vegyen opus, vagy akár a leányok saját rv-t, kezdésnek mondjuk 1 millió db ot, nem kell piacin, csak a piacon látni lehessen a vevői oldalon és bét közleményben
Akkor a másik verzió, hoy egy nagyobbacska alap aki hozzá jutott sok milliónyi részvényhez onagyon olcsón, füles alapján annak most is meg éri adni. Még az is lehet ,hogy tudnak valami amit mi nem. Szvsz. Tévedés joga fenn áll.
+++ Nekem is ezek b@sszák a csőrömet leginkább. Egyrészt örömteli, hogy a kissebbségi cuccokból pénzt csinálunk valami nagyobb cél érdekében, de nem mindegy, hogy mennyiért adjuk. Mert ha csak egy vállveregetésért (félek ettől eléggé), akkor cseszhetjük...
Minél több az érték annál alacsonyabb az árfolyam... Egyszerűen fájdalom... Közben meg vannak cégek ahol a tulaj tele tudja tankolni a kocsiját, megy 7%-ot. Egész egyszerűen nem értem.
Most olvastam: Ne feledd, valakinek Te vagy az ok, hogy mosolyogjon. Mert egy vicc vagy... Az a baj, hogy valakik ezt előbb olvasták, és az összes kisbüfin mosolyognak.. Vagy röhögnek...
meg az hogy appot lokális mélypontján, harmadolás után adjuk el és véletlenül sem 1000 körül :D, gondolom kandeláber (mindentsajáterőbőlértünkelbecsszó) tibi gyereknek szűkösek a keretei a deal-re :D
Közelíti a 319-es szintet. Ez a tűzzel való játszadozás első fázisa. https://invst.ly/ohjk- Úgy néz ki a mai esélyt ledarálják, szépen az ív mentén. - A második esély szintje a 314, már nagyon kicsi valószínűségű. Tűzzel való játszadozás második fázisa. Ha az ív mentén haladunk addig, akkor az a 305-ös szint ostromának kezdetét fogja jelölni. - Nem lebeszélés, hanem TA.
én bízom benne, hogy csak ennyire dilettánsan hülyék a tanácsadók a nem sztratégiai (kizárólag nyereség maximalizálásra tartott, lol) befektetéseket illetően, mert így legalább közelebb érezném magamhoz őket, mert én is b@sztam eladni csúcsközelben, ahogy ők appot és 41G-t
Csányi sem , hülye, hogy ide jöjjön, ezekhez. Amúgyként, ha érdekelné a vezetőséget a cég, akkor árfolyam karban tartás miatt vásárolnának. Úgy tudom most már vehetnek saját részvényt.
azt sem értem pontosan, miért nem dicsekednek vele, még ha nem is rájtuk múlott/múlik, hogy intézményi befektetők gyűjtögetik kétpofára, a csodapapíroknál még füge is lenne, minden 100db vétel után, dákó úr tessék végre felállni a helyzet magaslatára :D
Ugyan ma nem láttam a kereskedést, de furcsák ezek a záróban pár forinttal lejjebb nagy pakkok, akár mondanám, hogy okos short zárás, (vissza is kapom a nap közbeni szórást, mégis mínuszba taszítom a részvényt, hogy holnap is megadja az alaphangot.) de shortot szerintem záróban nem nagyon zárnak, vagy legalábbis nem alacsonyabb árfolyamra tenné a vételt, plusz meg sem kapja a teljes darabszámot, ha így is lenne. Ha meg árfolyam védés a cél, akkor akár kis pluszba is húzhatná a végén mindig. Így marad a bármilyen meglepő is gyűjtögetés opció. Úgyis tudja, hogy csorog, minek előre szaladnia. Erről a részvényről sokat lehet tanulni. Főleg tudva, hogy kik mozgatják a szálakat és"pár"forintjukkal érdemben tadnának a csorgáson változtatni.Holnap remélem mindenki lemarad aki ma nincs benne, mert jön a bika péntek. :)
Az MNB vizsgálat lehetséges eredményei és azok hatásai. - 1. Nem találnak semmi rendellenességet. Ez egyértelművé tenné, hogy legalább 1,5 éve nincsenek komoly vevők azaz tőkeerős befektetők. Se kicsik, se nagyok. A roadshow-nak nem volt eredménye. Viszont valakik fokozatosan és kitartóan adják a részvényeket elaprózott tételekben. A cég nem él részvény visszavásárlási lehetőségével, amivel a kgy felhatalmazta. Ezzel pedig nem akadályozza meg a folyamatos árfolyamcsökkenést. Dupla gond szakad a nyakunkba: nincsenek befektetők és a cég nem rögzíti (támasztja) az árfolyamot. Ez nagyon negatív jelzés lenne. Kicsit erősebben fogalmazva, bizonyíthatóvá válna, hogy a hangoztatott "befektetői érdekek védelme" csak lózung, félrevezetés. Ezzel és több eddig nyilvánosan is elhangzott, de be nem teljesített ígérettel már komoly jogi csatát lehetne indítani. Amerikában. :P - 2. Találnak rendellenességet és hozzá elkövető(ke)t is. Mióta ország-világ előtt bejelentették az MNB felé megküldött vizsgálati kérelmet az Opus-tól, ugyanúgy csorog lefelé az árfolyam. Az elkövető még mindig vidáman dolgozik. Ennek semmi realitása. Ezért a manipuláció jóval korábbi időben és korlátos ideig élhetett. Ez nem fogja megmagyarázni, hogy a mai napig is miért csorgott lefelé. Nyilván megbüntetik őket, de ettől nem javul meg az árfolyam. - 3. Találnak rendellenességet, de nem tisztázható az elkövető(k) kiléte. Nem lesz bünti senki ellen. Nem írom le, hogy miért, rátok bízom. A második pontban írtak it is érvényesek, tehát nem lesz árfolyam javulás. - 4. Elkapják a manipulátorokat, megbüntetik őket, az árfolyam már a vizsgálat puszta bejelentésétől fogva fellélegzik és a mai napon már 452-őn zárt. Csak én nem vettem észre. ********** ********** ********** Lábjegyzet a csorgásról: A prémium kategóriában előírt forgalmat ezek a kis, csorgást okozó tételek nem elégítik ki, ezért időről-időre nagy pakkok fordulnak meg, de ezek sem védik az árfolyamot. Pedig megtehetnék velük.
Globalis SzOpus Nyrt.