Régen én is gondolkodtam itt vesszük ott adjuk sztoriban...Dehát körülményes...Matávnál néha vótak jó rések New York-hoz képest...
Törölt felhasználó2007. 01. 31. 23:11
Sziasztok!
Felnéztem még ide pár percre..
Monster: Nyáron minden cég köteles gyorsjelentést adni, viszont tavasszal NEM!
Remélem jól tudom. Végülis tavasszal is jelenthet, de az nem kötelező, csak megteheti, ha akarja..
Na mindegy, majd tavsszal meglátjuk. :-)
Szívszikla: Én is szeretek gondolkozni, elmélkedni. :-)
Érdemes lesz figyelni a következő napok frankfurti kötéseit is, az újabb híreket, stb.
Várni kell itt türelemmel..
Holnap ismét jelentkezem Frankfurtból! :-)))
ÁÁ, ezt nem komolyan gondoltam, holnap kis pihenő, meg más dolgaim vannak..
Ma több időm volt.. :-)
Abban le kéne írniuk, hogy ki mennyi részvényt birtokol, illetve mennyi a közkéz, ez érdekelne.
Törölt felhasználó2007. 02. 01. 17:10
Monster,
Egyelőre én is úgy gondolkodom, ahogy te. Most még "ülök" a jó kis raba pakkomon és várom a híreket a novo-ról. Olvastam baromi vad célárakat egyik fórumban a novo-ról, a hajam szála az égnek állt. Az év papírja lenne... ))
Törölt felhasználó2007. 02. 05. 15:39
Sziasztok!
Ezen a napon szépen teljesít forgalom szempontjából a Genesis az elmúlt 1-1,5 héthez képest. 4 milliós forgalom!
Érzem a zsigereimben, hogy valami történni fog hamarosan. :-)
Általában jók a megérzéseim...
Majd meglátjuk.
Monster:
A tulajdonosi struktúrát megnézheted a novotrade.hu weblapon a Hírek címszó alatt -Egyéb tájékoztatás.
Hát az nem túl sok, ilyen közkézhányad mellett nem lesz komoly forgalom soha:(
Törölt felhasználó2007. 02. 05. 23:43
Monster nem kell aggódni.. Lesz majd likviditás is és sokkal nagyobb forgalom..
Várhatóan még ebben az évben! TÜRELEM!!!
Nem kell a dolgokat siettetni, előbb-utóbb megtörténnek maguktól is!
"Mindennek eljön a saját ideje."
A BÉT legdinamikusabban növekedő részvénye lesz közép- és hosszú távon!
Jó éjt mindenkinek!
Törölt felhasználó2007. 02. 05. 23:50
A mai nap utolsó Frankfurti kötését bemásolom ide:
Tömören a legfontosabb kötésadatok:
Letzter Kurs: 3,80 €
Kurszeit: 18:52
Veränderung: 0,07 (1,88%)
Volumen: 39.420
Szóval 18:52-kor 1,88 %-os emelkedéssel 3,8 EUR-on 39 420 db-ot vett vagy kötött át valaki. :-))))
A mai nap ennél szebben már nem is érhet véget.
A hétfői végszó ez volt.
Volt egy "kis" leöntés. Néhányan megunták a várakozást, szerintem ez lehetett a mai esés oka. A TÜRELMETLENSÉG!
Az ő döntésük, tiszteletben kell tartani.
Aki Genesisbe fekteti be a tőkéjét, közép- és hosszabb távon gondolkozzon!
Ne néhány hétben! Ez nem speki papír, hanem egy igazi befektetés!
Szerencsére mindig jöttek vevők és úgy látom nap végére szép lassan, de biztosan fel is araszolt egészen 949 Ft-ig. :-)
Igaz "csak" 49 db-os kötéssel, de nem baj ez. Látni, hogy egyre több kisbefektető is érdeklődik egy komolyabb befektetés iránt.
Támasz: 900 Ft!
Biztos jönnek hamarosan a pozitív hírek.
