :) . Neked csak azért válaszoltam, mert sokszor naivak a beírásaid szerintem.)
MetalHeart hétfő, 22:17Előzmény: #3063 MetalHeartAUTOWALL: Lehet még itt szórakozni az alsó élen(106-118/120), de a tapadást látva megvan a valószínűsége, hogy roppanni fog a támasz és 2-4%-os eséssel kijelölik a hosszútávú befektetők újabb csoportját is a down trendcsatiban... a bolialj már nyitásra hajlik és az eladási jelzésen még bőven van tér..." Na ezért szép s TA, mindenki azt lát benne amit szeretne. :) Valamelyik bejön :)
108-ig álltam eladáson, fölötte csak 109.8-on de a szerencsém az volt, hogy nem tömörültem 104esek közé eladni, felhátráltam 105.6-ra legalsó eladónak, aztán a tegnapi betett eladási orderek pattogtak ki 107-108-közt, ott 10K :)
szóval messze nem én álltam ott 104-nél eladáson és messze nem minden második helyre álltam be eladni maradt még így 104-ről és 105-ről papírom, tegnapi vételek:)
leves