Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
Köszönöm hogy megnézted! :)
Én azt látom hogy folyamatosan jönnek a vevők 60 fölött, komoly érték került bele így az iránya további felfelé kell legyen, legalábbis az én józan paraszti eszem ezt mondja. :)
Konzumot megnéztem. Nincs mit rajzolni most sajna. Kioldalazott.
Meglátjuk merre mozdul. Reméljük fel.
Hosszútávon emelkedésre érett. Röviden nem tudom meddig oldalaz
Bizony, ma aztán szinte mindenben volt pörgés, nem is tudtam hova kapjam a fejem folyamatosan figyelnem kellett a dolgokat.
Konzumot is kaptam ma 60-on az volt a meglepetés, de már 64 az is megint. Vesznek mindent, szép!
Hajrá kis papírok így van de tegyük hozzá hogy hajrá részvényesek! ;)
Na és eljött a kedvenc időszakom!
3millió darab Opimus részvényt kivettek felső limitig,és még 676.000darab ácsorog a zsákocskájával, hátha mikulsá megajándékozza, olcsó 15%felső limites papírral!
REMEK!
Az élet még csakmost kezdődik!
Bux 9éves csúcson! Lassan mindenkori csúcson lesz! Kis papírok 80-95%os esések árában!!
Hajrá kis papírok!
Estet nem figyelem, abban valami végjáték van, ahogy hallottam.
Ennek ellenére én bízom benne az is pattan.
Cégek a BÉTen. Hatalmas lehetőség van a levert kis papírokban. Befektetők nem jöttek még rá.Majd ráfognak.
Jaja!
Helyes!
40áttörése nem volt kizárt, az idő volt kérdés mikor.
Ugyanígy fog minden pattani, ahogy eddig is pattant. Majd nem győzi a nép venni, a jól levert kis papírokat.
Bluekat is kénytelenek 100%emelkedés után venni.
Hali Éva! Hát nem tudom. Engem piszkosul zavar hogy 440 ft-on ott van egy 25.000 db-os eladói tétel. Az egyik tulaj pakkja lehet. Te mit gondolsz? A féléves viszont egész jó lett. 55 Ft-os EPS
egyébként még életemben nem hallottam 100-as leszorzásról, amit ezek megcsináltak, épp jókor, így védték ki, hogy tőzsdén maradhassanak és vegye valaki a papírt--
bár, nem volt túl sikeres, hónapokig a füge előtt 6 és 4 közt imbolygott
de: mivel olcsónak látszik, lehet benne 10 forintig egy felőrjöngés:)
ha nagyobb muki beszáll, 15-ig is:)
hajrá nordtelekom!
igaz, hogy átverés, de a leszorzás miatt tényleg érdemes bepróbálkozni, hiszen a mostani 5 forint az régi 500-nak felel meg, ott meg már senki nem venné:)
mellesleg azt nem is értem, hogy írható, hogy mindkettő kereskedhető
de hogyan?
elméletileg?
mert externetben hónapok óta nem volt kötés
őrmesterben meg 50-100 darabok
őrmesterben bepróbálkoztam, rohangálok egy 260 darabos eladóval mint pók a falon, én lejjebb jövök, az is ugrik alám, tiszta idiótaság, ami ott megy
na, a nordosok megelőzték a saját bukásukat, gyorsan 100-al leszoroztak, és így olcsónak tűnik a papírjuk, nekem van belőle 4.6-ról, nagyon várom már a 10 forintot:)
Hát engem egyik sem érdekel.
Tudod, van a drága és olcsó. Nekem az az olcsó, ami le lett ütve 95-98%os esésre.
És nagyon sok ilyen van. Mondjuk több már 2-5-10szerezett lentől, de még van mit visszahozni.
Nordtelekom tartozhat ebbe a kategóriába nálam.
))))
Rosszul tudod tekintsd meg az utolso kötést
A ceg sem tavalyi sem tavalyelőtti mérleggel nem rendelkezik
De mar nemsokára választanak könyvvizsgálót)))))
Kamuci
Ezek a beszámolók nagyon is jól mutatják a jövőt
Lasd TWD investben
Kp állomány nulla, tőke fele elfüstölt.....
Mikor a tőke nagy része elfustol akkor ne számíts arra hogy kp megy bele
Mikor a bennfentesek kitarazaskor az nem jo ómen, stb
Exmnbsnek írtam, hogy előre spekulálunk és utána jön a hír. Azaz spekulálunk a jövőre a jelenlegi chart mozgás alapján, majd történés következik a cégben (változás), és utólag a bekövetkezés, hír, amire mi már előre spekuláltunk. Nálam már hír nem érdekes. Okoska utólag olvassa az éves beszámolót, én addigra már a jövő jobb eredményére gyúrok.
Nézi mire esett a múltban a papír. Nem érti mire emelkedik, mert a tavalyi számok nem ezt mutatták. persze, mert a tőzsde előre áraz.
Nem érti, nem is fogja érteni soha.
MNB. Mit tanítanak ott?
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.