Éljen, sok ilyen kitartó és áldozatkész hazafira van szükséke ennek a nemzetnek! Kiegészíteném azzal, hogy a többi neres hős szamlaszamat is meg kellene osztani, hogy minél rövidebb ido alatt tudjuk megerősíteni a nemzeti tőkésosztályt!
Nem kell aggódni egy 2 hónapja volt ez 150 is, hol van az még! Az Opus jól teljesít, vezéreink napi 24órában dolgoznak, hogy megfeleljenek az elvárásainak! Sajnos az árfolyamot Soros, a migránsok ill a korona vírus folyamatosan támadja! Ha valakinek megvan ML bankszámla száma kérem ossza meg, mert bevételeim nagy részét rögtön utalnám, hogy ezzel is támogassam kitartó munkáját! Opus köszönöm!
Teljesen igazad van, úgy néz ki, mintha nem a fidesz kormányozna. Nem hittem volna, hogy a balos kormánynál lehet valaki aljasabb, ezek a narancsos mocskok bebizonyították lehetséges.
Tegnap déltől ma reggelig nulla hozzászólás. Más Opus topicok sem túl acélosak. Gyuri már Mol árfolyamot is beír a másik opus topicba...... Halott ez a részvény. Nagyon kevés ember tarthatja már. Nem hiszem el, hogy a hivatalos adatok helyesek lennének a közkézzel kapcsolatban. Ezeknek mondjuk semmit sem lehet elhinni már... Forza!
a nagy hátrányom veled szemben, hogy én részvényes vagyok, te meg csak egy troll, úgyhogy te mondhatsz nagyobbakat, majd legfeljebb visszajössz másik nickkel folytatni :DDD
Komolyan ezt nyilatkozta, hogy most valós értéken kereskedünk? BVPS (saját tőke/részvény db) 522,7 Ft EPS : 71 !!! Ft A 2018-as jelentésben ezek a számok vannak. Ezek után rá 1,5 évre Dakó úr szerint most a valós értéken vagyunk a 260 Ft/rv árral úgy, hogy mindenki jól járt azóta egy fúzióval? Azok után, hogy mindenki olyan nagyon dolgozik náluk? Ha valaki beszél vele kérdezzen már rá, hogy mikor rohad le a pofájuk a folyamatos hazudozástól?
Ezek szerint ezért zártunk ma napi minimumon! tel.: + 36 1 433 0700e-mail: info@opusglobal.huwww.opusglobal.huOPUS GLOBAL Nyrt.1062Budapest, Andrássy út 59..Cg.: 01-10-042533RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁSa kibocsátó érdekkörébe tartozó konszolidációba bevont –rendszeres és rendkívüli tájékoztatás megtételére nem köteles –társaságra vonatkozó információ közzétételérőlAzOPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság(székhely: 1062Budapest, Andrássy u. 59., cégjegyzékszám: 01-10-042533; a továbbiakban: “Társaság”), eleget téve a rendkívüli tájékoztatás körében meghatározott kötelezettségének,ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogyarészben közvetlen tulajdonában állóEURO GENERÁL Építő és Szolgáltató Zártkörű Részvénytársaság (székhelye: 9026 Győr, Vízmű u. 2.;Cégjegyzékszám: 08-10-001831;Adószám: 22927800-2-08;továbbiakban: „Zrt.”) aBMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési ésKözbeszerzési Zrt.(székhelye: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)által,a „Tanuszoda kivitelezése Téten” tárgyábankiírt közbeszerzési pályázatot megnyerte.A Zrt. által megvalósítandó projekt végleges összértéke –nettó vállalkozói díj tartalékkerettelösszesen (nettó tervezési díj + kivitelezésre jutó nettó vállalkozói díj + kivitelezésre jutó 2 % tartalékkeret)–958.496.724HUFértékben került meghatározásra.OPUS GLOBAL Nyrt.Igazgatósága
én egyelőre csak elemezgetem az összefüggéseket, mert abban látok bőven potenciált az árfolyamához képest, a két úriemberrel a fő részvényesek között, ha összeáll a kép rávetem magam és már lassan a spekák is ki lesznek éhezve egy jó sztorira amire rákaphatnak :D
Régen tényleg durva világ volt. De akkor nálatok happy end lett a vége, mert hazajött. Mondjuk az én nagyapám is hazajött, a nagyi két gyerekkel a karján várta, mert a távollétében megszületett anyám öccse. Szó nem érheti a ház elejét, mert a papa se jött üres kézzel. Hozott magával egy terhes nőt. Úgy lett bemutatva, hogy "innentől velünk fog lakni, mert ő mentette meg az életét'. Mondanom sem kell, hogy nem lakott velük.... :)
Erről az jut eszembe mindig, hogy édesapám Messerschmittjét 1945-ben Prága közelében találat érte, és olyan helyen tudott leszállni, hogy onnan egyből vitték hadifogságba, utána 2 évig senki nem tudta, mi van vele.
