Topicgazda törölte egy hozzászólásod?
Törölte, mert érvei nincsenek, csak így képes "vitázni"?
Itt a lehetőség, hogy megoszd másokkal, milyen is az, amikor üzemel a gondolatrendőrség!
most azon gondolkozom hogy melyik filmben volt ilyen vagy hasonló ?
- 1984 : bár ott csak megfigyeltek mindent...gondolatokba nem láttak bele.
- Különvélemény : Na itt már közelebb álltak a dolgokhoz, de csak azokat a gondolatokat látták előre amikor valamilyen gyilkosságot követtek el.
- Equilibrium : itt meg szerekkel nyomták el a gondolkodást.
nemtudom...valakinek beugrik még valami film ?
helló
engem is kirakott ez a toprongy, de szerintem emiatt nem érdemes sok zsebkendőt telesírni. viszont a portfóliónak érdemes lenne még a totális lezüllés előtt átgondolnia a rendszert
ezt írtam Portás Dénes topicjába az onnan való kitiltásom előtt - ez maga az inkriminált 359-es hozzászólás:
"mondok egy izgalmasabbat: neki kell állni érdemi vitát folytatni vele,
erre találták ki az ilyen felületeket eredetileg. törölni mint egy
elszabadult takarítónő kétségtelenül egyszerűbb, viszont enyhén szólva
nem dicsőség"
ez meg itt a kissé szófosó indoklás:
ma, 09:00
Moderációs esemény történt "_Bekre_Pal_" felhasználóval szemben.
Moderáció:
Kitiltás a "Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topickja)" topikból
A moderálás a "Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topickja)" topik #359 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása:Személyeskedés + a topicban napok óta tartó folyamatos vita kezdeményezése a moderálásról + trollkodás. /pny ugyanez/
Előre jeleztem és kértem ezt ne tegyék. Nem volt eredménye.
Teljesen korrekt és pártsemleges hsz.-kat moderált ki - de nem baj, így legalább mások is látják, hogy mire képes az elfogultság. A decibelmagyaroknak amúgy sem erősségük az önkritika...
Kérdezlek téged, mit csináljon pampa, ha érvei nincsenek, de törölni tud?
Persze ezzel nem túl szép képet fest arról, amit képviselünk, de így csinálják ezt Oroszországtól Kínán át Észak -Koreáig! Az új világrend, és az érvek mellette, amit csak így lehet megvédeni!
Gondolat-RENDŐRSÉG
Törölte, mert érvei nincsenek, csak így képes "vitázni"?
Itt a lehetőség, hogy megoszd másokkal, milyen is az, amikor üzemel a gondolatrendőrség!