Hát a megveszem, beleülök évekre stílusnak nem biztos ideális, bár nemtom a KBC, Erste meg egyéb mennyit rabol le szla.vez meg állománydíj címén. Én tranzaktálok havonta 2eFt-nyi díjat, sőt bőven többet is, nekem ez így ideális lesz.
Törölt felhasználó2023. 06. 29. 10:28
19 millió forint bírságot kapott az Interactive Brokers az MNB-től Az MNB összesen 19 millió forint bírságot rótt ki az Interactive Brokers Central Europe Zrt.-re, egyebek közt az ügyfél-átvilágítás, panaszkezelés, informatika, pénzmosás-megelőzés, kiszervezés, illetve a társaság számlái feletti rendelkezési jog terén feltárt hiányosságok miatt. Az intézkedések nem befolyásolják a befektetési szolgáltató megbízható működését, áll az MNB közleményében. https://www.portfolio.hu/uzlet/20230629/19-millio-forint-birsagot-kapott-az-interactive-brokers-az-mnb-tol-624965
Heló, kérdésem lenne. Ez most valóban 1000$ bónusz akar lenni? Mennyivel kell ezt kiegészíteni hogy kereskedni tudjak? Nem találok minimális számlanyitási összeget az IB honlapján. Köszi.
Nincs ötlete bárkinek arra vonatkozóan, hogy az IB számlámat tudnám-e valami normális kereskedési felülettel párosítani? Gondolok itt arra elsősorban, hogy a TWS platform grafikonja olyan szinten silány minőségű, hogy én személy szerint már nagyon utálom.
Mintha kevernék a NYESZ-el, határidős lehetőség nélkül nekem elég gáz lenne. CFD is csak cash számlán menne, akkor nincs short. Aki kereskedik annak a díj kb mindegy, ha lekereskedhető
Ezt én is néztem, annyi van hogy a natgas adatai jönnek, de pl usa részvények nem. Magyar papírok sem. Neked a fizetős account-od van? Lehet az okozza a gondot.
Hát, azért sok kitétel van, hogy kapjál is valamit a referralból. Az apró betűs rész. A kolléga betette a linket, mert abban reménykedik, hogy valaki teljesíti a követelményeket, és kap 200 dollárt érte, vagy ő maga sem ismeri a konkrét feltételeket, amit kevés ember teljesít általában. Ahhoz, hogy az ajánló megkapja a 200 dollárját, az új ügyfélnek LEGALÁBB 10.000 dollárt kell befizetnie a regisztrációtól számított 30 napon belül, és onnantól EGY TELJES ÉVIG 10.000 dollárt meghaladó Net Asset Value-t (NAV) fenntartani. Amit az új ügyfél kap, 1% bónusz, max $1000-ig. De ez sem készpénz, hanem IBKR részvény, amit kapsz, kb. 1+1 évig nem adhatsz el. (Az 1% bónusz befizetésekre regisztrációtól számított 1 éved van) Konkrét példa: Használod a Sandor linkjét, befizetsz 30 napon belül 15.000 dollárt, kapsz 150$ értékű IBKR részvényt. Tegyük fel, még fizetsz be az év során ezen felül még 35.000 dollárt, de ki kell vegyél 10.000-et, akkor összesen $150 + $350 - $100 (igen levonják a részvénybónuszt ha kifizetsz) = $400 értékű IBKR részvényed lesz. Ha benn tartod egy évig, akkor Sándor barátunk zsebre vág $200-at. :) Te csak két év múlva adhatod el az ingyen részvényeidet.
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF