Azt bírom, h várják az új tulajt a nordban! Segítek szerintem 3-4 spekánál lehet kb. 15%, last féle csapatnál is jó pár % lehet. :))) Szóval vannak már új tulajok, csak még nem jelentettek mert 5% alatt vannak. :))
Törölt felhasználó2018. 01. 22. 19:48
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 01. 22. 19:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Óriási hozaméhség van. Olyan árakon lehet lakást venni, hogy egyre többen hajlandóak kaszinózni is, különben akár az életben nem jutnak saját ingatlanhoz.
Törölt felhasználó2018. 01. 22. 19:57
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 01. 22. 19:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az őrület addig tart, amíg van éhes zulu. És még nagyon sok éhes zulu van ebben az országban. Köztük én is.
figyu most itt nevetgélünk rajta de ha összejön nekik a bitcoin bányászat meg beültetik a kisbüfiket aztán lesz 1000 forintos árfolyam a béten bármi lehet...
Na, tisztàzzunk minden vitàs kérdést, csak azért, mert Téged szívből szeretlek: 1. Igen, gyűjtik keményen a hàzra a pénzt, ha Te is beszàllnàl, nyilvàn gyorsabban haladék, de így sem panaszkodom. 2. A levlistàmon jelenleg 4000 fő van. Nagyobb net csomagra vàltottam, mert idegesítő, ha küldöm a leveleket, lefagy a gép a terheléstől. Màs bajom jelenleg nincs. Ha van, természetesen szólok.
Kun Mediátort figyeled? Tőzsdére fogom vinni!! Részletek levlistàn szintén. Van màr honlap, feliratkozós link, minden. Nagymamàm azt mondta, vagy rendesen csinàlsz valamit, édes fiam, vagy hozzà se kezdjél.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége