Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
Mondtam kolléga hogy vegyél belőle te is, ma még adtak 31-re is a reggeli pánikban, vettem is még a pakkhoz. Ha jó lesz a jelentés száguldani fog. Alapból is sokkal likvidebb mint a Nutex pl. Jobban lehet benne forogni.
Nem tudom nézted e, de Nutexben feljott a vetel utan a veteli oldal. 63ra felallt a 2000delutan, de nem kapott, alatta forintonkent 1000darabok jottek vetelre.
Láttam igen, sőt egy rövidke ideig volt 60-on 10k is vételen, persze nem gondolta komolyan aki berakta mert hamar ki is szedte. Viszont 70-ig kikapni nem kis falat még így sem. Ha lesznek vételek akkor nem lesznek beleadások, úgy gondolom, ahogy ma sem adtak 63-ra, meglátjuk mit hoznak a következő napok.
na, kinyitott a nordtelekom tegnap, már lehet vele kereskedni
tegnap ráugrottam, 3.8-on kaptam belőle, ezek ma kirepültek 4.2-n, 4.3-on
de azért nagyobb "eufóriát" vártam benne, 4.6-os régi vételemmel még bent lógok..
tudod, csak azért kérdezem, mert régebben egyszer beszéltünk róla, hogy ha visszaengedik, akár 10-ig is elmehet..
hogy mire fel, azt nem tudom...
chartot nem tudok elemezni
4.6-ról van 15K darabom, tényleg nem tétel, akár most is kidobhatnám
csak gondoltam, megkérdezlek, látsz-e fantáziát benne
/ahogy olvastam a jelentésüket, elég lehangoló -- de: százas splitet csináltak, igazit, tehát most régi áron 420 -- és volt már 2300 is-- még a split előtt /
Nem ismerem a céget, sem a chartját.
Sajna a nord beszélgetésünkre sem emlékszem. Nem kizárt, de valszeg mivel nem érdekelt nagyon a papír, így nem maradt meg.
Nem tarom kizártnak az emelkedést. Nincs más hátra, mint előre.
A nincs más hátra, mint előre elv alapján baromira sajnálom Nutexet, hogy nem érdekli az embereket. Bazi jó a havi chartja.
Na de tudjuk mi lesz a későbbiekben, ha enyészetté válik valami.
(Konzum)
Nem egyszerű a helyzet, de reméljük élénkül majd a forgalom. Elég gyászos a Konzum most, nulla érdeklődés szinte, eladók vannak dögivel.
Nutex is megy majd, ha lenne valami eredmény a cégtől az biztos segítene. Elég baj hogy hallgatnak mint a sír, idén a 18 milliós tőkeemelésen kívül más nem volt, ez pedig közel sem elég hogy sok befektető fantáziáját megmozgassa. Persze ha a chartot nézem csak akkor tényleg hibátlan! Menni fog fel szerintem, megvárjuk.
hát, pedig csak pár hete volt, hogy valaki ajánlotta itt a kispapírokban az őrmestert és az externetet vételre, és erre azt írtad, ezek nem érdekelnek, hanem majd a nord, ha visszaengedik
és írtad, hogy 10-ig minimum fantáziát látsz a nordtelekomban
de tényleg rég volt, körülbelül 3-4 hete, nem emlékezhetsz minden beírásodra:)
na, mindegy, én emlékszem
meglátjuk ezt a kis nordot, hogy jövök ki belőle:)
a konzum: bepróbálkoztam 54-en vétellel, bent is ragadtam napokra, végül 56-on kijöttem belőle
ez nem azt jelenti, hogy nem mehet fel tovább, csak azt, hogy én marhára meguntam
/végignéztem egy eszeveszett "szambát" benne 54-től lefelé 50-ig, 48-on álltam vételen megint, oda nem adott a tökfej, csak 50-et csesztette--aztán ráunt, vagy mindig megvették, és végre 56-on kijöttem belőle--- ciki a papír szerintem/
igen, persze, hogy volt ilyen beszélgetés,nem is olyan régen
furcsa, hogy Hathor felejt...:)
kivéve, ha...
volt már olyan, hogy együtt küzdöttünk egy pici vételében fej-fej mellett, és akkor is érzékeltem, hogy valaki rendületlenül veszi 13-14-en a futuraquat, és utólag mondta meg, hogy ő volt a küzdőfél:)
de csak egy kérdés: te is arra fogadsz, hogy nem totál halott a nord?
mert én azért nem adom még el a 4.6-os régi vételem
ez a cég legalább olyan ciki, mint akármelyik kis vacak, aztán mégis sok kisvacakban lett "feltámadás"
jelige: kelj fel és járj:)
A helyzet az hogy én sem foglalkozom ezzel a papírral. Csak olyan végek érdekelnek amik mögött működő vállalat van értékekkel. Gyakorlatilag nálam a Nordtelekom ilyen Trinv, TWD és Estmedia szintű papír. Sajnos semmit nem tudok mondani róla azon kívül hogy bottal se, pláne nem 5.000Ft nyerőért. Neked sok sikerült kívánok benne!
