Cerulean, felhozom neked ezt a topikot ma + még vasárnap, hátha elkerülte a figyelmed, mert nem jártál erre, amikor beírtam.
Törölt felhasználó2017. 11. 02. 14:37
cerulean! Ha megvan még a kb. 50.000db zrt részvényed, akkor adok érte 3.000.000Ft-ot (+ fizetem a tranzakciós költségeket). Az ajánlatom vasárnap éjfélig él. Itt is válaszolhatsz vagy privátban is beszélgethetünk.
Hi hathor! A nyaralasaink miatt ez mar kimaradt, a masodik papirost szkennelve atkuldod majd nekem ahogy beszeltuk, postan nem szukseges. Raer csak majd ha lesz 5 perced erre. Koszi!
Ez eleg pozitiv + megint penzmag kerult iden is az amugy sem kis eredmenytartalekba. De ha valaki paras, akkor nekem eladhatja, az itt korabban beirt ajanlatom el.
Szvsz nem elemezte , hanem megírta mi a KONZUM Áruház ZRT , Konzum NyRT , KONSUM PE , Konsum Kft különböző vagyonelemei( persze a hivatalosan bejelentetteket )
KONSUM PE tulajdonosai azok nem ismertek
En azert bizok benne, az ajandekpapirokkal egyutt a bekerem 38Ft/rv alatt van. Jo lehet ez hosszu tavon, van par teoriam ennek kapcsan. Ha meg elbukom akkor ez apropenz vegulis. :)
Es miert igen?!
Egy irodahaz berbeadassal miert jonne tozsdere?! Hitel is van rajta, ahogy a kollegak mondtak. Nem tudom milyen sztori lehet benne, haa Beten ugyanezzel a tevekenyseggel es mellette Tuzepekkel, Aruhazzal zuhant.
DE hogyan lehet eladni ZRT -s részvényt ?
nem csak adásvétleivel ?
nekem van 1700 db. akit érdekel eladnám én is..
Törölt felhasználó2017. 08. 06. 14:39
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 08. 06. 14:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem tudom de en eztan mar biztosan nem kapok ugy ahogy eddig, pedig vettem volna meg 50-70k mennyiseget. Mondhatnam azt is hogy koszi a linket trump!! :))
Konzum Áruház ZRT.
Köszi