Úgyis az lesz az eredmény, hogy egy a SOROShoz köthető bróker csapat volt a ludas...(Annyiban lesz Soroshoz köthető, hogy tudják ki ő és ők is tőzsdéznek) Tutira itt is ellövik ezt a "poént"
ha egyértelművé teszi a jótevőnk, hogy lóf@szt lesz itt fordulás, meg kitörés, (meg csillaghullás) akkor vége a dalnak, bár a csillaghullás elég találó most
12 évvel ezelött, amikor beregisztráltam egy freemail-es fiókkal akartam regisztrálni. Visszaszólt a rendszer, hogy ez nem biztonságos cím és várni kell vele (úgy emlékszem ) 1 vagy 2 hónapot mire engedélyezik. Na én ezt nem vártam meg és olyannal regeltem, amit azonnal elfogadott. Azóta nem tudom mi a rend. Nekem ez az egy regem van. - Egyébként az emailből megszerezhető a szolgáltatótól az IP cím, abból meg azt is megmondják, hogy melyik város melyik éttermében a konyhában melyik serpenyőt forgatod. :)
Volt egy cikk,hogy Matolcsy vizsgálja a manipulációt. Abban azt írták,hogy a nagyobb része a részvényeknek saját kezekben,vagy alapoknál van. A maradék kis részre pedig ki tuda összeállni,hogy lenyomja az árfolyamot már ha feltételezzük,hogy nam magukat gyanúsítják. Röviden vaklármának tartják. Viszont azt elfelejtik,hogy egy befektetési cégnél a sok kicsi részvényestől, vagy akár alapoktól is ,kölcsön lehet úgy venni,hogy azt sem tudja a valós részvényes,hogy fizikailag hol a pakkja. Szóval látva a forgalmat,hogy alig van, ezt relatív kis shortokkal is le lehetett ide tolni. Ettől függetlenül ajnos nincsenek illúzióim, meglepődnék, ha érdemi eredmény lenne. Aztán lehet kiderül a magyar Teslaban ülünk.
https://invst.ly/oi34o Kibaszottul vékony jégen vagyunk jelenleg. 315 alá nem mehet. RSI is beadta az újabb vételi jelzést. Ha 315 alá megy én minden reményemet elvesztem szerintem ebben a papírban. Nem adom el azonnal, valószínűleg nézem még egy kicsit, de esélyes, hogyha letöri a 315-öt és utána nem pattan fel ezerig limites napokkal 1 héten belül, akkor kibaszom az egészet és vissza se nézek. Komolyan mondom több pénzt lehet keresni azzal ha beállok estmédiába és várok 3 hetet. Nemtom ki csinálja ezt az esést, de könyörgöm hagyja már abba és könyörüljön meg rajtunk
dákóúrnak javasolom, hogy a sablondumákat tartalékolja a rádíós interjúkra a hozzánemértőknek, igenis tudnak mit tenni, csak nyakig benne vannak az esésben, ezt nevezik aszisztenciának ;)
Egyébként lehet tényleg nem kéne erőlködnöm, csak elismerni hogy ennek a papírnak most van tényleg vége. jön a zuhanás 3 Forintra, Pompi mennybe megy, én meg egy másik papírba. A vezetőség leszar minket, a shortosok leszarnak minket, a nagytulajok leszarnak minket. Lehet egyszerűen tényleg csak ki kéne szállni
azt tudjuk hogy le...ják. de azt azért kozmetikázhatnák hogy kisbüfik hivták fel a figyelmüket hogy valami mahináció van. és ha nem lennének ennyire dilettánsak akkor vizsgálódhattak volna 400-on vagy 500-on. vicc ez a cég komolyan. Dakónak sem kell hinni. Nyakig van ő is az ügyeskedésben. Ódorné még a cégnél van, az elődje őt is meg lehetne kérdezni hogy miért nem tett semmit a fizuért?
Gál úr titokban szólna a strómanoknak , hogy kezdjék el venni. Meglepődne D@kó úr az árfolyamon és írna az MNB-nek, hogy nem érti mi történt. Nem akarhatjuk az újabb vizsgálatot.
