Kedves Trump! Te foglalkozol tözsdei kereskedéssel vagy csak járod a topikokat és nézed a BÉT közleményeket, hogy tudjál egy jót kárörvendeni!?? Nem a te pénzed forog kockán, hanem a miénk.Te okos tőzsdén vagy, mert nem vettél KEG részvényeket Tehát nem kell neked itt elmondani, hogy mi minden fog történni! Hagyd, hogy főjünk a saját levünkben, amiért ilyen buták voltunk! Nem érdemes a drága idődet ránk pazarolnod! Nem vagyunk rá érdemesek! Megesszük, amit főzztünk! Látod se kereskedés, se közgyűlés! Én szépen megkérlek, hogy ne nekünk add át a hatalmas pénzügyi és tőzsdei tapasztalataid, mert nem igényeljük. Van elég gondunk így is. Ne nehezitsd meg a helyzetünket! Tisztelettel Temesvári Péter alias THOKJO
Nem lesz kényszertörlés. Nem fogják annyival megúszni! Számtalan feljelentést, észrevételt nyújtottunk be mindenhova... (rendőrség, felügyelet, bányakapitányság) Azt gondolod, hogy mi csak ülünk 3-an és nézünk? Sajnos azt kellene, hogy 300-an tegyetek valamit, de mindenki csak vár a sült malacra... Tudják a hatóságok, hogy az egész cégvezetés arra játszik, hogy kihúzzák magukat... és leplezik KEG-el a szlovák gazdálkodást. A KEG-et csak fedőcégnek használják. Aki szeretne egy kicsit is tenni az ügy érdekében az jelentkezzen a kegtopik@gmail.com elérhetőségen.
Ugye tudjátok ,hogy a dunaalmási telep már kiürült , már ami a töltést illeti? Kintről még jön egy kevés gáz és azt szórják szét a futárautók. A kinti zárjegyet is "lusták" kegesre lecserélni...stb... hosszabb a történet...
Jól mondod cimbi!!! Azt mesélik, hogy a káposztafejű Balboá nagyon-naggggyyyyon homár!!! Lehet, hogy várja a sittet, mert ugye a legmelegebb partik ott vannak...
Én nem hagyom, kopasz barátaimmal járunk a felvidékre... Epekedve várom már az újabb bécsi döntést, hogy a történelem szégyenfoltja lekerüljön a térképről, és Szent Hazánk újra egyesüljön. Van egy ország sosem volt egyszer mégis lett
Megbolondult ez a világ, mikor ilyet tett
Elcsatolták országunktól, tótoknak adták
Ütik-verik nemzetemet, mégis így hagyják
Dicső nemzet van már néhány bátor tettetek
Maszkot húzva lányt vertetek, és zászlót égettek
Béke köztünk csak akkor kerülhet szóba
Ha az egész felvidék a miénk lesz újra
Nem kell többé hazudnotok, rám figyeljetek
SMS-ben elküldöm a történelmetek
Lehet, hogy kicsit célt tévesztett amit írtál. Én nem vagyok részvényes ebben az esetben, csak próbálom figyelemmel követni, hogy mi megy itt. Egyébként úgy tudom, hogy vannak akik igenis dolgoznak azon, hogy megfelelő útra tereljék a dolgokat. Ha már itt tartunk, te miért hagyod???
A tolvaj Balboá Maffiaklán lop, rabol és fosztogat. Miért hagyjátok??? Miért nem mentek a parlament elé tüntetni??? Az ugyebár nem kóser, hogy csal, lop, hazudik és mégsem (vagy még nem) került börtönbe a kismocsok meg a szőröstalpú cimborái. Milliárdokat lopnak, oszt a részvényeseknek meg minden mindegy? Ha így van a részvényesek meg is érdemlik a sorsukat... Szerintem valami nagy disznóság készül a háttérben...
Van esetleg valakinek ötlete arra vonatkozólag, hogy a kereskedést mikor fogják újra indítani? Érdemes egyáltalán figyelmet szentelni ennek a dolognak?
