én 5035-ön adtam utoljára és mint a megszállott bíztam egy legalább 5300-as felmenetelben de nem a böllérek nem adják könnyen ma vettem záróban 4914-en, de gyanítom, holnap ez már magas lesz a böllér-gyerekeknek pffffff --- ennyit mondok én is:)
#139: "Soha ne számíts jó eladásra. Legyen a vételár annyira vonzó, hogy még egy középszerű eladás is jó eredményt adjon." na, ezt a warren B-topikból loptam és egyetértek vele
off beültettem az erkélyemet télálló törpefenyőkkel és csarabokkal, hogy télen is legyenek növények, de a kérdésem, ezek a csarabok tényleg télállóak? olyan törékeny kis virágoknak néznek ki /bár láttam télen pompázni sokkal törékenyebb virágokat is/
nem erika, hanem csarab, csak érdekel, van-e valakinek tapasztalata egyébként most gyönyörűek, sokféle színben pompáznak, csak hihetetlen, hogy átvészelik a telet
Szerintem tobbnek kene lennie, mert ures ceggel, Vajna halalaval is itt allt a papir. Azota jott egy ITceg. 4ipari forradalomra epit. Az IT piac meg jo most is, kesobb is
lett egy váratlan programom délután 4-től, de a megbízásokat nem vettem ki, kaptam richtert 4806-on és kaptam appeninnt 440 -337-ig, kaptam est-et 120.4-en, a fölötte lévő megbízásokat kivettem, nem én árválkodtam 122.4-en ---- illetve a 121.4-es megbízásom maradékát nem vettem ki --- csak1K ----semmit nem sikerült adnom, csak nap elején és közben : futur, ott1 eladások mentek csak ki, 16 ezer a mai nyereség, de ha így marad összerogyva az amcsi tőzsde, sok eladást nem jósolok holnapra magamnak
remélem, szerencsével jártál és el tudtad adni a vételeid est-ben, a lehetőség megvolt rá, én sosem állok be egy adott helyre 10K -val venni vagy adni sem futurban, sem est-ben, 2-3K -val operálok vételben és eladásban is
enefiben először 440-en álltam vételen, aztán levittem 435-re nekem is megmaradt a 252-es vételem, mint legalacsonyabb est-ben megint beálltam 119.2-ig vételre lefelé, de csak 120.4-en és 121.4-en kaptam pedig lett egy olyan deja vu érzésem, mint múlt pénteken, hogy megint valakinek nem sikerül feljebb tornáznia, így adja lefelé /mármint valami tényleg nagy cápaféle/
leves