nagyon nehéz randomból idemásolni , bocs csak ez után azt szeretném, ha már saját topikom lett bubu tanácsára, hogy aki nem kíváncsi a kereskedésemre, ne jöjjön ide, mert már elüldöztek mindenhonnan, és ez a saját kereskedési topikom, bárkit szívesen látok, akármilyen papírról van véleménye, sőt, nagyon örülök, ha papírokról tudunk beszélgetni
ha csak ma vettél először enefit, sokkal jobban állsz, mint én az 516-ig felrohanás után 491-en kezdtem venni, és van 480-ról, 473-ról, 466-ról még nekem és ma lett még újra 452-n
nem biztos, hogy rossz napot választottál, az majd eldől pár nap múlva de miután visszakaptam 473-as eladás után 452-n, éreztem , ebből ma nem jövök ki
A piaci hangulat elromlott sajnos altalanosan. En egy csokkeno konszolidacios csatit lattam benne, annak aljan az arfolyam. En is fel varom, estet szinten. Szerintem a Deltaval tobbet er, mint a semmivel magasabb aron. A nemzetkozi nehativ hagulat nem tudom atragad-e kicsikre, eddig a kicsik tudtak fuggetlenedni, de nem tudom a kesobbiekben is fog-e
szerintem a kicsik is ugyanúgy sínylődtek az elmúlt hetekben, mint például a richter a nagyok közül nézd csak meg: futur, est, milyen árfolyamokon mentek hetekig de többet is lehet hozni példának, appeninn kétszer ment 400 közelébe, stb, stb
Sajnos a 2.3 nem fordította meg, de nem baj, majd 2.2 körül elkezdem venni a tl45 certit, onnan már pattanhat 2.4 fölé a gáz. 50-60 ft körül lesz várhatóan az értéke, onnan az is gyorsan 150-re mehet.
Akkor lehet megindultak lefele a piaccal. Nincs olyan sok papirom, max ha esnek kivagom oket veszteseggel. Estben most epul a funda, talan annyit er most a 120milliardos deltaval, mint uresen. Enefi meg 730korul volt nemregen, 450ert eleg akciosnak tunik, ott is Random Feriekkel indul a buli. Bux shortot ma zartam nyeroben. Verni fogom oda a Bux shortot 40K bux alatt, de 38.800alatt meginkabb a 10szeres toke attettel
jó csak gondoltam, h jó érzékeddel kidobtad, tegnap én is adtam az est jáccós pakkot 125,6 és 127,6-on nem hittem h megy tovább, ma én sem vettem, viszont záróban kaptam enefit de minek is:)
enefim nekem is volt akkor, de én 710-en eladtam és aztán nem néztem, csak múlt héten vettem 447-en, de azt is hamar eladtam, aztán jött a hír benne, ami 516-ig vitte, most megint vettem belőle, de már mérges vagyok magamra, hogy 491-en kezdtem venni szerintem a kicsikben még egy szárnyalás benne lehet
Majd irogasd legyszi ha latsz beszallot, en is megneznem. Engem is erdekel a termek, ha mutat vmit. Multkor szep TAbol tort ki, utolag lattam csak, mert nem figyelem, csak a nagy nyeroket irogattak be, igy felfigyeltem ra
Erdekes, hogy mindbe most epulnek ki a nagy termelo cegek, vegre atveszik a kis trutyikat, es pont most kell beomlaniuk. Mondjuk lehet a tozsde pont errol szol. Pletykara venni, hirre adni.
hát ez a pletyka-hír dolog már ezeréves mondás a tőzsdén, de én inkább azt nézem, mennyi volt a teteje az adott papírnak és most, hogy még alacsonyan áll az árfolyama, érdemes-e beszállni ----- inkább az appeninnt hozom példának, jó lett a jelentésük, a concorde -elemző "eldobta az agyát", olyan célárat nyögött be, de azt gondolom, 500-ig érdemes lesz benne maradni, ha tudok:)
Airmail, szia, nem tudtam semmit reagálni a beírásodra, mert nem értettem, miben vagy benne:) én csak a bux-részvényekben kereskedem, úgy értem, semmi hati, vagy határidős akármi, régebben gondoltam rá, talán jó lenne kitanulni, de aztán lemondtam róla pár héttel ezelőtt valaki írta, hogy ezer hordó akármivel kereskedett valamelyik piacon, akkor is elkerekedett a szemem :)
leves