Az a baj, hogy ezzel olyanok akarnak foglalkozni, akik mélyen hallgatnak arról, hogy a fejlett országokban (EU) egyre nagyobb muszlim tömegek élnek. Mélyen hallgatnak arról, hogy minimum 20 éve engedik be magukhoz, és engedik tovább. Mélyen hallgatnak arról, hogy ezen országok vezetői havi szinten fenyegették hazánkat azért, mert nem vagyunk hajlandóak részt venni a betelepítésben. (engem ne etess a menekültkérdéssel). Mélyen hallgatnak ezen politika jövőjéről. Magyarul nyitva hagyják az ajtót és nem nyilatkoznak semmi ilyesmiben, csak másokat szidnak. Mindenkinek élnek ismerősei rokonai a fejlett országokban és írják meg, hogyan telik egy napjuk. Tehát tök mindegy, hogy ki mit hazudik, friss, hihető tájékoztatást kap mindenki a neten. Hogyan higgyenek bárkinek is más dolgokban, ha ezzel nem hajlandóak foglalkozni. Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy az ellenzék nem is akar kormányozni. Ezért semmitmondó, amit csinálnak. :)
Hatalmas fordulat a magyar kivándorlásban? Többen jönnek haza, mint amennyien elmennek
Ugrás a cikkhez