Nem volt sok, de eladtam. Valaki meg megvette :-))))
Sok sikert.
Törölt felhasználó2011. 07. 27. 12:59
Alig találtam meg ennek a kis gyöngyszemnek a topikját.
Nincs ilyenje senkinek sem?
Mindenki gyűjtögeti a szemetet, az értékes bika cucc meg nem kell senkinek? link
Fogalmazzunk úgy, hogy ennek a részvénynek vannak tulajdonosai, több nagy is, akik nem hagyták magára a részvényt, az eséseket, a lecsorgó tételeket mind megvették, összegyűjtötték. Így maradhatott stabil a papír.
Ennek a jövőre nézve még majd lesznek következményei.
nemtom, ezek a kispapirok általában ha esni kell akkor azt duplán, (bumix link ha emelkedni azt meg csak igen vontatottan teszik...csak, ha valami story vagy felvásárlás körülötte (pl.graphisoft, eco-nál volt,stb.)...ha a Bojár esetleg nyugdíjba készülne és eladná a részét...-:)
Szerintem meg 890 a kulcs, az az egy -igaz komoly- ellenállás van most előtte, ha azon át tudna menni, akkor egy közel másfél éves felhalmozási szakaszt hagyhatna maga mögött, brutálisan erős támaszbázist.
Afölött hatalmas tér nyílna meg, a 420 → 800 → 1180 Ft adódik, mint rövid távon elérhető célár.
Tehát, figyeljük a 890-el mit csinál.
Éves szinten maximumon a záróár! Melyik papírról mondható még ez el a magyar tőzsdén? Egyébként meg záróárban 860 a kulcs. Ettől 2 forintra vagyunk. A napokban megjövő 25 Ft-os osztalékról nem is beszéltem. Biztató! :)))
Tőlem mehet, 760-on vettem! Addig úgysem megy vissza, ha mégis, akkor veszek még. Amúgy meg nem egészséges ez a száguldás. Inkább emelkedjen lassabban de sokáig. :))
Nekem meg a kettéválás óta van egy zsákkal, - tehát ingyér' - és így nem bírok vele mit kezdeni, mert nagyon fájna amikor az áfonyát ki kellene pengetni. Hogy szokták ezt megúszni?
Magam részéről hosszútávra vettem, (kivétel ha ebben az évben duplázódik az ár) de már így is van rajta 5% nyereség + osztalék! :))) Egyébként szinte miden papír brutál esett, ahhoz képest nem rossz!
Érthetetlen számomra, hogy miért nem merik venni.
Itt eredmények vannak, nem pedig soha nem teljesülő ígéretek, mint a tolvajmédiában, tolvajgyógyszeresben.
azért mert semmi újdonság nincs. aki ismeri a sztorit és akart az már rég megvette, mert egy éve is ugyanilyen világos volt a helyzet. új belépők meg nincsenek.ez nem egy rövidtávú történet
2009 nyara óta ide rögzült 800 körülre. Se föl-se le. Aki hisz a "sztoriban", az is unja már, de nullában azért a várakozás is kellemesebb, mint egy tetemes mínuszban ülve.
Azért ezeket veszik mert ezeknél nagy a pörgés. Ebben az évben kétszer dupláztam ECO-val míg a GSPARK hiába jó, hiába nyereséges , lényegében két éve nem mozdul az árfolyam.
Lehet, hogy van pörgés bennük, de azok a cégek egy kalap szart se érnek, mert nyelik a pénzt (kisbüfik pénzét), mint kacsa a nokedlit.
Itt meg jönnek az eredmények, a Q3 kifejezetten jó lett, ennyire én se számítottam tőlük.
Mindegy, Pannunion helyett jó lesz ez is.
Továbbra is 890 Ft a kulcsszint.
Ha azon átmegy, márpedig átfog menni, a harmadik próbálkozás sikerrel szokott járni az ellenállások támadásakor, akkor nagy tér nyílik előtte.
1000 Ft majd a 1180 Ft.
Ezt most érdemes tartani.
A válság sem fogott rajta eddig, ha az enyhül majd, az árfolyam is megindul.
Egy az irány.
A Graphisoft Park sajátrészvény vásárlása és három cégvezető vétele takarta a tegnapi nagy átkötést az ingatlanipari cég piacán. Az 527 912 darabos tranzakciót követően, - melyből 512 562 darab jutott a GS Parkra – a vállalt sajátrészvény állománya 2,13 százalékáról 6,95 százalékára növekedett. Nézzük meg gyorsan távolról az összképet: a kb. két héttel korábbi, igen erős gyorsjelentés után tegnap hatalmas saját részvény csomagot vásárolt fel a Graphisoft Park, s a menedzsment is bevásárolt a társaság részvényeiből. Mindeközben a zuhanó környezetben a grafikon látványos erőt mutat. Nagyon úgy tűnik, hogy érdemes figyelni ezt a papírt. Az ugyanakkor fura, hogy a menedzsment úgy vásárolt be a cég részvényeiből, hogy vélhetően már tudott a nagy saját részvény vásárlásról, a nagy nyilvánosság ugyanakkor még nem.
Úgy általában sem pörög ez a topic, nem a forintozó kisspekik kedvence ez a részvény.
Olyan 20-30 k-ig számítom kisbüffencsnek, fölötte már közepes befektető.
Persze, van valakinek 20-30 M Ft-ja graphiban az még kisbefektető, nem?
Elárulom, mert ellentétben veled én ismerek ilyen embereket, hogy akinek ennyi pénze van graphiban annak még több más papírban is van pénze, mert nem rak mindent egy helyre, ugyanis nem hülye. Tehát nyugodtan feltételezhetjük hogy 100-200 milliója van értékpapírokban. És nyilván van ingatlana, stb, egyéb vagyontárgyak, tehát bőven 1 mio eurós vagyon felett vagyunk.
De komolyan, ilyen a medvepiac. Sok jó, érdekes eszköz van láthatóan ára alatt. Meg kell venni, várni pár évet és csodálkozni rajta hogy milyen sokat kerestél, és miért nem vettél még többet???
...vagy bejelentik mint pl. a Rába esetében a felvásárlást és kivezetést(?) aztán nyelheted be a bukót, ha nem éppen a legalján sikerült gyűjtögetni belőle...-:)
(a forradalmi fülkés kurmány esetleg bezárhatja a tőzsdét is a spekikkel együtt? oszt jónapot -:)
"aztán nyelheted be a bukót, ha nem éppen a legalján sikerült gyűjtögetni belőle"
Tekintve hogy osztalékkal együtt vagy 3éves csúcson van a papír, aligha lehetnek túl sokan nagy bukóban benne. Másrészt ebben van több mint 50%nyi nagytulajdonos aki nem adja oda a kormánynak. Úgyhogy a Rábás hasonlat értelmezhetetlen.
A tőzsde bezárása más kérdés, az a kockázat mindig, mindenhol megvan
Mik lehetnek ezek a vicces 1000 darabos vételek a könyvben egymás után?
Esetleg már most érdemes veszegetni az osztalék miatt? A gyenge forint lökhetett rendesen az eredményen...
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?