nem kell ehhez nagy tudas...okos brokik ezek. Ha neked is a short lenne az erdeked meg a reszveny szetk@$"sa akkor te is bevallalnal par misi buntit...aztan letorod a technikai kepet es szevasz! 1x1 280....ontik
lófütty forgalom. gyjre felrántás majd tömés. hétvégén beszéltem egy titászos munkatárssal. a vétel már kész tény. ennek fényében nem értem hogy a vételár miért nem nyilvános még.
Nem létezik, hogy gyakorlatilag bármilyen hírre, jelentésre, akármire nem tud a logikának megfelelő irányú mozgást mutatni. Ennyi erővel lehetne kereskedni szalvétákkal is.
"Kiss Mária, 78 éves mátraszentimrei lakos a reggeli kapkodásban az ajánlat bevitelt az olvasószemüvege nélkül tette meg, miután az kint maradt a konyhaasztalon a Nagyi Skandi lapjai között és már nem volt idő kimenni érte, a BÉT szakemberei a fennálló hibát, tudásukhoz mérten, szinte azonnal elhárították."
szerintem opusban is meg a kisebb papírokban is elfelejtik a világgazdaság állását (nem a tőzsdék, hanem a gazdaság) valamint azt hogy nagyobb forgalommal esett eddig a legtöbb papír (nem mind, hanem mondom a "legtöbb") mint amekkorával a mélypontról a mai árukhoz emelkedtek... ez sose volt így hogy az igazi büfik esésben eladták és fentebbi áron visszavették :D ez tündérmese! ergó lassan minden papírban indulnak a hírretömések (most szépe rózsaszínnel van kifestve minden, jön a nyár, nyitottunk szuper) és aztán pedig jöhet egy újabb mélypont. (bármit is hazudik önmagának USA, sok sztárbüfi is inkább hátralépett az esésben és azóta is, illetve szerintem nem olyan ízletes az az egyötödös munkanélküliség). ha minden papír megy is még felfelé a mai árához képest, csodát már nem nagyon kéne várni szerintem, így haladván a Q2 vége felé... ez az én véleményem.
a mai csak egy stílusos kifejezésmódja volt annak, hogy opussal bármit meg lehet tenni, mert a cégvezetés magasról leszarja, hogy mi történik a tőzsdei kereskedésben ;)
ha valaki el tudná érni, hogy holnaptól lenullázódjon az árfolyam, a vezetőség válasza akkor is csak annyi lenne, hogy: "hmmm, nem értem mi történhetett, kérdezzétek meg az MNB-t, hátha ők segíthetnek"
kapcsolódva ahhoz amit írtam: ha esetleg készülnek bizonyos körök arra hogy jön a második hullám - amit amúgy a világgazdaság simán igazolna, és nem vírushullámra gondolok hogy tőzsdei korrekcióra! ez nem normális ami most van - akkor miért mondanánk egy hírretömésre vagy egy induló beszakadásra hogy szándékos demoralizálás? inkább: végre beköszönt a józanság! tudom, más a nézőpontom és ez éppen nem kedvező. főleg nem a mostanában hívők számára (nem Rád célzok, csak általánosságban) akik mostanság kezdtek venni. nyilván ők akarják utolsóként meglátni hogy mi jöhet még itt lefelé...
masikban ra vannak kattanva erre az 5% emelkedesesdire....itt mindenki vak b+??? penteken lekotottek 265re devegig 269en mozgott onnan ez az 5 nyomorult forint 2%....otp jar 3,75%-on...akkor mirol beszelunk???
hát tőlem is elszedték volna a nyitás után amikor 280 alá indult... ha lett volna, és meséltem volna a másik fórumban, biztos mondogatták volna odaát hogy "kiráztak, sebaj, majd visszaveszed tőlünk 300 felett" meg a szokásos maszlaggal :P lehet hogy igazuk van, de lehet hogy nincs ;)
Azt nem tudom. Azt viszont igen, hogy az Opus árfolyam helyreállitása olyan terv minden évben, mint a január első hétfőjén megálmodott six-pack-abs beachbody. Ilyentájt már elengedi az ember, de majd jövőőőre!!! Szinregiák kihasználása kifejezésért pedig botozást kéne bevezetni a jövőben! :D
Ez az OTP-vel hasonlítgatás...már fáj, komolyan. Otp 10 bankot akvirált és 420 mrd nyeresége volt tavaly 20 körüli ROE-val. Ergo 5 év alatt kitermeli a saját tőkét. Ez itt úgy kb 100 év, mivel 1.1% a ROE
mi ivós játékot szoktunk játszani az opus vezetők nyilatkozatait hallgatva, olvasva, amikor elhangzik a transzparencia kifejezés, akkor iszunk. néhány mondatig szoktunk eljutni, aztán filmszakadás :D
Nem mélyedtem el a topikban. A fórum Story magazinja. De hát a főszerkesztő is csak egy munka. Ha utálod is mint a szart, hétről hétre meg kell irni a tisztelt olvasóknak a jót :D
és ebben még nincs benne a cégben rejlő potenciál. Innentől esélyes egy "új időszámítás", de sokan még érzelmi alapon mantráznak. Nekem mondjuk mindegy ki mit csinál :D
jha de akkor is így látnám, ha nem vettem volna. Szimpla elkeseredettség beszél sok emberből. Sajnálom, hogy ez történt, és hogy ezt meg merték csinálni, de ha érzelmi alapon folyik a kereskedés akkor garantált a bukó. Illetve a meg nem szerzett nyereség.
Erre a negyedévre vonatkozik igen. Pro forma? Lehet a következő rosszabb lesz (vagy jobb), de még éves 4.6%-ért is badarság vállalkozni, dolgozni, kockáztatni. Állampapír is többet hoz. Neked sok szerencsét!
Globalis SzOpus Nyrt.