Mikor fog történni valami??? Közzététel, jelentések, kereskedés nuku. Csak a lopás-rablás, az aztán megy. Nav, rendőrség alszik??? A tolvajok miért nincsenek előzetesben? A maffia lekent valakit? Úgy, de úgy pofán vágnám valamelyik kétlábon járó sz@rkupacot!!!
Ideje lenne az igaz, de nem fogják, mert nem mehetne a lopikázás. Szerinted miért nincs kereskedés? Mert a rablók nem akarják, hogy legyen kereskedés. Nem is lesz soha, mert nem az az érdekük.
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }
Te egy kicsit
elvesztetted a higgadtságodat. :) Most ne tőzsdézz!
:) De ne is
minősítgess! Az ilyen kirohanásokkal csak magadat minősíted.
"Működik a cég,
tehát a működésük szabályos." IZÉ, MIZÉ, KRRRR, BRRRR. BRRRRRRRR. JA SZABÁLYOS... Szabályosan lekenik akit kell... Szabályos korrupció, mert ha nem az lenne, már rég a sitten ülne a szemétláda banda. Te tényleg ilyen naív vagy??? "(Valaki el tudja azt képzelni,
hogy egy ilyen kaliberű cég ne adja le az adóbevallásait!?)" SIMÁN EZEKRŐL BÁRMIT, GYILKOS GENNYES BANDA. És végezetül a harc mestere, a nagy és híres Rocky Balboá gaztette: https://www.youtube.com/watch?v=n09Ainesrww
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; } Itt érezhető (én
legalábbis érzem) azért az is, hogy a BÉT /MNB részéről is van
némi hátszelük.
Működik a cég,
tehát a működésük szabályos. (Valaki el tudja azt képzelni,
hogy egy ilyen kaliberű cég ne adja le az adóbevallásait!?)
Viszont itt a BÉT felé valamiért ez nem megy. Valamiért
megengedik nekik, hogy ne menjen. Majd egyszer kitisztul a kép.
Mindenképpen tanulságos lesz.
Elegem van abból, hogy a mocskos haramiák miatt nincs kereskedés. Lopnak és lopnak a szemetek. Valahogy fel kell lépni közösen, mert folyamatosan lopnak itt a büdöslábú maffia csávók. Úgy pofán vágnám valamelyiket!
A világtörténelem legsötétebb figurái másztak ki a pöcegödörből. Gyilkosság, emberrablás, lopás, rablás, kábítószerkereskedelem, korrupció, zsarolás, prostítució elősegítése, csalás áll a bűnlajstromukban. Szerencsére kihátrált mögűlük a háttérhatalom, repedeznek, omlanak le a védelmező bástyáik. (azért pár korrupt figura még ideig-óráig segíti őket) BALBOÁ MAFFIA GO HOME!!! kisbalboá takarodj vidd az összes haverod! +a hazaárulóat is vidd magaddal
Ezt csak és kizárólag Balboáék terjesztik, hülyeség. Balboáék cselszövése áll Fico lejáratása mögött. és lássuk újra, a boksz sportszerűtlen sztárját, a bukott kéteshírű figurát, aki nem más mint: https://www.youtube.com/watch?v=tXNR5peDwL8
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { } Senkit nem szeretnék megbántani, csak a véleményemet fejtem
ki. Itt most érdemes 2 részre bontani a problémát. 1./ Ha valaki tőzsdén próbálgatja a szerencséjét, akkor az
nem jó út rossz pozicionálás esetén, ha úgy próbálom magam
javára fordítani a helyzetet, hogy „összefogással” (korner
alakításával) majd „erőből” megoldjuk.
2./ A Keg vezetőinek simliskedésével szembeni fellépés
viszont egy másik téma. Teljesen jogos szerintem.
Viszont ezt a 2 problémát ne vonjuk úgy össze, hogy 1
csapással 2 legyet akarjunk ütni. Engedjük el nyugodtan a
pozinkat. Én is ezt teszem. A tőzsdén lehet bukni is!!! Aki nem
tud veszíteni, az ne tőzsdézzen. Hagyjuk most a francba a pozit.