ó, hát ez is működő vállalatnak állítja be magát:)
na, akkor jószerencsét magamnak, én tegnap betankoltam 30K-t, abból ma csak 12K-t adtam, látom, nem lesz könnyű, de bízom, hogy feljebb is megy az árfolyam:)
és ha feljebb megy, nemcsak pár K huf nyerő lesz:)
bár én mindig örülök minden nyerőnek, ma tkom pajtásban 95000 --értsd: kilencvenötezer forint nyerőt realizáltam:)
ez ma rettenetes boldogság:)
a kicsik... meg kicsik... :)
ez a nyereség egész hétre boldoggá tett:)
és igazi funda van mögötte, bár szerintem a tkom-ban jól leizzadtak a népek az elmúlt időben, de én jókor vettem, jókor adtam --és így lett az 5600 darabom igazi nagy nyerő a héten:)
kib@szott boldog vagyok,hogy megléptem a 478-as vételt és eladtam ma 495-ön:)
ja, az adót még nem vontam le a 95000-ből, de majd levonom:)
nagy fogás volt ez nekem a héten:)
és látod, metwolf, én nem kicsinylek le semmi papírt, amivel keresni lehet, ha úgy gondolom
de a nagyobb pénzemet blue-ba teszem
és mint az eredmény mutatja, a blue-ban nagyot nyertem, itt a picikben meg keveset
de: a picikben is nyerek!
:)
Ez nem lekicsinylés, pusztán kereskedési stratégia. Aki meri venni néhány ezer Ft haszonért ezeket a csőd és felszámoláshoz közeli kicsiket annak lelke rajta, bátor ember! Én nem veszem ezt a néhányat ellentétben a többivel, amik nagyobb nyerővel is kecsegtetnek, van bőven papír, lehet válogatni. De látod a saját példádból hogy nagyon jók a bluek is. Gratulálok a Telekom nyerődhöz! Jó kereskedést! :)
köszönöm
mindenkinek más a stratégiája a kereskedésben, ettől szép és színes az egész
és tényleg a tkom-nyerőnek nagyon örülök!:)
majdnem kivertem magam belőle a trampli győzelme utáni reggel, de boldog vagyok, hogy még egy napig tartottam
ez a nyerő nekem egy szép hét a tőzsdén:)
tudom, hogy sokan sokkal többet keresnek nálam, de tőlem ennyi telik és ráadásul boldoggá is tesz:)
tény,hogy a héten nem,de tartom még,hogy bőven van benne emelkedési potenciál.nagyon hosszú,eső trendet hagyott el apapír és fordult egy gyönyörű fej váll alakzatból,emelkedő trendbe.jelentés nemsokára,7 kereskedési nap és szerintem sok pozitívum,fog szerepelni benne,ez léátható a chart on is....
Nem tagadom, ugyanez látható a többi ki papíron. Látod, nem attól függ Te mit mondasz, hogy nem az a kicsi, hanem ez fog jövőhéten menni.
Midcapek ugyanígy állnak, hiába tök jó lehetőségek. Kisröfik nem mernek venni. Még MOL-OTP-Telekom-Richtert sem merik,nemhogy ezeket. Pedig újabb és újabb csúcsra megy Bux.
Majd ezek a lemaradók is beindulnak.
Zozo.
Elég kétszínű lettél.
2hete még dícsértél,hogy 60fölé ment, és kivették a 40Kkat.
Céláram sosem volt nutexban, a héten fogalmaztam meg 120at, ahogy megláttam a havi emelkedő chartot, és megmutatta magát 120.
Nembaj zozo, nem fogok feledni.
Nem foglalkozom velük. Fingom nincs usaban mi van kis cégekkel. Itthon viszont látom az Aranykort, konjunktúrát, gazdasági növekedést, BUX ATHt, kkv támogatást, Bét fejlesztést, gödörből kiívelést, kis cégek kivásárlását stb.
Nem mindegy!
Köszi, de szerintem menni fog ez anélkül is, csak minden 10 FT emelkedés után pihiztetik egy kicsit. No meg pufferkkel paráztatják a remegőkezűeket, habár szerintem egyre kevesebb van benne.
Ma 40es eladót sem tudták elvinni még.
Ezek pillanatnyi helyzetek.
Az egész hazai befektetői kör ultra kockázat kerülő.
Lesz ez még másképpen is!
Aranykor csúcsa lesz az!
Igen tudom de az havi volt, ugyan úgy jól néz ki ott is mint naposon és hetesen amiket én raktam fel. Ha ma kiszállt volna az biza korai lenne szerintem, főleg úgy hogy azt mondta nincs is neki belőle.
Kis papírok havi chartja ma is megnézve.
Törve a csökkenő trendeket, szép havi emelkedő gyerták.
Mindenki döntse el maga, mi van lemaradva a rallykban. NYíl mutatja a havi emelkedések mértékét kitörésekből, mi hol tart, mekkorát ment
igen, ma szépet nyertem, pedig csak 14K -m volt 4 alattról
a 4.6-osaim még tartogatom, hátha komolyabb megrántás lesz
még nem kaptál kedvet hozzá?
ma már nap végén 5-ön 130K vevő állt
remélem, nem becsapás és megyünk tovább fel...
Igen.
De azt is tudod mindig mondtad,nem érted engem miért nem érdekel most, és miért nem veszem?!
Mondtam 10-36-38ig mentem, onnan kimaradtam a cs tárgyalgátások miatt, pedig 70fölé isment. Mondhattam volna benne vagyok, én csinálom, de nem. Megmondtam nem. Kimaradt, most meg nem vagyok ebben a lefelében sem benne.
Hátha jön még valami csavar benne.
Így is kell.
Neked ig gratulálok!
Ma legfőképpen Metwolf kollégámnak az OTT1ja miatt, mert tudom nem pár darabbal van/volt benne!
Hadd menjen fel mind!
milyen pár óránál többet?
a 4.6-os tételem hetekkel ezelőtt vettem nord-ban, még a füge előtt
remélem, meg fogja érni, hogy azt még nem adtam
mellesleg ezerszer megírtam már, hogy nem teszek milliókat kicsikbe, max félmillát, azt is néha --ilyen volt a futuraqua pl.
az szebben is hozott
és sok kicsiben sok kis napi-heti nyereség sok összeadva
de hiába magyarázom, csak a magadét hajtogatod
Köszi a kedves gondolatot! :)
Még várom feljebb 40 fölé a papírt ebben a körben jelentéssel együtt meg főleg. Valóban van belőle egy kevés, Opimus után egy részét átforgattam ide amellett hogy folyamatosan benne voltam addig is.
Ma Opimust is vettem egy keveset.
Igaz hogy nagyon tetszett a mai menetelése de egyenlőre maradok a jól bevált papírjaimnál, de nincs kizárva hogy egyszer majd eljátszogatok ebben is. Neked addig is sok sikeres trédet kívánok benne! :)
Gratulálok neked is a keresményhez, szép kör volt! Lehet lesz még egy ha kijön a gyors, még a héten ha minden igaz.
Ó tudhatod te is hogy a mínuszolók sosem alszanak, mindig kapom tőlük meg Hathor kolléga is, a jó ég tudja miért, biztos irigykednek és értelmeset nem tudnak hozzászólni a társalgáshoz csak mínuszolni tudnak. :)
Köszi a pluszt Kolléga, haver vagy! :)
"előzmény (#644: Hathor) | válasz erre | Tegnap, 00:31
Ha az Opimus még kis papír egyáltalán, akkor szerintem még mindig messze ideálisabb spekára, befektetésre mint a többi.
- lényegesen nagyobb a forgalma, mint a többinek és nagyobb befektetők, alapok is ráharaphatak a jövőben. (Hiába piszkáljátok fel a többi kicsit, nagy mennyiséget nem tudtok belőle venni és ami fontosabb, eladni. Ezekbe soha nem fog komolyabb speka vagy befektető belevenni, viszont a gyenge vételi oldal miatt könnyen beomolhatnak.)
- komoly érték volt és most már méginkább van mögötte, ami még mindig nem árazódott be. Az MW-t legszerényebb becslés szerint is 15 milliárdra értékeli a szakma. Ráadásúl több forrás szerint is újabb szerzemények várhatók.
- A jelenlegi árfolyama és lépésköze is ideális a nagy kilengésekhez, további komyoly emelkedésekhez. (4 Ft elmozdulás = 10%)
- kormányzati hátszél, biztos jövőbeni megrendelések, bevételek, tőkeerős tulajdonosi kör.
- A bux kosár után hamarosan prémium kategóriába kerülés, amely végképp kiemeli a kispapír kategóriából, az árfolyamával együtt.
Byron"
Még mindig félre érted maki.
Nekem nincs. 40%tól estem el, mert nincs.
Ez nem felbeszélés, hanem észrevétel.
Annyira sötét vagy, mint fekete macska z éjszakában.
Annyira béna vagy, hogy semmit nem értesz. Nem értem, hogy lehet ilyen bénának élni?
Nem vicc.
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.