Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
Barna vonal ellenállás. Azaz technikailag nekem akadály itt van. Innen pici ingadozás lehet ebben a zónában, visszamenve 30alá. Nem látok pontos chartot
Nekem nincs most Opimusom. Chartz szerint nálam megálló van. Nem várom fentebb most. lehet, hogy egy egy forintot beszúr 38-39, esetleg 40re, de itt zóna van. Innen vissza kéne jönnie. Természetesen, ha funda erős lesz mögötte, vagy nagy speki viheti tovább, de nélkülem.
Most Nutex van soron nálam az emelkedésben.
Gerinctelen, magyar törvényeket be nem tartó embereknek csak a hasonszőrűek tudnak benyalni.
Re:keg
Konzumban sem véletlen, hogy nincsenek chartok..
Re:eladás
Ja..., és ha valaki nem őrjöngi tele hüleségekkel egy adott részvény topikját, az nem jelenti azt, hogy nem kereskedik.
Továbbra sem te sz@rod a spanyol viaszt, mint ahogyan azt a rád tapadók hiszik...
150ig nincs komoly eladás. ahogy néztem. Nyilván bejönnek majd eladók, de hova nem? Majd ha felső limitekkel megy fel, mert nem lesz eladás napról napra felső limitre fognak állni a vevők. valszeg lesz pár rés benne fel.
Hát elég érdekes az egész tevékenysége.
De hagyjuk is.. engem nem érdekel, mki csináljon amit akar. Nekem nincs időm, energiám másokat éveken át b@szogatni, ahogy Ők teszik, aztán szépen forintozgatni, és szidni mindenkit, aki felfele várja a papírt, de pár forintot lehúzni róluk, rájuk borítani
Ez nem így van, de ahogy gondolod.
Nekem akkor is tolvaj egy tolvaj, ha van belőle és akkor is, ha nincs.
A véleményem nem pozi függő, ahogy itt egyeseknek. Illetve a nagy tömegnek...
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.