A kriptopénzeknél szerintem sokan elbukják a teljes oda befektetett tőkéjüket idővel, szóval nem hiszem hogy sokáig megy az a móka. De valóban lehet pár olyan aki oda most beszáll, mert "már sokat esett, venni lehet"
szerintem mindenki konzum és opus rallyt várt. De hogy utolérje magát az érték és a kapitalizáció ezért korrekció lesz, és abból rally. Az hogy kormány közeli cégek bevételt termelnek evidens. Ahogy az is hogy minden bull vége kispapir rally.
Opiban vannak nagyon jo keszpenz termelő cégek. De pl a vagyonkezelő ott is vásárol sok mindent es abból csak vagyonkezelési díj van. Épp addig amig másra nem bízzák a vagyonkezelést
Igen, a lemaradók pénze a húszszorozók haszna. Ez mindig is így volt. A tőzsdézők 90%-a bukik azt mondják. Jelenleg a szemét kiválogatása zajlik s kiderül mi marad a végén. Tippem a blue-k, az ML papírok, Pannergy meg pár osztis cég. A többi kuka.
Mert olyan nincs. 5 éve tőzsdézek, talán 10* ha telibetaláltam a tetejét vagy az alját vagyis 0.1%-n belül léptem. De nem is kell, ha megvan a trend akkor a kimaradó +5-10% kit érdekel ha közben megvolt a sokszorosa. Ékes példa erre a tavalyi ML papír rallik.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége