Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
na egészen jó kis beszélgetés alakult ki. Köszönöm a hozzászólásokat. Egyikünk sem reklámoz, normálisan megbeszéljük. Pontez a célom. Átbeszélni a lehetőségeket. Milyen papírban mi van.
Csepel is mozgott mostanában. nekem nincs és nem is volt soha. Így nem lehet mondani felbeszélés. Amúgy sem az a célom, mondom máshol is. Leírom én mit gondolok. Másnak az felbeszélés. Nálam meg nyílt gondolatmenet, esetleg charttal alátámasztva a gondolatot, hogy miért látom azt. Csepelt is chart alapján nézem. Fogalmam nincs fundáról. Akkor mitől felbeszélés?
Ezek közül az Est Media, TR Investment csak az igazán nagy kockázatot és teljes tőkevesztést bevállalóknak ajánlható. De igazából senkinek sem, hiszen nincs mögöttük gyakorlatilag semmi érték, a management sem erős, max egy jövőbeli csoda segíthet. Addig a kisbüfik egymástól happolhatnak el egy kis pénzt.
az idő majd úgyis eldönti, van-e létjogosultsága egy ilyen topiknak
a blue-topik is egy este nyílt, és jó rég óta fent van
magam részéről kereskedek a bluek mellett rendszeresen közepes - és picikben is, ha itt összegyűjtve találok egyfajta "ötletrohamot", én nem bánom...
szóval az idő és az érdeklődés dönt majd
Ez igaz, hogy van blue topik. Igen azert is lehet jo egy gyujto, mert mindbe nem erunk ra benezni.
Visonkad kitores elott. Nincs hely a szukulesben. Nekem nincs, nem kell aggodni, hogy adok. 50-60benne van
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.