Nem hiszem el, hogy napi minimumon tudott zárni. Eladni nem fogom, az biztos, ha már ennyit ültem benne. Legrosszabb esetben 10 év múlva kérem a részvényeket papíron és kiülök vele a budira!
A mai nap ismet megmutatta hogy jo dontes volt elhagyni ezt a g@#i orszagot...Egyszeruen lehetetlen hogy otthon valami is mukodjon... Hogy igy megakasztani es szetb@$zni egy kereskedesi napot klyen meg Kongoban sincs b+!!!!
az mekkora gáz, hogy pf ír a bétről: rallizik ez, tépik azt, stb, de az opus 4%+ os (mai legjobb) emelkedésének még csak az említését is kerüli, mint a leprást, ki érti ezt a független, pártatlan "szak"újságírást
Könnyen lehet. Olvastam valahol hogy a XVI században elvileg a vatikán elcsalt 30 évet, valami jós jövendőlés miatt. Akkor ténylegesen 1988 van most így lehet 2018-ra 4000 is akár 😂😂😂
Mégis mi kell ahhoz, hogy tartósan 300 felett legyen? Tengernyi lóvé és megbízás ömlött már ide. Ismerek olyat aki 460 körül vett a vasút hírre. Nem őszinte a mosolya.
Bocs mindenkitől, de az utóbbi pár év alapján Opusból kimaradni a legjobb ami történhet :D Nem vagyok ilyen szerencsés, mielőtt rám rontana a bökővel a sok bgy fan :D
épp akkora badarság mint a saját tőkét osztani negyedéves eredménnyel, és ezt éves mutatószámként szajkózni. Nem tudom mi lesz a továbbiakban, de ez amit írtál megtévesztő. Rövid távra szvsz jó lesz kereskedni a papírral, de aztán futás. Ez a véleményem. Köszi, nektek is.
Globalis SzOpus Nyrt.