az a baj, hogy szerintem 300-ig lebasznám....és ennyir enem akarok kibaszni itt mindenkivel hogy én indítom a láncreakciót, szóval én megvárom a 315 kicsit tartósabb letörését, ha tényleg ennyire ezt akarja a vezetőség hogy eladjuk.
Ezt írtam lentebb, hogy pont ezen gondolkoztam, hogy mit csinálna a vezetőség ha tényleg eljutnánk itt kollektíven egy olyan pontra, mert addig hergeltük egymást, hogy mind elkezdjük eldobálni. Akkor végre megtalálnák a vétel gombot?
Nem. szerintem a felhúzás 800-ig "természetes" volt. Az öntés 810-ről: na az lehetett ő. Gondolj bele, van egy ellenséged aki tőzsdei cégbe rakta a pénzét és ki akarsz vele baszni azzal hogy az árfolyamot annyira leviszed, hogy az egykor több száz milliárdnyi papírja kb. 3 jobb cipő árát érje. És ennek tetejébe amikor ezt elkezded csinálni ennek a cégnek a vezetősége, mint dilettáns balfaszok csorgó nyállal nézik végig ahogy 61%-os minuszt shortolsz a papírba. Te nem csinálnád Soros helyében?
muszáj nekik venni, mert a dilettantizmusuk eredményeképpen, nem hogy külföldi intézmények nem fogják többet venni, de már mindenki fél tőle mint a tüzes sparhelttól :D patthelyzet
Ezért ne toljuk meg egyenlőre :D Én szeretném a legjobban, hogy ezen a papíron orbitális pénzeket keressünk mind, de el fog jönni az a pont ahol egyszerűen addig csorgatják a virtuális nyerőmet hogy nem kockáztatok tovább és egyszerűen megnyomom az eladást. És ezt nem mint fenyegetést írom, hanem tudom hogy el fog jönni az az árfolyamszint ami láncreakciót indít el és nem szeretnék az utolsó lenni aki eladja valahol 100 Ft-on :D
Kezdem úgy látni, hogy Mészivel ketten leszünk opus tulajok :) Én biztos nem adom el csak jóval magasabb áron ( venni nem fogok már) és ha azon múlik velem együtt égethetik el a részvényeket a hamvasztásnál :)
ha így folytatják, mészit nemhogy cukkerbergnél, de még egy ötödikesnél sem fogják okosabbnak tartani a hozzáértők és a laikusok főleg nem :) (beapportálta a családi ezüstöt 611-en és végignézi, ahogy már a felét sem éri) cikiiii
Mert faszok? Nem tudom. Lehet ezek tényleg 3 bites idióták. Kezdem azt hinni hogy most is csak ütik a fejüket a falba habzó szájjal és közben olyan magvas gondolatokat mondanak, mint: - AÚÚAÚAÚAÚÚAÚAÚAÚAÚAHAHAHHAHAHAÚA
A 800-ra felhúzás természetes volt? A kisbüfik álltak négy napon keresztül az előző zárónál magasabbra vételre sokmilliós darabszámmal? 2017 október vége-november eleje.
én opus papírokkal tömetem ki magam, ha meghalok és úgy hamvasztatom el magam, a poraimat pedig szétszóratom az Andrássy 59. előterében és folyosóin :D
Hájp volt. És vannak nagy pénzes emberek akik azt meg tudják csinálni (pár milliárdról van szó mindössze akkori árfolyamon sorbanállásnál). Az természetes volt, ez nem az
Mai tippjeim: 1. Megnézzük a 300 at tart-e, kicsivel felette zárunk amint belenyal, kb 305. 2. A Maxi csiga alakzatának a lábáig most leszúr, és ma pluszos záró. 329 Az első után jövő héten nem fogja meg a 300, 260ig is lemehet A második esetén 350 felé is feltolhatja a csiga a szemét. Bízzunk a másodikban
Inkább ne tudd helyettem, hogy mi való nekem. Rsi eddig jó volt itt és most is vételt jelez. Ettől függetlenül a papír tényleg manipulált, de vagy okoskodom, vagy kibaszom. Választhatsz :D
Ja lehet hárman mert Gyurinak is lesz még. Kíváncsi vagyok mi fog történni- eddig hitelesnek tűnt Gyuri.. nagyon szeretnénk szerintem jó sokan, hogy, amit DAKÓ úr mondott neki az igaz és komoly..
Ezek teljesen egysejtűek, annyi eszük sincs, amennyi látszik. Egyértelmű, hogy ők csinálják ezt az esést, csak nem tudjuk az okát. Ez szvsz le van kottázva, én egyelőre azt látom, hogy havi charton teszteli a 61.8%-ot és a 294-et. Ha az elesik, akkor leszünk nagy szárba és mehet 100 Ft alá.
Esélytelen. Én is még úgy vagyok vele mint a Titanicnál. Beszálljak egy csónakba, vagy úszkáljak a jeges vízben egy kicsit mint a szakács akit kihúztak 3 órával később?
Egyébként a mai nap is mehetne az MNB-nek tokkal vonóval. Nem tudom áll e velük valaki kapcsolatban, de ez az egész nap mehet nekik bizonyítékként :D Dakót valaki felhívta? Mint szól ehhez a mai naphoz?
A Takarékbanknál még mindig nem lehet lóvéhoz jutni, másképp idehozná mindenki a fizuját felhajtani az árfolyamot :)))) Na az is egy fidesznyik családi bank .
Szerintem épül ez a holding. Most azt érzem, hogy jobb lett volna 30-40 évvel fiatalabban belevenni ebbe a részvénybe, hogy megérhessem a a hullám felfelé szálló ágát is :)
Ópusz-TA https://invst.ly/oi6lg A sárga téglalapban van a veszély zóna. Ha ebbe belekerül felgyorsulhat az esés. Duplán veszélyes, mert visszakerülne a csökkenő csatornába és egyúttal letörheti a 305-ös szintet. E kettő összeadódva betársulna az egyre közelebb kerülő 229-es alakzati célár vonzóerejéhez (nem az én céláram!), ami gyorsan kiléptetné lefelé a trend csatornából és már az sem fékezné az esését csordogálással. - Skacok, szomorú, de ez van a TA-ban. Igen nagy erő kell, hogy mindez visszaforduljon!
Globalis SzOpus Nyrt.