Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
Jaja!
Helyes!
40áttörése nem volt kizárt, az idő volt kérdés mikor.
Ugyanígy fog minden pattani, ahogy eddig is pattant. Majd nem győzi a nép venni, a jól levert kis papírokat.
Bluekat is kénytelenek 100%emelkedés után venni.
Estet nem figyelem, abban valami végjáték van, ahogy hallottam.
Ennek ellenére én bízom benne az is pattan.
Cégek a BÉTen. Hatalmas lehetőség van a levert kis papírokban. Befektetők nem jöttek még rá.Majd ráfognak.
Na és eljött a kedvenc időszakom!
3millió darab Opimus részvényt kivettek felső limitig,és még 676.000darab ácsorog a zsákocskájával, hátha mikulsá megajándékozza, olcsó 15%felső limites papírral!
REMEK!
Az élet még csakmost kezdődik!
Bux 9éves csúcson! Lassan mindenkori csúcson lesz! Kis papírok 80-95%os esések árában!!
Hajrá kis papírok!
Bizony, ma aztán szinte mindenben volt pörgés, nem is tudtam hova kapjam a fejem folyamatosan figyelnem kellett a dolgokat.
Konzumot is kaptam ma 60-on az volt a meglepetés, de már 64 az is megint. Vesznek mindent, szép!
Hajrá kis papírok így van de tegyük hozzá hogy hajrá részvényesek! ;)
Konzumot megnéztem. Nincs mit rajzolni most sajna. Kioldalazott.
Meglátjuk merre mozdul. Reméljük fel.
Hosszútávon emelkedésre érett. Röviden nem tudom meddig oldalaz
Köszönöm hogy megnézted! :)
Én azt látom hogy folyamatosan jönnek a vevők 60 fölött, komoly érték került bele így az iránya további felfelé kell legyen, legalábbis az én józan paraszti eszem ezt mondja. :)
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.