Várni kell, idő, mint a tenger. :-)
A vételi oldal ismét erősebb, mint az eladói, ez elég jó jel!!
Üdv. BB
Törölt felhasználó2007. 02. 09. 16:28
Találta egy jó kis honlapot a Genesis-szel kapcsolatban.
Elég komoly, már a Wall Street online-on is vanak infók a Genesisről. Figyelemmel követik. :-)
Szerintem ez is egy pozitív hír.
Irigylésre méltó, hogy mindig mindenben jó jeleket látsz:)
Ha esik, akkor jó, mert volt, aki megvette, ha nagyobb forgalommal esik, az azért jó, mert forgalma volt, ha nem történik semmi, akkor frankfurtban volt forgalom, az a jó, ha meg emelkedik, az meg természetesen jó:))
igazad van :)))
tudod ha van időm minden topicot át szoktam olvasni
Törölt felhasználó2007. 02. 09. 17:12
Monster: :-))) Ez jó volt!
"Kicsit" optimista a világszemléletem az biztos. :-)
Szerintem reálisan elemzve a mai történéseket: Néhány türelmetlen részvényes eladta pakkját, viszont úgy tűnik csak többen voltak a vevők, ha nap végére feljött az árfolyam 955 Ft-ig.
Akkor lett volna baj, ha folyamatosan esik és nincsenek vevők...na akkor ment volna -20 %-ot is...A kereskedési nap vége jó lett. :-)
Én még pozitívabb hírekre számítok, mint garp! :-)))
Ez a Genesis egyenlő a Novotradel? Mert most látom, hogy a kötéseimről beszélgettek!:)))) Igen én vettem egy csomót 920-on, és záróban én adtam 955-ön!:)) A többit majd jövőhéten 980 vagy felette ha megy.
Ha pár ezer db.csomó?Ekkora tételt még tartani kellene.(néhány hónapig)1-2 hét és
Novotrade=Genesis Energy.Azt már tudjuk ki a vevő.Vajon ki és miért adott?
Törölt felhasználó2007. 02. 10. 18:04
Sziasztok!
Most komolyan azt gondolja vki hogy ebben egyetalan van barmilyen merteku kis forgalom is? Nem hinnem. Teljesen felesleges itt arrol beszelni hogy ez megremegett es bedobta az azert veszi mert...., egyszeruen egy teljesen inlikvid reszveny es nehanyan lasd Ferit,hozzateszem ugyesen, kis csomagokkal kihasznaljak ezt a savot, de ez nem forgalom.
BB ugyanazok a barataid jonnek a kov heten akiket kb 1 eve igersz vagy meg annal is tobben? Amit meg a sav idohianyaban torteno kiuriteserol irsz nem csodalom hogy Katanal kivagta a biztositekot :) Ritka nagy baromsag meg toled is
Törölt felhasználó2007. 02. 10. 19:10
Sziasztok!
Mercurius: Persze a Wall Street-es weblapot is én készítettem. :-) Sőt az egész amerikai tőzsdét én irányítom, tudod én vagyok a Big Tőzsdecápa. :-))) Nem akartok gratulálni nekem a weblap szerkesztéshez? Profi munkát végeztem, mások szerint is. :-)))
Félretéve a tréfát, komolyra fordítva a szót:
900 Ft a támasz!!
Inkább emelkedés várható a következő hetekben. Legrosszabb esetben benézhet a 880 Ft körüli szintre, de ennek nincs nagy esélye. A 900-920 Ft-os támaszok erősnek tűnnek.
Feri Te meg nagyon jópofa srác vagy!
Bírlak Téged! Lazíts Te is a hétvégén! Én is azon leszek! .-))
garp: Ferinek kb. 100-200 ezer Ft-os alaptőkével rendelkezik, legalábbis ennyivel tőzsdézik rövideb távon. Nehogy elhidd már, hogy ő vette meg a több ezres pakkokat. Csak szólok, hogy NE legyenek zűrzavaros helyzetek és félreértések itt a topicban. :-)
Akik többezres pakkokat vettek, azok nagy valószínűséggel inkább tartják hosszabb távon, pár hónapig, pár évig.
Kpeab Jó látni, hogy Te is ennyire érdeklődsz a Genesis iránt! Időben szállj még be, mert kimaradsz a nagy emelkedésből! Jó látni itt értelmes új arcokat. :-)
Ne a szubjektív hozzászólások alapján dönts vétel vagy eladás mellett!
Ja jó hát a csomó az tényleg az én tőkémre vetítve nagy, összesen 1702db-ot vettem 920-áon abból 70-et vissza is osztottam 955-en, még van 100db. De mégha lenne is pénzem 300db-nál többet nem vennék ebből a papírból. Benézhet ez még attól függetlenül 600Ft-ra is ha úgy akarja..
Ez itt a fő probléma:LIKVIDITÁS.Se venni,se eladni nem lehet tételt(10-20K)900 alá nem hiszem,hogy benézne.:-))
Szvsz.néhány hónapon belül tőkeemelés.
Kellemes hétvégét.
Amíg a tőkeemelés zárt, addig az a likviditáson nem segít.
Komolyabb forgalom itt akkor lesz majd, ha termel a cég, túlvannak még vagy két-három tőkeemelésen, és kikerül pár millió db részvény a piacra.
Tudtommal zártkörú lesz.Ez valóban nem segít a likviditáson.Neg.hír esetén alsó limit,poz.hír esetén felső limit...Forg.10 Mio alatt.:-((
Utóbbinak nagyobb esélye van.:-)))
Arról már nem én tehetek, hogy a 100db-omból csak 10-et vettek meg 965-ön.. De ha már módosítottam is 995-ös eladásra a maradék 90db-al. Ott majd elviszik, ha 965-ön nen kellett. Felállt a 950-es támasz, úgyhogy ezért módosítottam, újra visszajön 1000-ig szerintem. Sőt örülök, hogy csak 10db-ot vittek szerencsére.
Törölt felhasználó2007. 02. 12. 20:01
Időnként benézek ide, és csak lesek.
Igazán irígyelem a lelkesedést! :)
De ha már napenergia, akkor vessetek egy pillantást mondjuk a Conergy árfolyamokra az utóbbi pár hétre vissza:
Ezek olyan fasza összehasonlítások, ilyen alapon hasonlítgassuk a Mocrosofthoz pl. a synergont vagy eco-t vagy mittoménmit,
és hasonló alapon pl. a Bayerhez van Sanofihoz a phylaxiát.:-))))
Röhej.
Szerencsére mindig jönnek újabb vevők, igaz eladók is. :-) Az új befektetők hosszabb távra terveznek! Még itt 930 és 1000 Ft között érdemes venni annak, aki közép- és hosszabb távra fektet be.
Persze mindenki önállóan az infók, hírek, tények, stb. ismeretében dönt erről, nem az itteni szubjektív hozzászólások alapján.
Lamann: A Conergy-t tényleg nem lehet összehasonlítani a Genesis-szel, egyelőre! Ebben teljesen igazad van!
A nagy különbség, hogy a Genesis a projekt kezdetén van, a következő hetekben, hónapokban kezdenek igazán felpörögni az események a Genesis háza táján: cégbírósági bejegyzés (névváltoztatás), alaptőke-emelés(ek), finanszírozás létrejötte-várható támogatások, likviditás megteremtése, gyár építésének elkezdése, stb., stb.
A Conergy pedig már egy profitot termelő cég!
Szerintem TÜRELEM-mel kell lenni és hagyni kell a menedzsmentet, az összes embert a Genesisnél dolgozni!
HISZEN JÓ MUNKÁHOZ ÉS TELJESÍTMÉNYHEZ, VALAMINT SIKERES ÜZLETHEZ IDŐ, KITARTÁS, TÜRELEM, KOMPETENCIA, STB. KELL!! NA MEG PERSZE OPTIMIZMUS ÉS BIZALOMBA VETETT HIT IS!
NEM OKOS DOLOG ELŐRE KÁRHOZTATNI EGY INDULÚ PROJEKTET!!!
