460 +61 +15,28%
most az a kérdés ebben mekkora a speki.
vagy kitör, és ott is marad, vagy visszaesik. ezen a szinten már várható hogy ez meg is mutatja magát.
Ha tényleg úgy viselkedik, akkor lassan megvan a 4. pont, aztán jó esetben az 5. hullám 370 Ft-ig viszi, rosszabb esetben 300 alá is mehet.
Az "A" hullám ismét visszahozhatja 370-ig, a "B" pedig le 300 alá...
sajnos nekem van pár darab KulcsSoft-om... s nem a mai áron vettem... Kérdés, h egy-két év kell, h ahhoz a pénzhez hozzájussak, vagy talán örökre el is felejthetem?
Van egy pár Kulcssoft papírom a mostani szintről.
Azt gondoltam, h év végén csak meghúzzák egy kicsit, mivel apple forgalmazó lett, az csak dob valamit a piacon.
De most elbizonytalanodtam, nem tudom h tartas-e v dobjam.
Van valakinek valami info, javaslat? Ész érv v bármi????köszi!!
Elvileg iszonyat tulertekelten jott a BET-re, de ha igy meloznak tovabb es jon nemi eredmeny, akkor lehet, h. mogerakjak majd az erteket is. Jelenleg meg a mostani arfolyam minden forintja mogott sincs ertek.
Részemről passz, de én ma el is adtam a 395-ös 2 héttel ezelőtti vételemet.
Nem tudom, h ez csak egy 1 napos rally volt-e, vagy folyt.köv...??? valakinek tipp???
Vagy ennyit számítana a holnapi közgyűlés??
Ezt nem tudom, de mint felhasználó mondhatom, hogy jók a szoftvereik és a kapcsolódó szolgáltatások is. Sőt, ha ár/érték arányt nézünk az ügyviteli szoftverek piacán, akkor méginkább pozitív a kép.
Ez megnyugtató! Még ha kevesebbet nyertem is rajta, nyertem. És 500 felett tutira nem venném vissza, mert 1-2 nap alatt megint 400 alatt lehet... Látszott, h 1-1 darabokkal vitték fel az árat.500 felett nem nagyon volt már vevő. Sztem ez tutira speki, vagy tévedek?
Á, vicces.
Majdnem a legolcsóbb áron vettek egy pár darabot, kíváncsi vagyok, h a többit is ilyen "szaré-hugyé" áron akarják-e megvenni.
Gondolom nem érdekük most a fél év folyamán az árfolyam drasztikus növekedése. mutyizhatnak vele-fognak is biztos- de ha felengednék, akkor ...áá, mindegy.nem értem a logikájkat.persze lehet hülye vok hozzá.
Volt 600-rol, aztan leatlagoltam 400-ert, most meg kivagtam 600-on. Ennyiegyelore eleg volt. Nem orultem neki, h. ennyit allt benne a penz 6-7% haszonert...
600 regen tobbszor fogta esesnel, azert is ott vettem eloszor. Most az ellenallas. Hacsak nem veszi tovabb maga a ceg, de ketlem, h. a 200-1,000 range magasabb reszen szeretnek venni.
Tényleg kíváncsi vagyok, mi fog történni az elkövetkező hetekben, most veszi a cég, ez igaz.
Mitől van az, h ennyit ingadozik napon belül?? ez nagyon sok!
KULCSSOFT részvény
el indítottam, mert nem volt. használjátok. szívesen.