Egy szemétség ellen kell fellépni. Ne mérlegeljünk, hogy
mennyire fáj ez a pozinknak, ha jogszerűen „agyonverik” a
szlovákot. Kapja meg ami jár neki. Így egyszerű a képlet. Ha
elkezdünk mérlegelni, hogy még mi hogy fogunk tőzsdei értelemben
is jól járni, az az ő malmukra hajtja a vizet.
Én egyébként tartom a pozimat, ha az egészet elbukom, akkor
sem fogom eladni tőzsdén kívül. Ha szavazni kellene én mindentől
függetlenül arra szavaznék, hogy a jog keretei között a
legszigorúbban lépjenek fel az ilyen üzleti fazonok ellen. Ha
elbukom, akkor rosszul csináltam. Vagy tanulok belőle, vagy máshol
is bukni fogok. Itt a tőzsdén farkas törvények vannak!!!
Repedezik Balboáék megfélemlítésre és korrupcióra épülő háttérhatalma. Nálunk is, Tótországban is. Emlékeztek szegény Robert Rémiásra, őt is Balboáék tetették el láb alól, az öreg megy érte a dutyiba hamarosan. Kit(kiket) fizettek le hazánkban, hogy még mindig nincs sitten a kisbalboá és a stróman? Ami késik az nem múlik, remélem.
Gyanúsított lett a Balboá klán főtolvajának a fattya! Benne van az arca a magyar bűnügyi nyilvántartásban, de megnézném!!! Addig csinálja, amíg a sitten be nem akaszt hátulról Kolompár a szex ragadozó. Lehet, hogy azt szeretné...
Bocsi, A Trumptól kérdeztem, mert ő reklamált, hogy nem intézzük a hivatalból kirendelt könyvvizsgálatot. Neki írtam, hogy ez megtörtént! De azóta eltünteti! Üdv. TP
Ha a vállalkozó nem tett eleget letétbe helyezési, valamint közzétételi kötelezettségének és a letétbe helyezés, a közzététel elmaradása harmadik fél jogos érdekeit érinti, a harmadik fél kezdeményezheti a cégbíróság törvényességi felügyeleti eljárását ez megtörtént?itt már csak az szolgálja a kisrészvényesek érdekét ha tulajdonosváltás jönne es rendbe tennék a céget . Ehhez ki kell vásárolni a szlovakot vagy ellehetetleníteni a működésüket kikényszeríteni a távozásukat vagy mielőbb valami simlit rabizonyitani es eltiltani a cegvezetestol.
Ha a vállalkozó nem tett eleget letétbe helyezési, valamint közzétételi kötelezettségének és a letétbe helyezés, a közzététel elmaradása harmadik fél jogos érdekeit érinti, a harmadik fél kezdeményezheti a cégbíróság törvényességi felügyeleti eljárását
Krimibe illő fordulatok tarkítják egy csapat kisrészvényes küzdelmét a volt szlovák kormányfő rokonával szemben a régió legnagyobb gáztartályát birtokló KEG vagyonáért.Bőven akadnak eljárások a Közép-Európai Gázterminál Nyrt. életében: a BÉT-en jegyzett társaság papírjait már elkülönítették, mivel négy éve nem teszi közzé mérlegadatait, ráadásul a részvények gyakorlatilag elveszítették értéküket.Az sem javította a cég megítélését, hogy 2013 végén felbukkant a színen Vladimir Meciar unokaöccse, Milan Meciar. A hazájában viharos üzleti és magánéletéről ismert üzletember pénzt ugyan nem tett a cégbe, viszont annál többet szipkázhat ki belőle.A négyezer köbméteres dunaalmási tartályt létrehozó Steier József palackos gázzal akart kereskedni, ám a beruházás után nem maradt pénze gáz vásárlására. Meciar kizárólagos beszállító lett, ám versenytársai szerint minőségi problémák vannak a KEG palackos gázával. A kisrészvényesek attól tartanak, Meciar arra játszik, hogy bagóért megszerezhesse a céget, pedig ha a cég stabilizálódhatna, ők sem veszítenék el a vagyonukat.
A Számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 154. §-a értelmében minden kettős könyvvitelt vezető vállalkozó (ideértve a külföldi székhelyű vállalkozás magyarországi fióktelepét is) köteles az éves beszámolóját letétbe helyezni és közzétenni.A vállalkozó azzal tesz eleget a letétbe helyezési és közzétételi kötelezettségének, ha az éves beszámoló, az egyszerűsített éves beszámoló, az anyavállalat az összevont (konszolidált) éves beszámoló elektronikus példányát, kötelező könyvvizsgálat esetén a könyvvizsgálói záradékot vagy a záradék megadásának elutasítását is tartalmazó független könyvvizsgálói jelentéssel, valamint a cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról szóló törvény szerinti elektronikus űrlappal együtt a céginformációs szolgálatnak hibátlanul megküldi a kormányzati portál útján. Az elektronikus űrlapot a céginformációs szolgálat továbbítja az állami adóhatóság felé.
SZIA EX!! Légy szíves vedd a fáradságot, meg 650,- forintot és olvasd el a cikket, hogy mit intéztünk!! Legfőképpen egyik részvényestársam, fáradságot nemismerő munkájának köszönhetően!!! Olyanokat kértek számon, ami már rég folyamatban van. Mivel nem ismeritek, a háttérben történteket, ezért csak vakon vagdalkoztok!!! Benne van minden, amit eddig számon kértetek tőlünk!!
nincs szükségem beszélgetésre. nem fosom a fórumon a szót. leírtam mit gondolok. te kötöttél belém. soha véget nem érős sztori. ez tény. és miért? mert szarok a törvények, béna a hatóság és/vagy megy a vesztegetés ezerrel. ezt a céget rég be kellett volna zárni a vizsgálat idejére. ilyen nincs hogy 3 éve nincs lezárt elfogadott beszámoló, és közben meg működnek. nem titeket minősítettelek, ha ezt gondoltad, sajnálom.
Tisztelt Thokjo! Én pedig azt köszönöm,hogy noha 2016 decemberében a Visonka-csőd miatt megreccsent a Mammutos-csapat egyik része,Ti tovább vittétek a küzdelmet.Most ismét látom,hogy nem reménytelen a KEG.Termel,létezik,üzletel.Sajnos a szlovák tulajok nem ismerték fel,hogyha tisztességesen vezetnék a céget (éves mérleget,beszámolót adtak volna időben) újra tőzsdén lenne és legalább 100 ft-ot biztos érne a részvény (ezáltal az Ő részvényeik is).Jó egészséget! úttakarító
Thokjo, olvasd el semmi rosszat nem írt a Trump, igaza van neki, ti is azért harcoltak gondolom hogy számoljon el a szlovák, aminek az a módja hogy mérleget, jelentést készít szabályszerűen.
Téged aztán piszkosul nem érdekel, hogy velünk mi lenne, ha az történne, amit itt előadsz! Téged egy érdekel, hogy valahol beszélgessenek veled. Részemről veled ennyi volt!
Hamarosan 2 éve nincs kereskedés.a hatóságok faxsaga hogy nem történik semmi.milyen cégek működhetnek éves beszámoló nélkül? Kft sem. Már rég fel kellett volna függeszteni az adószámukat lelakatolni a telephelyet stb. itt vagy szarok a jogszabályok vagy irtózatosan kennek valakit zsetonnal a szlovákok.
Tisztelt THOKJO! Köszönöm a magam,és minden kisrészvényes nevében a sok önzetlen munkát,és erőfeszítést,amit tesztek értünk!Remélem,hogy hamarosan meglesz a gyümölcse! További sikeres munkát,és jó egészséget kívánok Nektek! Attila
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?