Várj reám, s megjövök, hogyha vársz nagyon... Ezt a dalt hallgatta a Nagymamám is, de amióta tudok az ezres buliról nekem is kedvencem lett.... :))) A bulin meg az unokám fog táncolni... :)
Abból a szempontból lehetséges ez a gondolat, hogy azért J-nek a két szép szeméért, meg némi szabad szemmel is jól látható kp-ért nem fognak egy ilyen jól tejelő tehenet csak úgy átadni. Valami komolyat kell, -vagy kellett- érte adnia. Vagy feltornázni, összerakni, és később visszaadnia. Nem tudom. Talán lehetséges.
anno itt is így kezdődött, nem Lőrinc lépett be először és most, hogy appon, 41g-n, mátrain túladtunk, jöhet egy újabb préda, mert az IT szektor marha sok eus pénzt fog benyelni a jövőben
kinézem Beácskából, amiért rossz szájízzel váltak el Gelivel, hogy konkurenciát akar és az állami megrendelések átirányítását opus leányba, hisz J1G azért mégse családtag
sziasztok, van egy őrült teoriám, amióta a delta és az opus szinte percre ugyanúgy mozog és pont hármas szorzóval az opus árfolyam: nem e lehet, hogy azért jelent meg ott Lőrinc jobbkeze, mert mégiscsak akarunk IT céget? ;)
mire várjak? hogy kiüsse 6-jára is? ha megy megy de ez igy kaszinó. rést is hagytak rossz a nk-i hangulat is. vevő meg lasszóval van csak. meg volt az áprilisi meghúzás is. nagyon negatív energiákat termel már ez a rv csak. ha tudom 150-nél visszaveszem az eredeti db számomat. ha nem akkor ez van. short DAX és S&P ETF-el sztem jobban keresek majd mint itt.
ma kiütötte a stopom ötödjére is. átmegyek short ETF-ekbe. 150-190 körül majd ránézek. kitartást. ha minden esik ez is fog. tudta ezt a speka csapat is. innen jobb csorgatni még fél évig mint 190-ről. szép munka, mint a fórum is mutatja a kutyát nem érdekli már.
úgy legyen. hát én hó elejére esést várok a világban mert igy is elég volt tartani április végéig a kozmetikázást. Ha ma nem szakad csak kicsit az USA akkor hétfőn még lehet blőle valami. A BUX is emelkedett csüt miközben a DAX már esett uh a hétfő nem néz ki jól.
Amikor lesznek a választások, biztosan sokan dobják a bizonytalanság miatt. Mésziék ekkor fölszippantanak amennyit csak lehet. Majd megszavaznak maguknak egy csinos kis osztit és máris dől a lé!
Igen megy a speka. 🤔 Szerintem sok minden múlik a jövőhéten. Tippem a májusi zárásra, (most ebben a percben) 355 + Hozzá kell tennem nagyon boldog lennék ha sokkal, nagyon sokkal több lenne. Üdv
Phylaxia 2008. évi jelentésben (a bét nem felejt és én sem):
"Az üzletrész-szerzéssel ebben acégben lehetőségünk nyílik arra is, hogy a Phylaxia és veteriner partnercégünk termékeinek meghatározó részét bevezessük a mongol piacra, esetleg a Mongóliával szomszédos országokba is a jövőben. Így az akvizíciót követő névváltozás – az új cég Phylaxia Mongólia lesz – mind a helyi piacon, mind (mintegy hídfőállásként) a régióbanis jelen lehet. Az állatállományokat tekintve – pl. 14,8 millió juh, 2,2 millió szarvasmarha,2,1 millió ló, 15,4 millió kecske - önmagában a helyi (mongol) állatgyógyszer piac is másméret, mint a hazai. A Phylaxia Mongólia akvizíció végrehajtására várhatóan 2009-benkerül sor, részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást."
more atesz a phylaxia kifosztásából és a részvényesek meglopásából lett milliárdos, az egyik alap pillére volt a phylaxia bedöntésének, Tóth alkesz Péter, meg Kovács kogart Gábor mellett ;)
dejavu-m van, ezt a phylaxia már egyszer belengette 10 éve, az fasza lenne, ha az alphavet csinálná, aki szétlopta anno a phylaxia hagyatékot, mert ez is nálunk lenne, ha nincs tolvaj móré:
Globalis SzOpus Nyrt.