+++BRUTAL BIG RESPECT:) Lettem volna/lennék cseh broki kb. 2017.nyara óta. Szvsz igaza van nanusnak, a 200-on tartást meg ugye az első 800-as up-ot is ők csinálták. Azaz eddig min.2x nagyon meggazdagodtak kb.2,5 év alatt. U. i. : amiatt is respect, mert valszeg ez lesz a legolvashatóbb opi forum! :) Akit kell egyből kiba...innen;)
tényleg jól jártunk volna, ha hallgatunk a minap itt ténfergő befektetési tanácsadóra, aki javasolta, hogy ezt adjuk el, vegyünk estet, mert az legalább biztonságos ;)
Akkor vénasszonyokat a kispadra! Mehet a pletyó :) Viccet félretéve. Sokan húzták a szájukat erre a Mátraira. Szerintem előnyös, hogy szabadulunk tőle.
. http://keptarhely.eu/view.php?file=20191112v00r4ndc.jpeg . Hetesen két csökkenő csatornát látok, a csökkenő ék sajnos letört 350-nél (alázárt hetesen is), 400 felett törne a csökkenő trend, legalább az ellenállás tesztelését várnám januárig.Forgalom alapján is lokális alj alakulhatott hetekben. Támasz: 280 (alatta valami gigaszopás van nálam) Célár: 400 (ellenállások azért bőven akadnak addig...)
Sziasztok, Reméljük, hogy a jövőben nem lesznek képesek megakasztani sortosok nagyon egy ideig, meg napizok, persze a többség úgy keres ah.tud. Egy kurva jó hír sztem ez h.a mátrai elkelhet, jelentésben kozmetika sem segíthetett rajta. Ezzel, h.a bizonytalanság elmúlna mátrai terén, vagyis akkor fog, ha tényleg el is adják, akkor a kolonc nélkül lehetne tényleg menni már. Ahogy írta Csoki, meg jópáran korábban gondoltuk, bár hiába is szar még az árfolyam, de ők nem hülyék és zsírosan keresni jöttek ide NER körökből. Az államnak meg van pénzmagja egy mátrait feltőkésítve helyrepofozni, a népnek meg eladják állami érdekként. HVG 360 -on ami előfizetéses tartalom bele lehet olvasni Mészáros, Králik, MET csoport és Putyin esetleges kapcsolatára is.. Ideje lenne, hogy kijöhessenek már a vérkakasok felcsipegetni hosszabb időre, mint tették korábban.. Lényeg, hogy nagyon jó hír h.elkelhet hamar a pénznyelő erőmű és jöhet egy profitábilisabb biznisz. örökké meg egyébként sem eshet, ha profitot akarnak a nagyhalak meg nemzetközi nagybüfiket stb. szép napot és profitot nektek, de legfőképp nekünk:)
Hat meg azert 320 folul vissza lett verve... A reflexek meg mukodnek mar 2 ev alatt... Latjak hogy megy a szokasos musor, hat tudod ki fog belevenni, hogy par ora mulva nezegethesse a minuszos szamlajat :D
Globalis SzOpus Nyrt.