(NE ÉRTSD FÉLRE, EZT NEM RÁD UTALVA ÍROM, CSAK ÚGY ÁLTALÁNOSAN.)
AZ ESÉLYT, LEHETŐSÉGET MINDENKINEK MEG KELL ADNI A FEJLŐDÉSRE!!
LESZNEK IRIGYKEDŐK, LESZNEK SZKEPTIKUSOK, EZ MINDIG IS ÍGY VOLT AZ ÜZLETI VILÁGBAN, DE SZINTE AZ ÉLET EGYÉB TERÜLETEIN IS!!
LESZNEK ÖRÖK OPTIMISTÁK, ÖRÖK PESSZIMISTÁK ÉS REALISTÁK IS!
(MAJD KIDERÜL, KINEK LESZ IGAZA. :-)
AZONBAN A TÉNYEK, MAGA AZ ÉLET ELDÖNTI, HOGY MI LESZ EBBŐL A PROJEKTBŐL.
KICSIT ELHAMARKODOTT LENNE MÁR MOST IRONIZÁLNI A GENESIS-T!!
PERSZE GYAKORLATILAG LEHET, CSAK NEM BIZTOS, HOGY JÓ ÖTLET.
EZ EGY ÓRIÁSI PROJEKT, ÜZLET!!
AMI NEM EGYIK HÉTRŐL A MÁSIKRA FOG A GENESIS-NEK, VALAMINT A BEFEKTETŐKNEK, RÉSZVÉNYESNEKNEK MEGTÉRÜLNI!
VISZONT AKI TUD VÁRNI ÉS FEJLETT A BEFEKTETŐI KULTÚRÁJA, MINT PL. NÉMETORSZÁGBAN AZ OTT ÉLŐKNEK, AKKOR ELÉG JÓL FOG KIJÖNNI AZ ÜZLETBŐL, MÁR HA KI AKAR SZÁLLNI!! :-)
HISZ 3-4 ÉVES TÁVLATBAN A 60-70 EUR-OS ÁRFOLYAMOT A GENESIS IS ELÉRHETI A TŐZSDÉN (TÖBBET IS AKÁR), HA ÖSSZEJÖN A FINANSZÍROZÁS, MEGÉPÜL A GYÁR ÉS NYERESÉGES A TERMELÉS!
(LÁSD NÉMET NYELVŰ ELEMZÉSEKBEN IS.)
MINDEN MÁS CÉG A FINANSZÍROZÁSSAL KEZDTE!! EZ NEM OLYAN PROJEKT, HOGY AZT MONDJUK RÁ, HOGY "IN MEDIAS RES!", AZAZ "BELE A DOLGOK KÖZEPÉBE!"!
MÁS TERÜLETEN LEHET, HOGY MŰKÖDIK, DE KAPKODÁSNAK MINDIG ROSSZ A VÉGE!!
IDŐT KELL HAGYNI ÉS FIGYELNI A TÖRTÉNÉSEKET!
VÁRJUK MEG AZ ÉV VÉGÉT!!
Feri: Neked meg annyit mondanék jótanácsként, hogy rövidebb távra kockázatosabb Genesis-részvénty venni!
Mert abból könnyen bukó is lehet!
Senki nem biztatott Téged vételre!
Én többször felhívtam már itt a figyelmet az érdeklődők számára is, hogy inkább közép- és hosszabb tárvra tervezzenek, ha Genesis-t vesznek!
Ez a részvény nem való azoknak, akik pár napos időtávban gondolkoznak!
Ha jól látom Te sietős, kereskedős típus vagy! Nem biztos, hogy Neked valórészvény ez. Persze nem akarlak semmiről lebeszélni!
Csak jótanácsént, puszta "tőzsdebaráti"segítségként írom Neked! Persze, ha ügyesen, jó időben tudod eladni, akkor nyerhetsz is vele 10-20 %-okat.
De rövidebb, pár napos távban nehéz ezt megjósolni! Légy kicsit türelmes, amúgy ügyes vagy Te! Csak nem kell sietned!!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...