Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
Szépen haladnak a kis papirok. Egesz vilag esik, Bux is. Kis papirok meg 10% plusszal mennek fel. Opimus ket napja felso limittel fel. Nutex 11%plusszal kitort fel, visonka is vagy 12%plusz, az is kitort fel. Remek, remek
Pedig szimpla chart volt.
Törte a több éves csökkenő trendet fel.
Ez még reggeli képem volt Nutexről, ezen kép óta 20%kal fentebb van 60on, mai 20%os felső limiten, és dupláján 125ön van most csak eladó.
Szép limitekkel mehet fel 150ig, ha nem dobálnak be rá.
Én nem veszem.
Mondtam kis papír rallyk vannak.
Ezek vannak elmaradva. Béka segge alatt.
A trollok nézhetik a több száz százalékos emelkedéseket. Ilyen egy darabig megint nem lesz. 3-20között venni papírokat és több száz százalék hasznok benne a részvényeseknek, az nem semmi.
lefele ugyanennyit estek, úgy mentek le, ahogy most mennek fel. Senki nem lehet bánatos emiatt.
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.