Istenybizony visszasírom borvirágostóthpétert :D na ő legalább tudott szépeket mondani, mégha igaz sem volt soha, ez a vezetőség még kamuban is a legalja szint
én felhívnám de olyan kurvára egyoldalú lenne a beszélgetés és valószínűleg annyira nem válaszolna semmire, hogy szerintem felesleges lenne teljesen. Valahogy így nézne ki: - Jó napot Kívánok mért esik az árfolyam - Nekünk nincs árfolyamcélunk. Nem értjük. MNB. Nem vehetünk saját részvényt, bár azt nem tudjuk megmondani miért. - Köszönöm szépen - Viszont látásra - Csókolom
Nem is értem.... de legalább megpróbálnák megfordítani.... vegyenek saját részvények valkin keresztül pár 100 milláért, Nekik ez annyi mint nekem 2 gombóc fagyi.... legalább valami jele lenne, hogy akarják Ők is az emelkedést. (Ha akarják 1általán?)
Egyébként a legundorítóbb hogy bár a világ összes pénzével rendelkeznek már a nagytulajok és Opus-közelibb emberek, de komolyan annyira nem képesek, hogy elindítsák felfelé az árfolyamot, akár még olyan teljesen legális úton is mint a saját részvény vásárlás. Itt táncolunk 2 Forintnyira attól, hogy egy 4 (!!!!!!!!!!!!!!) éves emelkedő trendet letörjünk. Ha esetleg nem értené valaki a vezetőségből, aki ezt olvassa, hogy ez mit jelent akkor elmondom: AZT JELENTI HOGY CSÖKKENŐ TRENDBE FOGUNK ÁTVÁLTANI HA EZT LETÖRI. Remélem érthetően fejeztem ki magam. Tehát ha most nem méltóztatnak elindítani, AKKOR BIZONY KURVÁRA ESNI FOGUNK és nem 250, meg 150 forintig, hanem szerintem 100 alá. Remélem el tudtam magyarázni mindenkinek
nálam most kb ilyesmi lenne a monológ, vigyázat obszcenitás, csúnyabeszéd, 18+, csakerősidegzetűeknek, felnőtt felügyelete mellett! :D https://youtu.be/EcTDCE9FMqk
A faszt. Kezdem azt hinni, hogy ezek tényleg világbajnok gyökerek. Én már azt sem tartom kizártnak, hogy tényleg Soros áll emögött az egész esés mögött. Végül is teljesen logikus lenne úgy elégetni az egyik legnagyobb bírálója pénzét, hogy széjjelbassza az árfolyamát annak a tőzsdei cégnek amibe az a pénzét rakta. És szerintem TÉNYLEG de TÉNYLEG nem fogják fel a vezetőségben amit mi itt írunk nekik. Komolyan szerintem nem tudunk eljutni az agytekervényeikig ezekkel az üzeneteinkkel amiket itt írunk, hogy: - NINCS VÉGTELEN IDŐTÖK VÁRNI ARRA HOGY MEGOLDJA ÖNMAGÁT AZ ÁRFOLYAM - HA NAGYON LEESIK A VILÁG ÖSSZES PÉNZÉVEL SE HÚZZÁTOK VISSZA - HA BEÁLL EGY CSÖKKENŐ TRENDBE ONNAN NEM JÖN KI JÓPÁR ÉVIG ÉS KÖZBEN MÉG VALÓSZÍNŰLEG EGY VÁLSÁG IS JÖN Remélem tudtam segíteni a dolgok megértésében
Így-így. Ha azt letöri én lehet piacin baszom ki az egészet, mert akkor úgyis lejjebb megy és nem kevéssel. Nagyon gondolkozom rajta. És szerintem nem leszek egyedül...
azért mondjuk azt megnézném akkor mit csinálnának ha egyszer tényleg eljutnánk arra a pontra idegileg, hogy az egész fórum egymás után bassza ki a papírjait és akkor még azokat nem is említettem, akik csak olvasnak minket, meg akik csak beszállnának a láncreakcióba.... Csak szólok kedves vezetőség, hogy én pont 2 Forintnyira vagyok ettől az idegtől
Globalis SzOpus Nyrt.